Goede manieren om gewicht te verliezen snel – Bewezen Alternatieve technieken voor Weight Loss

Goede manieren om gewicht te verliezen snel – Bewezen Alternatieve technieken voor Weight Loss

Afvallen snel is niet altijd een kwestie van de crash diëten en chirurgische operaties. Meestal kunt u maar liefst 5 pond per week te verliezen door simpelweg het verbeteren van uw levensstijl met gezonde voeding en lichaamsbeweging. Naast deze goede manieren om snel gewicht te verliezen, kunt u een aantal alternatieve methoden die gewicht-verlies prestaties van uw lichaam kunnen stimuleren uitvoeren.

Epsom Salt Bath

Ontspannen in een zoutbad is een van de moeiteloze goede manieren om snel gewicht te verliezen. Epsom Salt is een hypoallergene stof die vergelijkbaar is met zeezout. Daarom zal het niet schade aan uw huid te doen of veroorzaken geen bijwerkingen. Het heeft ook een neutrale pH-waarde, zodat je lang kunt verblijven in dit bad.

Studies tonen aan dat Epsom Salt baden gifstoffen uit het lichaam kan verwijderen via de huid. Het creëert een effect vergelijkbaar met osmose, dat is een methode die wordt gebruikt om water te zuiveren. De osmotische druk zal onmerkbaar zuigen uit toxinen en ongewenste vloeistoffen in het lichaam. Dit zal de totale bloedsomloop, de stofwisseling, zelfs concentratie en ademhaling te verbeteren.

Alvorens een Epsom bad, bereiden een koele handdoek die eerder is geweekt in koud water. Ook de voorbereiding van een glas water op kamertemperatuur. Beginnen met het vullen van de badkuip met heet badwater. De temperatuur van het bad moet ongeveer 104 ° F om het osmotisch effect leiden.

Vul het bad met een handvol van Epsom Salt. Je moet ook 2 eetlepels badolie toe te voegen. Voordat je in het bad, drink een glas water. U moet dit doen omdat de osmotische effect zal wat water uit je lichaam via de huid. Zet de koele handdoek op je hoofd om zijn temperatuur te regelen. Verblijf in het bad gedurende 15-20 minuten en spoel jezelf in de douche.

Ademhaling, yoga en Concentratie

Verschillende studies tonen aan dat de gewichtstoename of het onvermogen om snel gewicht te verliezen is gecorreleerd met stress. Mensen die onder stress zijn waarschijnlijk vet te behouden of te bezwijken voor impulsieve eetlust. Oude Chinese geneeskunde stelt het lichaam energie of chi onbalans, resulterend in gewichtstoename.

Het beste type van ademhalingsoefeningen en yoga voor gewichtsverlies is vinyasa. De vinyasa is een verzameling van staande houdingen en strekken dat de toevoer van zuurstof, energie en chi over het lichaam stimuleert. Vinyasa is ook een goede warming-up voor het verrichten van zware trainingen en spellen zoals basketbal. De types van deze yoga die werken voor gewichtsverlies zijn Ashtanga en Hot Yoga.

Hot Yoga wordt uitgevoerd in een warme kamer als een sauna. De stijging van de lichaamstemperatuur zal metabolisch verbranden vetreserves, kalmeren de spieren en verbeteren de bloedcirculatie. Gewoon niet te lang blijven in het stoombad. Het belangrijkste principe in yoga gewichtsverlies is een goede ademhaling van verse lucht.

Deze concentratie activiteiten zijn zeer ontspannen en stress-vrij. Ze werken het beste met lichte cardiovasculaire oefeningen, zoals joggen, fietsen, zwemmen en andere goede manieren om snel gewicht te verliezen. Merk op dat, naast hogere concentratie en gemoedsrust, uw regelmatige oefeningen en voeding worden steeds krachtiger in het afstoten van overtollig gewicht.

Bent u op zoek naar meer informatie over goede manieren om snel gewicht te verliezen? Bezoek vandaag nog!

Bent u op zoek naar meer informatie over goede manieren om snel gewicht te verliezen? Bezoek vandaag nog!

Category: Uncategorized

Comments are closed.