Hardlopen voor gewichtsverlies

Hardlopen voor gewichtsverlies

Hardlopen is veruit de meest veeleisende oefening die er zijn en wordt zo een succesvol middel te werpen paar kilo. Lopen om gewicht te verliezen zal niet alleen helpen om vet te verbranden, zal het ook het verbeteren van uw cardiovasculaire conditie. U gebruik maken van maximaal 70% van je spieren en kan gemakkelijk ongeveer 400 calorieën in een half uur verbranden!

Er zijn andere voordelen te lopen. Deze omvatten:
Het helpt de bloeddruk te verlagen door het maken van de slagaders elastischer.
Het maximaliseert de ademhaling waardoor de longen sterk en krachtig.
Het maakt botten sterker en gezonder.
Het versterkt ook het hart en helpt hartaanvallen te voorkomen.
Hoeveel lopen is nodig om gewicht te verliezen?

Door het uitvoeren kun je overal branden 250-450 calorieën in 30 minuten, afhankelijk van uw gewicht en de lopende intensiteit. Het beheren van uw intensiteit van de training is de sleutel. Je lichaam maakt gebruik van minder en minder calorieën uit vet als je de intensiteit van je training om maximale inspanning. Dit is omdat als de behoefte aan energie stijgt, zal je lichaam te zoeken naar de meest efficiënte bron en zal kiezen voor koolhydraat-geleverde glycogeen zo is het makkelijker voor je lichaam om glycogeen te zetten in energie. Dus, heb je niet nodig om in te gaan voor een snelle tempo lopen om gewicht te verliezen. Integendeel, een langere termijn in een langzamer tempo is het beste om uw gewichtsverlies programma vast. Lopen voor 30 tot 40 minuten – drie tot vier keer per week – op een gemakkelijke comfortabele tempo is ideaal.
Hoe te beginnen?

Nadat u een actief programma om gewicht te verliezen hebben ondernomen, moet je om te winkelen voor de juiste kleding en schoenen.
Altijd proberen om te draaien in de ochtend wanneer het is veel koeler.
Begin met een goede warming-up en stretching.
Als je een beginner bent, begin langzaam en geleidelijk verhogen van uw snelheid en afstand.
Er rijden regelmatig als je wilt afvallen en onderhouden het op die manier.
Afkoelen en goed strekken na elke training.
Wat zijn de verschillende types van lopende plannen?

De soorten plannen u kunt kiezen zijn:
Run-Walk: Je doet intervallen van hardlopen en wandelen gecombineerd. Bijvoorbeeld, lopen voor 5 minuten gevolgd door lopen gedurende 3 minuten. Naarmate uw conditie, verhoging van de hoeveelheid tijd lopen en verminderen de hoeveelheid tijd lopen.
Steady State Running: Je doet een langzame run over een set tijdsduur.
Drempel Running: Je draaien op een snelle maar gecontroleerde snelheid over een periode van tijd, zoals 30 minuten. Deze techniek zal helpen verminderen vermoeidheid tijdens het lopen lange afstanden en het verbeteren van uw lopende tempo.
Interval Training: Je loopt, en dan lopen, of vertragen, voor een rustperiode, en herhaal. Zo zijn onder andere het lopen voor 400m gevolgd door wandelen of licht joggen voor 400m. Dit kan herhaald 5-6 keer. Als je fitter, harder en sneller te lopen tijdens de runs.
HIIT (High Intensity Interval Training): Het is vergelijkbaar met interval training met het verschil dat het draaien deel is sneller en korter. Je loopt zo snel als je kunt, gevolgd door een rustperiode en de gehele activiteit wordt herhaald.
Punten om te onthouden:

Kan je je realiseert dat nu dat je meer loopt, is uw eetlust verhoogd als uw lichaam meer calorieën om deze trainingen te voeden. De sleutel is om ervoor te zorgen dat u niet uiteindelijk consumeren meer calorieën dan je verbrandt. Leveren u lichaam met voedzaam voedsel. Als je terug van het hardlopen iets te eten (zoals een banaan of een volkoren koolhydraten) binnen 15 minuten om je spieren te tanken.
Als gevolg van uw harde werk, mag u in de verleiding om te toegeeflijk in high-calorie voedsel als beloning. In plaats van het gebruik van voedsel als beloning, gift jezelf een nieuw loopwerk of genieten van een massage wanneer u een lopend doel te bereiken.
Laat uw lichaam af te wikkelen naar een routine omdat het gewicht veel langzamer werpen. Een manier om dit te doen is om uw route na een paar weken veranderen door ofwel langer het of het kiezen van iets anders.
Intense werking benadrukt uw interne organen zoals je nieren, je lever en je alvleesklier. Dus begin langzaam en geleidelijk aan vooruitgang.
Hydrateren vaak. Water helpt bij de bescherming van uw gewrichten en reguleert de lichaamstemperatuur.
Hardlopen is echt een briljante manier om in vorm te komen. Combineer lopen met een gezonde voeding en de kilo’s zullen voor zichzelf zorgen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.