Eet 1 Hele Pizza Everyday And Lose Weight – De verrassende Weight Loss Experiment Resultaten

Eet 1 Hele Pizza Everyday And Lose Weight – De verrassende Weight Loss Experiment Resultaten

Ooit afgevraagd hoe het zou zijn als je je favoriete voedsel dat je wist dat ongezond was kon eten … en toch afvallen? Nou, ik vroeg me af dat zelf. Toen ging ik over het zien hoe ik gewicht kon verliezen het eten van mijn favoriete eten (pizza) elke dag.

Ik heb veel gewichtsverlies klanten die hebben geen discipline en kan het gewoon niet gezond eten voor meer dan een paar dagen … zelfs als ik een pistool tegen hun hoofd (Ok, niet echt … geen wapen betrokken is).

Dus ik moet de ontwikkeling van out-of-the-box manieren voor hen om gewicht te verliezen. Anyway, hier zijn de verrassende resultaten van mijn “Pizza a Day Weight Loss Experiment”.

Nu, een van mijn favoriete gerechten is de Mexicaanse Stijl diepvriespizza’s Totino’s. Kosten, 98 cent bij Wal-Mart. Dus mijn plan was om te eten 1 van deze per dag gedurende 10 dagen.

Hier is hoe ik het heb gedaan:

Ontbijt:

Ik at 3 roerei met een 1/2 blikje zwarte bonen … en 2 eetlepels zure room. Ok, bij mij tot nu toe? Ik ben niet het eten van de pizza elke maaltijd. Slechts 2 maaltijden … en ik ben mezelf te beperken tot slechts 3 maaltijden (wat ik normaal niet doen).

Dit is een totaal van ongeveer 415 netto calorieën. Ik ben niet het tellen van de koolhydraten aan vezels. De eieren waren 210 calorieën, de zwarte bonen waren 145 netto calorieën, en de zure room was 60 calorieën.

Lunch:

1/2 van de bevroren Totino’s pizza met een ander 1/2 blikje zwarte bonen, en 2 eetlepels zure room. 1/2 van de pizza gelijk aan 360 calorieën, 18 gram vet, 36 gram koolhydraten en 16 gram eiwit. De 1/2 blikje zwarte bonen heeft een netto totaal van ongeveer 145 calorieën aangezien ik niet het tellen van de koolhydraten aan vezels. De zure room weer is 60 calorieën.

Dus deze maaltijd was 565 calorieën.

Diner:

Voor het diner, ik had de andere helft van de pizza, een ander 1/2 blikje zwarte bonen, en nog eens 2 eetlepels zure room. (Let op: Kan niet zeggen dat ik hou van zwarte bonen Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, zonder suiker koolhydraten Ik beschouw ze een superfood!) Dus deze maaltijd was een andere 565 calorieën.

Dus mijn totalen … Ik had ongeveer 1545 echte calorieën. 91 gram eiwit, 40 gram vezels, 65 gram vet en 142 netto gram koolhydraten.

Vet totalen:

11 gram zure room

36 gram pizza

5 gram zwarte bonen

13 gram eieren

Eiwit totalen:

18 gram eieren

3 gram zure room

38 gram zwarte bonen

32 gram pizza

Netto Carb Totalen:

63 gram zwarte bonen

6 gram zure room

1 gram eieren

72 gram pizza

Het enige andere wat ik gegeten tijdens deze dagen was het fruit voor snacks … de keuzes … appelen, grapefruit, bananen, bosbessen en frambozen. Ik nam niet de moeite te voegen in die calorieën. Ik dronk alleen water ook.

Nu, de verrassende resultaten …

Ik wist niet wat te verwachten omdat bevroren pizza’s zijn zeker niet gezond. Ik was ook met veel koolhydraten. Hoe dan ook, in de 10 dagen, verloor ik een totaal van 3 £. Een succes! Het werkte.

Sindsdien heb ik een aantal van mijn klanten op licht gewijzigde versies van dit dieet en ongeveer 80% van hen waren in staat om gewicht te verliezen. Dus dit krijgt mijn duimen omhoog als je wilt afvallen … en, als je alleen maar doen het voor een korte periode van tijd. Heck, het is ook echt goedkoop. Kost minder dan $ 2 per dag. Woohoo.

Dus om duidelijk te … je kunt eten “ongezonde” en toch afvallen. Ik heb niets met mijn trainingsprogramma wijzigen. Zodat het gewichtsverlies had niets te maken met de uitoefening meer.

Zou ik u adviseren om te leven van dit dieet voor altijd? Zeker niet. Maar voor 7-10 dagen, ja, het kan je helpen om gewicht te verliezen tijdens het eten smakelijk, ongezond voedsel. Hmm, misschien moet ik een ijsje en chips dieet van het gewichtsverlies te ontwikkelen! Nah, just kidding!

Bonus Tip: Voor een gek dieet als dit te laten werken, moet je voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en of vezels aan het dieet te baseren off van zijn pick … of gebruik eiwitrijk / vezelrijk voedsel als add-ons in het dieet. Met dit dieet, de zwarte bonen waren rijk aan vezels en eiwitten. De pizza’s waren “evenwichtig”. Hoe dan ook, ik eigenlijk nog een paar gekke diëten zoals deze zijn gemaakt voor mijn klanten gebaseerd off van verschillende voedingsmiddelen. De resultaten van deze waren vergelijkbaar met de “Pizza a Day Weight Loss Experiment” resultaten.

Dus laat je niet in je denken over hoe om gewicht te verliezen. Er zijn veel verschillende manieren.

Als ik u een paar meer diëten zoals dit geven, denk je dat je zou kunnen geven 1 van hen een keer te proberen en te bewijzen of te weerleggen ze voor jezelf?

Category: Uncategorized

Comments are closed.