Het eten van aardbeien zal u helpen gewicht te verliezen

Het eten van aardbeien zal u helpen gewicht te verliezen

Veel mensen houden van de smaak van aardbeien en room en soms schuldig voelen na het eten van hen, maar wist u dat diëtisten raden nu aan aardbeien, als onderdeel van een dieet om gewicht te verliezen.

Dit wordt ondersteund door het bekende feit, dat de aardbeien zijn van nature zoet, laag in calorieën, en een uitstekende bron van vitamine C. Ook aardbeien zijn vrij van verzadigde vetten, cholesterol en natrium. Nu hoe goed is dat! U zult er geen argumenten te komen van mij om te gaan op een dieet zo goed.

Het is ook gemakkelijk te zien waarom aardbeien worden aanbevolen als een van een van de vruchten te eten als onderdeel van uw dagelijkse voeding, afgezien van het feit dat aardbeien zijn een grote traktatie, ze zijn ook erg goed voor je, want het is een feit dat ze zijn rijk aan antioxidanten die helpen het lichaam tegen ziektes.

Dus, als je hebt besloten om gezond voedsel te eten en wat gewicht verliezen op de weg, kiezen de makkelijke weg en zorg ervoor dat je groeien een goede oogst van de aardbeien.

Het spreekt vanzelf dat we eten vaak dit heerlijke fruit in alle mogelijke manieren, in salades, desserts, met ijs, etc, maar om echt te genieten van de gezonde voordelen aardbeien te bieden hebben, eten ze rauw binnen 4 dagen na het oogsten. Zeven of acht middelgrote aardbeien zullen oplopen tot ongeveer 45 calorieën, wordt dit gecompenseerd door het feit dat ze geven u een tal van andere voordelen nog niet genoemd, zoals kalium, dit helpt bij het reguleren elektrolyten in je lichaam, ook B2, B5, B6 Magnesium , koper, Oh! Had ik al gezegd omega-vetzuren? Ik ben verslaafd.

Aardbeien zijn nu al een van de lekkerste en meest populaire fruit gegeten vandaag en zijn een zeer gemakkelijke fruit te kweken, kunnen ze vaak te vinden in het wild groeiende. Deze zijn meestal kleiner dan de gecultiveerde degenen, en de smaak is veel intenser.

Natuurlijk de beste aardbeien zijn degenen die je zelf kiezen uit uw eigen achtertuin en eten terwijl ze vers zijn. Een alternatief is een bezoek aan een aardbei boerderij als je in de buurt van een leven. Uiteraard wordt u beperkt tot wat afwisseling ze groeien, maar hey! ze alle smaken goed voor me, met enkele uitzonderingen.

Aardbeien zijn een van de meest populaire vruchten en kan gevonden worden in duizenden achtertuinen in het hele land. Je hebt geen tuin? Geen probleem, aardbeien met succes kunnen worden geteeld op een balkon, of zoek een zonnige plek op een terras. Ze gedijen in containers en opknoping manden met een minimum aan gedoe. Met veel rassen om uit te kiezen zul je een smaak grootte en structuur te vinden voor de meest veeleisende smaakpapillen. April tot en met juli is wanneer ze floreren met een overvloed aan fruit.

Ze zijn zo goed voor u dat misschien wil je ze te eten het hele jaar door? Dankzij de inspanningen van de hedendaagse technologie, die nu een realiteit. Kijk in hydrocultuur tuinieren waar goede resultaten kunnen worden bereikt of als alternatief een verwarmde kas zou het hele jaar door leveren u met aardbeien, samen met andere buiten het seizoen traktaties.

Als je een overvloed aan fruit je zou willen denken over ze in te vriezen voor later gebruik. Eerst moet je aardbeien die volledig zijn gerijpt selecteren als je ze eenmaal hebt gekozen zullen ze niet verder rijpen. Kijk door hen en gooi die worden gekneusd of beschadigd en kies alleen de firma felrode degenen met een groene dop. Ze niet te wassen, maar plaats een laagje fruit op een papieren handdoek voor twee tot drie dagen voordat u ze op een koekje dienblad, een laag tegelijk. Invriezen voordat ze in een luchtdichte container beweegt, moet goed zijn voor een paar maanden zijn al zijn ze veel zachter zullen zijn na het ontdooien. De invoer kan worden gezien in de supermarkt het hele jaar door, maar aardbeien zijn een arme reiziger, dus op zijn hoede.

Dus waar wacht je nog op, dit is een super dieet, vast komen te zitten in

Category: Uncategorized

Comments are closed.