Gezonde manieren om gewicht te verliezen

Gezonde manieren om gewicht te verliezen

De laatste decennia hebben meer boeken, tijdschriften en dieet goeroes gezien die ons aanspoort om minder te eten en meer te bewegen.

Klinkt eenvoudig, nietwaar? Verkeerde.

Zoals de media ons pijnlijk bewust heeft gemaakt, blijft de Verenigde Staten om de dikste natie ter wereld te zijn, ondanks het feit dat de Amerikanen besteden meer dan $ 50 miljard per jaar op dieet en voeding gerelateerde producten.

Natuurlijk, er zijn redenen voor de stijging. De toename van de fast-food restaurants en de verscheidenheid van het gemak gerechten zijn allemaal gemaakt calorieën er in overvloed.

Zelfs een $ 415.000.000 overheid gefinancierde studie niet overtuigend vinden dat een vetarm dieet verlaagd risico op kanker of hart-en vaatziekten van oudere vrouwen, waardoor nog meer verwarring.

Dus wat is een persoon te doen? Terwijl de jury is nog steeds uit op de beste aanpak om gewicht te verliezen, de meeste deskundigen het erover eens dat de weg naar gezondheid is geplaveid door regelmatige fitness en slimme voeding. Hier zijn enkele tips voor een dieet succes:

* Houd uw gewicht onder controle. De vuistregel is dat als je wint £ 5, is het tijd om te beginnen met minder eten en meer bewegen. Het verliezen van £ 5 is veel makkelijker dan het verliezen van 15 of meer.

* Mix uw dieet. Je hoeft niet naar een vegetarische om gewicht te verliezen worden, maar deskundigen adviseren een dieet rijk aan fruit, groenten, volle granen, mager vlees en noten, terwijl versoepeling op volvette zuivelproducten, witte bloem en suiker.

* Overweeg aanvullende ziektekostenverzekeringen drankjes voor een boost, terwijl op de gaan. Dranken zoals Carb Crusher, een thee ontwikkeld door Innovative Technologies Corporation of America, helpen opname van calorieën en koolhydraten in het spijsverteringsstelsel van het lichaam te verminderen.

Het belangrijkste ingrediënt in Carb Crusher is GCA, een extract gemaakt van ongebrande groene koffiebonen. GCA vermindert de hoeveelheid koolhydraten die geabsorbeerd door remming suiker die vrijkomt uit het lichaam glycogeen opslag, typisch in de lever en spieren. Dit dwingt het lichaam de vetverbranding sneller starten als energiebron.

Category: Uncategorized

Comments are closed.