Hoe gebruik ik de oefening om mij helpen afvallen

Hoe gebruik ik de oefening om mij helpen afvallen

Geplaatst door isabel

Toen ik eindelijk kreeg beu zijn bolle, het eerste wat ik deed was het schoonmaken van mijn dieet. Dit was echter niet genoeg om me te helpen gewicht te verliezen consequent. Met de hoeveelheid vet nodig ik om te verliezen, voeding alleen maar was niet van plan om te snijden, dus ik begon een trainingsprogramma om die bewaren vetverbranding resultaten komen. Hier is hoe te oefenen gebruiken om ongewenst lichaamsvet verpakking versturen.

Doe Volop Cardio

Om een ​​pond vet te verliezen moet je 3500 calorieën te verbranden. Het is bijna onmogelijk om dit te bereiken zonder het doen van cardiovasculaire oefeningen. Doel om cardio (met een nadruk op een hoge intensiteit interval training) vijf dagen per week te krijgen. Als je super druk (zoals de meesten van ons) bent en het moeilijk vinden om cardio knijpen in je dag, breek je workouts up in stukjes.

Hier is een voorbeeld van hoe je kunt breken uw cardio workouts in hanteerbare stukken:

• Run op een loopband gedurende 15 minuten als je wakker wordt.
• Neem een ​​stevige wandeling van 15 minuten rond de parkeerplaats tijdens uw lunchpauze.
• Pop in een workout video en lichaamsbeweging gedurende 15 tot 30 minuten vóór het diner.

Niet het gevoel dat je enige opties voor een goede cardio workouts zijn loopbanden en
hometrainers. Er is niets mis met deze machines, ze werken geweldig. Maar als je ze de hele tijd, kunnen ze soort van sleur. Er zijn genoeg andere manieren om je hart springen te krijgen. Enkele voorbeelden zijn kickboksen, grasmaaien, tuinieren, touwtje springen en zwemmen.

Pomp A Little IJzer

Veel vrouwen vermijden gewichten als de pest. Zij vrezen pompend ijzer zal ze er omvangrijk en mannelijk. Dit is absoluut niet waar. Tenzij je een soort van prestatieverhogend middel te gebruiken wanneer je gewichten op te heffen, de mogelijkheid van het kijken als de Hulk is slank.

Wanneer u bouwen mager spierweefsel door het heffen van gewichten, het schopt je stofwisseling in een hogere versnelling en helpt u afslanken. Houd in gedachten, hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je lichaam zal branden-zelfs wanneer je languit op de bank niets doen (nice!).

Ook spiermassa is compact, zodat het neemt minder ruimte in dan vet. Elke mager spierweefsel je bouwen gewichtheffen zal toon uw lichaam en geven u een gestroomlijnde lichaamsbouw. Dames, als je echt wilt in vorm te krijgen, zet je angsten van heesche op rust en pompen gewichten drie keer per week.

Voorbeeld Workout Plan om mee te beginnen

In een van mijn vorige nieuwsbrieven heb ik gesproken over het bouwen van een stichting door zich te richten op het beheersen van de basis-lunges, squats, duwen, draaien en trekken. Weet onderstaande uitoefenen rug aan rug. Nadat je het hele circuit, herhaal alle vijf oefeningen twee keer.

• Lichaamsgewicht kraakpanden – 10 tot 20 herhalingen
• Lichaamsgewicht lunges – 8 op elk been
• Gewijzigd pushups op je knieën 10 tot 15 herhalingen
• Assisted pull ups – 10 herhalingen
• Medicine bal of halter woodchop – 10 herhalingen per kant

Als uw fitness niveau stijgt, kunt u bouwen op deze oefeningen om ze meer uitdagend te maken door toenemende resistentie en waardoor ze complexer.

Er gaat niets boven wakker worden elke ochtend kijken en voelen je best. Alles wat minder is onaanvaardbaar. Let The Diet Solution Programma tonen u deze beproefde methodes die ik heb gebruikt om me te helpen gewicht te verliezen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.