Het eten van ontbijt om gewicht te verliezen

Het eten van ontbijt om gewicht te verliezen

“Eet ontbijt om gewicht te verliezen” is de moderne mantra voor snel gewichtsverlies. Veel gezondheid beoefenaars, tijdschriften en krantenartikelen zijn het motiveren van mensen te schoppen hun dag beginnen met een goede maaltijd ‘s ochtends om gewicht te verliezen. Soms lijkt het een veel gebruikt cliche, maar in feite is het niet.

Er zijn vele wetenschappelijke redenen achter deze. Mensen die ontbijten hebben de neiging om minder calorieën te consumeren. Degenen, die regelmatig overslaan ontbijt, uiteindelijk consumeren extra calorieën door knabbelen, binging en kauwend op gemakkelijk beschikbaar, verleidelijke fastfood, die meestal hoog in calorieën en vet zijn. Wanneer je begint met een gezond ontbijt, als gevolg van grote verzadiging waarde, minder voor voedsel dat je hunkert. Daarom resulteert in vermindering van calorieën, gewichtsverlies en totale wellness door inname van gezonde voedingsstoffen.

Het ontbijt verbetert de stofwisseling, dat versnelt het gewichtsverlies proces. Na 7-8 uur van de nacht vasten, uw lichaam nodig heeft voedsel voor alle actieve en passieve mechanismen. Een goede ontbijt kick start het metabolisme door het verzenden signaal van ruim aanbod van voedsel voor de hersenen. Vandaar lichaam royaal gebruikt extra energie via verschillende lichaam mechanismen.

Integendeel, als je het ontbijt overslaat, begint je lichaam het opslaan van voedsel en vertraagt ​​je stofwisseling. Later, wanneer je jezelf overbelast, het slaat al die extra energie in de vorm van vetweefsel en veroorzaakt obesitas. Ten tweede, in de ochtend, onze honger maag zuigt het grootste deel van geconsumeerde voedingsmiddelen, vandaar dat een gezond ontbijt kan nutritionele status van een persoon gemakkelijk te verbeteren. Als je sterke thee of koffie in de ochtend consumeren, ze binden veel gezonde voedingsstoffen van uw voedsel en maakt ze beschikbaar voor u.

Er is nog een reden om te eten een gezond ontbijt. Veel voedingsstoffen en antioxidanten versnellen gewichtsverlies proces door het stimuleren van de stofwisseling. Calcium, vitamine C en vitamine B12 zijn enkele van de bekende voedingsstoffen belast goede gewichtsverlies.

Met verstedelijking, veranderde levensstijl, en toename van het aantal werkende klasse gezinnen, heeft een goed ontbijt is vervangen door een mok koffie, thee, bagels, of als u gelezen veel gezondheid tijdschriften, een toast en een appel te eten op de gaan. In plaats daarvan kunt u een glas van fruit shake of smoothie te nemen, met volkoren ontbijtgranen, en sommige noten en zaden.

Kinderen meestal een glas melk voor het vertrek naar school. In plaats van het geven van hen gewone melk, zet wat fruit, klaar om ontbijtgranen en hun favoriete smaak te eten in hun melk in een blender met mix tot gladde en hen dienen.

De bottom line is dat je ontbijt maaltijd eiwitten, granen en fruit moeten bevatten met wat noten en zaden. Deze combinatie leidt tot een maximale absorptie van verschillende voedingsstoffen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.