Gezonde manier om gewicht te verliezen als 50 Cent

Gezonde manier om gewicht te verliezen als 50 Cent

De nieuwe buzz gewichtsverlies methode is het 50 cent dieet plan. Heeft 50 cent trok de aandacht van het publiek met zijn dunne uiterlijk. Het systeem 50 cent gebruikt om dit gewicht te verliezen is een extreme gewichtsverlies methode. Het is misschien niet een gezonde manier om gewicht te verliezen voor alle personen. Kunt u voorafgaand aan uw arts praat met het uitproberen van een vloeibaar dieet gewichtsverlies programma.

Voor een straight 9 weken, werd 50 cent eten alleen vloeibaar dieet. Vetarm vloeibaar dieet kan het type dieet dat hij zat te eten zijn. Je moet niet alleen denken dat het elke vorm van vloeibare voeding. De reden waarom 50 cent besloten over te gaan tot deze snelle gewichtsverlies is gekoppeld aan de film “Things Fall Apart”, waar hij wordt verwacht op te treden als een voetballer die kanker heeft. 50 cent niet alleen richten op een vloeibaar dieet om dit doel te bereiken. Oefening werd ook opgenomen om de beste resultaten te krijgen. Het type van de oefening deed hij liep, juist loopband lopen.

Hij bracht ongeveer 3 uur en 30 minuten per dag te doen loopband wandelen. Als u van plan bent om deel te nemen in tredmolen lopen en de 30 minuten per dag is te veel voor u, kunt u deze opdelen in 30 minuten voor elke sessie. U kunt het verdelen in 8 sessies bestaande uit 30 minuten per sessie. 50 cent was in staat tot 50 pond werpen in 9 weken terwijl de uitoefening van dit plan van het gewichtsverlies. Hij werd aanvankelijk gewicht £ 214, maar na het gewichtsverlies programma dat hij teruggebracht tot 160 pond.

Category: Uncategorized

Comments are closed.