Heb je nodig om gewicht te verliezen? Dan is er iets mis met je dieet. Periode.

Heb je nodig om gewicht te verliezen? Dan is er iets mis met je dieet. Periode.

Ik kon mijn oren niet geloven toen de, zeer kostbaar, schijnbaar arrogant, personal-trainer die ik had ingehuurd voor het enige doel van het helpen van me om gewoon toon een beetje – en verliezen enkele kilo’s in het proces – begon te praten over mijn eten gewoonten! Ik was zeker niet het betalen van 40 dollar per uur aan iemand vraag me over hoeveel brood en pasta ik gegeten heb. Ik wist dat ik nodig had om wat gewicht te verliezen. En ik wist hoe het moest worden gedaan. Ik moest een paar mijl lopen, tillen sommige gewichten, en gooien in een paar ster-sprongen voor een goede maatregel. Rechts?
Verkeerde.

Na zijn gezegend met de mogelijkheid om de achterpoten spreken af ​​een ezel, mijn afgunstig lenige bodied personal trainer, me overtuigd om een ​​nieuwe benadering voor mijn gewichtsverlies uitdaging te proberen. Na alle, ik had al geprobeerd de gebruikelijke traditionele methoden met een zekere mate van middelmatige succes, maar wat ik vond was het even welk gewicht ik verloor snel terug!

Mijn persoonlijke trainer me overtuigd om een ​​meer holistische benadering van mijn beoogde gewicht-verlies te nemen, en stelde me voor aan een leven veranderen ‘reinigend dieet’.
Ik leerde al snel een zeer waardevolle les. De reden dat ik had zo’n overgewicht in de eerste plaats, was vanwege mijn dieet, dat tot dan toe, had ik beschouwd als redelijk gezond, at ik groenten soms, dronk fruitsap, en nu en dan zelfs water. Maar mijn dieet, vruchtensap en al – was giftig. En mijn giftige dieet was niet alleen de oorzaak mijn overgewicht, maar verantwoordelijk voor mijn constante hoofdpijn, gebrek aan energie, slechte huid, lelijke cellulitis, en mijn constante stemmingswisselingen. Mijn dagelijkse voeding werd letterlijk maakt me ziek.

Dus, als je nodig hebt om wat gewicht te verliezen, je zou voorzichtig te gooien naar de wind, en ook een frisse aanpak te proberen. Je zou kunnen proberen een reinigend dieet.

Een reiniging dieet is eigenlijk gewoon dat: een reinigend dieet. Je lichaam is volledig gereinigd en volledig genezen van binnen naar buiten. Als je zoals ik dat deed, heb je een zoetekauw bent, dan is dit dieet kan een beetje alsof je in een food rehab, maar het eind resultaat, ik moet zeggen, zijn geweldig! Je voelt je lichter, energieker en gerevitaliseerd. Je hebt helderder, vloeiender, vlekkeloze huid, kan springen uit bed elke ochtend met zoveel meer energie, en op de top van dat alles – je verliest al het vet!

Echter, een goede reiniging dieet moet op de juiste wijze te benaderen.

Ten eerste, je moet eerlijk worden bepaald aan de manier waarop je lichaam eruit ziet veranderen. Visualisatie is een grote hulp in dit gebied. Ik gebruikte om meisjes te zien op het strand, zien er fantastisch uit in hun bikini, en ik was vastbesloten dat ik niet zou gaan door de rest van mijn leven mijn lichaam te verbergen achter een tent-achtige sarong.

Ten tweede omdat een reinigend dieet kan vrij een radicale verandering zijn voor je lichaam, moet je een persoonlijk ontwikkeld plan te volgen en idealiter deel uitmaken van een volledig ondersteunde systeem, waar u kunt uw voortgang bewaakt en uw vragen beantwoord.

Ten derde, laat uw vrienden en familie weten dat je begint een reinigend dieet. Voor de eerste paar weken wat je eet is vrij beperkt en bestaat uit puur natuurlijke voedingsmiddelen, zodat u niet wilt dat uw vrienden nodigen u uit eten, of zelfs voor een kopje koffie, in die tijd. Wie weet, kunnen ze zelfs besluiten om mee te doen in uw zoektocht naar een slanker lichaam en uiteindelijk gezondere levensstijl.

Category: Uncategorized

Comments are closed.