Hoe Cardio, kan de juiste Cardio helpen Gewicht verliezen.

Hoe Cardio, kan de juiste Cardio helpen Gewicht verliezen.

Heeft u een hekel tijd doorbrengen op de cardio-apparaten, zoals een muisje op zijn looprad? Dingen zoals de loopband, fiets, roeier, stepper of trainers. Ben je ooit naar de sportschool en kijk hoe mensen zullen minstens een uur te besteden aan deze machines TV kijken of luisteren naar hun muziek. Nou ik haat dit soort cardio, het is saai en neemt te veel tijd. Ik heb betere dingen te doen met mijn tijd dan een uurtje op een oefening machine terwijl u TV kijkt.

Weet je wat het belangrijkste is? Goede cardio, dat is de sleutel. Onze lichamen zijn ontworpen om te presteren op uitbarstingen, gevolgd door herstel. Wat betekent dit? Dit is ongeveer wisselende uw training om snel en hard daarna herstellen gedurende een periode van 1,5 keer uw inspanning gaan dan volgen dat opnieuw en opnieuw.

Nu om verder te gaan in deze moet je eerst begrijpen waarom uithoudingsvermogen cardio is slecht voor je lichaam. Als je tijd besteden aan het laten we zeggen loopband en doen 60 minuten 5-7 keer per week je eigenlijk doen je lichaam schade. Wetenschappers hebben gedaan studies aan dat het uithoudingsvermogen cardio verhoogt de productie van vrije radicalen in het lichaam onthullen, kan ontaarden gewrichten, veroorzaakt spieratrofie, vermindert uw immuunsysteem en kan zelfs leiden tot ontstekingsreacties in het lichaam die kunnen leiden tot chronische ziekten. Dit type van cardio ook traint alleen het hart in een hartslag bereik en niet trainen om te reageren op elke dag stressoren.

Waar zo goed cardio of High Intensity Training (HIT) of zelfs interval training als sommige mensen zou kunnen hebben gehoord het genoemd in verband met toenemende anti-oxidant productie, een toename van de stofwisseling die u kan helpen ongewenst vet te verbranden en zelfs aan te moedigen een gezonde cardiovasculaire systeem. HIT cardio leraar het hart te reageren en snel te herstellen van de verscheidenheid aan eisen wat betekent dat uw klaar om op wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Door het creëren van een variabele aspect om uw training train je je hart te herstellen tussen de uitbarsting van inspanning en dit zodat je hart en lichaam om beter te reageren op uw dagelijkse stressoren.

Het beste ding over HIT type cardio training is het feit dat je meer doen in veel minder tijd, je lichaamsvet te verminderen, brengen superieure gespierde definitie. Denk maar aan krachttraining, dat is ongeveer korte uitbarsting van inspanning gevolgd door langere rustperiodes.

Dus volgende keer dat u wilt wat cardio doen en hebben 30 minuten te sparen dan te proberen deze plaats van de uitgaven een uur op de loopband of fiets zult u twee keer de training doen in de helft van de tijd en dan kun je doorstromen naar betere dingen als tijd doorbrengen met je familie.

Volgende keer dat je naar de sportschool of gebruik je thuis cardio-apparatuur probeer dit:

Loopband Warm-up gedurende 4 minuten op een rustig tempo zeggen 6kph dan lopen voor een minuut op inspraak 8-10kph, dan lopen bij 6kph gedurende 1,5 minuut, dan lopen voor een minuut bij 10-12kph en dan terug naar 6kph voor andere rusttijd van 1.5 minuten. Doe dit ongeveer 4-5 keer, afhankelijk van uw tijd en afkoelen op ongeveer 4-6kph gedurende 4 minuten daarna. Dit moet je 28 minuten in totaal.

Ik heb eigenlijk dit doen elke nacht op mijn hometrainer thuis, terwijl mijn vrouw ook niet van haar stappen. U kunt dit doen op een roeier of wat je maar wilt verander gewoon de intensiteit van uw wensen.

Dit is wat ik doe op mijn hometrainer thuis elke nacht. Warmen 2-4 minuten, 1 minuut op de hardste weerstand doen rond 35kph, dan langzaam en regelmatig op een gemakkelijker weerstand bij 25kph voor 1,5 minuten en ik doe dit patroon ongeveer 8-10 keer, afhankelijk van hoe ik me voel dan afkoelen voor 4 -5 minuten op echt makkelijk op ongeveer 25kph om af.

Toen ik naar de sportschool gebruik ik de roeier en ga plat uit voor 30 seconden – 1 minuut en dan rusten gedurende 45 seconden -1,5 minuten Ik doe dit voor tussen 15-20 minuten en dat is het. Ik ben normaal opgewarmd na ongeveer 5 minuten van het overslaan als ik hou van het overslaan dus ik doe heel veel van.

Dus daar heb je het de waarheid over slechte cardio of hamster training zoals ik het noem en goede interval of HIT cardio, het is sneller, werkt beter, treinen je hart om beter te gaan met het leven, kost minder tijd, beter voor je lichaam dan uithoudingsvermogen of lang en saai training en je krijgt naar de sportschool eerder dan alle anderen te verlaten.

Dus de volgende keer dat uw denken van cardio denken over HIT of interval training en probeer het eens, u zult het geweldig en genieten van de extra tijd je hebt om andere dingen te doen. Kom op je kunt me niet vertellen dat je van urenlang op de cardio-apparaten kijken saaie tv, na alles wat je kunt je leven of kijk naar iemand anders wonen hunne.

Bedankt voor het lezen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.