Eten om gewicht-enkele Handige tips Lose

Eten om gewicht-enkele Handige tips Lose

Een belangrijke oorzaak van de storing in een dieet is omdat mensen honger krijgen en geven het dieet. Als de enige aanpak is om voedsel te verminderen om vet te verliezen kunt u worden gedoemd te mislukken. Het is belangrijk om op de combinaties van levensmiddelen zoveel de absolute hoeveelheid.

Veel van de maaltijden die we eten combineren zowel vetten en koolhydraten die niet is een goede zaak te doen. Deze twee componenten samen daadwerkelijk ertoe leiden dat u meer gewicht dan je zonder dat ze elkaar zouden hebben.

Onderzoeken hebben aangetoond dat het vet dat je bent inname is niet per se te worden opgeslagen als lichaamsvet. Hoe-ooit, in combinatie met koolhydraten, kunnen deze twee wat problemen veroorzaken.

Met koolhydraten in het dieet de vrijgemaakte suikers zeer gemakkelijk opgeslagen als vet door de inwerking van verhoogde niveaus van insuline. Bepaalde nutriënten worden verplaatst naar opslag met behulp van insuline. In principe is het koolhydraat plus vet ingeslikt samen insuline produceren plus nog meer vet opgeslagen.

Insuline is het hormoon waarmee bloedsuiker te gebruiken door de cellen. Insuline heeft ook een rol in de afzetting van vet uit zowel vet en koolhydraten voedselbronnen. Daarnaast insuline kan stimulatie om gebieden van de hersenen dat zal provoceren gevoelens van honger!

Vet kan worden opgeslagen zonder insuline, maar koolhydraten combineren met vet en insuline en je lichaam zal het vet af te slaan op een grotere snelheid. Deze insulinespiegel doet stijgen voel je je als consumeren nog meer koolhydraten die wordt omgezet in vet en een toename in gewicht. Als u graag om gewicht te verliezen zijn is dit geen goede combinatie.

Door het eten van koolhydraten die vrij snel worden afgebroken tot glucose vindt u een energie-uitbarsting krijgen. Een inname van koolhydraten die niet kan worden verwerkt door het lichaam zal uiteindelijk worden opgeslagen als vet.

Als samenvatting zowel vet en koolhydraten door het lichaam kunnen worden opgeslagen als fat.Carbohydrates opgeslagen als er een overschot aan calorieën daarboven vereist.

Om een ​​einde te maken aan deze cyclus van koolhydraten verbruik moet worden verminderd, die op zijn beurt zal leiden tot een vermindering van de insuline niveaus, en een rendement van je lichaam in evenwicht. Als je echt wilt afvallen dan is het voedsel dat je zou moeten kiezen zou zowel vet en koolhydraten niet combineren in een enkele maaltijd.

Een goede tip is om eiwitten te eten bij elke maaltijd en te combineren met een van de andere twee, ofwel koolhydraten of vet, maar niet beide, zul je dan beginnen om resultaten te zien.

Om gewichtstoename keep optreedt deze slechte combinaties dienen vermeden. Inbegrepen zijn alledaagse voedingsmiddelen zoals brood en boter, koekjes, gebak, patat, chips, pasta gecombineerd met een romige saus (vooral als gemaakt met gemaakt met een geraffineerde bloem), rijst met alle vette saus, en pudding en woestijnen.

Natuurlijk koolhydraten zijn een zeer noodzakelijke component onze voeding, samen met eiwit, vet en water. Koolhydraten moet het grootste deel van onze voeding. De belangrijkste bronnen zijn brood, granen, rijst, pasta, aardappelen, graan en andere producten samen met groenten en fruit, peulvruchten, noten, zuivel, en suikers.

Category: Uncategorized

Comments are closed.