Gemeenschappelijke gewichtsverlies mythes Exposed

Gemeenschappelijke gewichtsverlies mythes Exposed

Er is zo veel informatie over gewichtsverlies beschikbaar dat het moeilijk is om feit van fictie te onderscheiden. Naar aanleiding van authentieke informatie is de enige manier kunt u gewicht verliezen met succes. Hier zijn een aantal voorkomende gewichtsverlies mythen blootgesteld.

Crash diëten zal op lange termijn gewichtsverlies gurantee

U kunt niet uw gewichtsverlies inspanningen volhouden als je praktisch jezelf verhongeren. Crash diëten werken geweldig over een korte periode van tijd, wat vaak resulteert in een snelle gewichtsverlies. Echter, het bijhouden van hen is bijna onmogelijk. Verhongering leidt tot een gebrek aan energie, die meestal leidt tot u het eten van voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte. Dus in plaats van de lange termijn gewicht te verliezen, zou je op gewicht.

De fitnessruimte heeft To Be Your Second Home

Beweging is belangrijk om uw gewichtsverlies inspanningen te stimuleren, maar dit betekent niet dat je jezelf uit te oefenen op de sportschool dag na dag. Integendeel, je bent beter af waarin een lichte training in je dagelijkse routine. Zelfs een korte 30-minuten workout elke dag voldoende is voor het verliezen van gewicht op voorwaarde dat u kijken naar wat je eet.

Snacken is Off-Limits

Misschien is de meest voorkomende misvatting mensen hebben met betrekking tot gewichtsverlies is gerelateerd aan snacken. De algemene perceptie is dat snacken is strikt verboden terrein wanneer u probeert om gewicht te verliezen. Snacken op zich veroorzaakt geen gewichtstoename of-verlies. Het is wat je eet bent wanneer je snack die bepaalt of je gewicht te verliezen of niet. Als je eet ‘junk food’ of calorierijke voedsel als tussendoortjes gedurende de dag, zal je niet afvallen. Maar, als je eet lichte crackers of fruit & groenten, zal je energie niveaus blijven en je zult niet uw gewichtsverlies inspanningen belemmeren.

Het overslaan van maaltijden Peluws Weight Loss

Maaltijden overslaan is niet de beste manier om gewicht te verliezen. Kun je uiteindelijk meer eten in de volgende maaltijd die het effect van het overslaan van de vorige maaltijd zou tenietdoen. Ook zou je voeding lijden omdat je niet genoeg te eten gehad. Om gewicht te verliezen, moet je je calorie-inname te verminderen en het overslaan van maaltijden is niet de juiste manier om dit te doen.

Het instellen van realistische doelen is essentieel

Deze wordt vaak aangehaald als onderdeel van gewichtsverlies tips. Mensen worden geadviseerd om ‘realistische’ gewichtsverlies doelen die zij gemakkelijk kunnen bereiken instellen. Onderzoek heeft echter het tegendeel blijkt waar te zijn. Mensen die in hun doelen te ambitieus waren uiteindelijk verliezen veel meer gewicht dan degenen die aan de werkelijkheid vast te zitten. Hoewel dit misschien niet voor iedereen, het stellen van realistische doelstellingen van het gewichtsverlies is optioneel, niet essentieel.

koolhydraten zal je gewicht.

Dieet plannen die verbazingwekkende resultaten en aandacht beloven op kleine inname van koolhydraten of helemaal geen zijn echt niet de moeite waard. Dit kan de resultaten in een paar maanden kader genereren, maar het handhaven van het gewichtsverlies na het dieet voorbij is geweest is bijna onmogelijk. Het feit blijft dat de kilo’s die je schuurtje zonder de consumptie van koolhydraten vaak terugval met een wraak. Mensen die betrokken zijn voegen vaak meer lichaamsgewicht. Tenslotte koolhydraten zijn een van de essentiële voedingswaarde nodig het menselijke systeem, waardoor koolhydraat geheel schadelijk. De belangrijkste kwesties zijn die meer vezelige soort koolhydraat voedsel moet worden gekozen en ze moeten worden opgesteld als onderdeel van gezonde formule.

Dit zijn een aantal gemeenschappelijke gewichtsverlies mythen blootgesteld. De volgende keer dat je leest een van deze, moet je beter zijn dan hen geloven weten
De auteur schrijft en adviseert over gezondheid, fitness en Diets.Do je wilt om zich te ontdoen van je lichaamsgewicht? bezoeken voor echte informatie over fitness.

Category: Uncategorized

Comments are closed.