Hoe gewicht blijvend te verliezen – Hoop voor Yo-yo Dieters

Hoe gewicht blijvend te verliezen – Hoop voor Yo-yo Dieters

Debat over hoe om gewicht te verliezen

Meer dan 100 diëten zijn populair in de afgelopen decennia. Het kiezen van een die werkt voor de lange termijn gewichtsverlies en gewichtsbeheersing is altijd een uitdaging zijn, omdat ze niet allemaal hetzelfde werken voor iedereen. Bovendien herhaalde gewichtsverlies en herwinnen is het adagium dat, hoe meer je jojo hoe moeilijker het is elke keer dat u een nieuw dieet te beginnen om gewicht te verliezen voortgebracht.

Onderzoekers van het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle zijn begonnen om te laten zien dat jojo-dieet niet op lange termijn weerstand tegen gewichtsverlies veroorzaken. De resultaten van een recente studie blijkt dat gewichtsverlies voor jojo-dieet is niet significant verschillend van gewichtsverlies voor anderen. Dit is een beperkte studie op verschillende manieren, maar het geeft hoop aan mensen die zich zorgen maken over het doen van blijvende schade door herhaalde aanvallen van gewichtsverlies.

Hier zijn de belangrijkste referentie-gegevens en de resultaten van de studie, gevolgd door mijn commentaar op wat ze werkelijk betekenen en wat wij nog niet weten.

Metselaar C, Foster-Schubert KE, Imayama ik, Xiao L, Kong A, Campbell KL, Duggan CR, Wang CY, Alfano CM, Ulrich CM, Blackburn GL, McTiernan A. Geschiedenis van gewicht fietsen geen toekomstige gewichtsverlies of metabole belemmeren verbeteringen in postmenopauzale vrouwen. Metabolisme. 2012 13 augustus [Epub ahead of print]

De studie begon met 439 overgewicht, inactieve, postmenopauzale vrouwen. Ze werden verdeeld in vier groepen en willekeurig toegewezen aan een van de volgende: A) dieet gewichtsverlies met een 10% gewichtsverlies doel (N = 118); B) matige tot krachtige intensiteit aërobe oefening voor 45min/day, 5 dagen / week (n = 117); C) zowel dieet gewichtsverlies en lichaamsbeweging (n = 117), of, D) controle (n = 87). Vrouwen werden gecategoriseerd als niet-fietsers, matige fietsers (3 of minder verlies van ten minste 10 pond), of ernstige-fietsers (meer dan 3 nadeel ten minste £ 20). Statistische vergelijkingen zijn op gewicht, lichaamssamenstelling, bloeddruk, insuline, C-peptide, glucose, insulineresistentie (HOMA-IR), C-reactief proteïne, leptine, adiponectine en interleukine-6.

De enige verschillen tussen de groepen zien dat matige en ernstige fietsers (gecombineerd) een grotere verbetering in HOMA-IR vergelijking met niet-fietsers deelnemen aan de uitoefening enige intervention.There waren geen duidelijke verschillen in de andere groepen. De auteurs van de studie geconcludeerd dat een geschiedenis van gewichtsverlies fietsen een negatieve invloed op latere inspanningen op dieet niet heeft.

Beperkingen van de Studie

Deze studie betrof een beperkte populatie van 439 proefpersonen die alle postmenopauzale vrouwen, leeftijden 50-75 waren. Elk kreeg een dagelijkse calorie-inname, tussen 1200-2000 calorieën, afhankelijk begingewicht. Minder dan 30 procent van de dagelijkse calorieën uit vet waren. Oefening inclusief een beperkte mate van inspanning 5 dagen per week, die stevig wandelen gedurende 45 minuten per dag inbegrepen.

Wat we weten van deze studie hangt af van de algemene toepasbaarheid van de leeftijdsgroep, geslacht, postmenopauzale ontwikkeling, dieet beperkingen, en lichaamsbeweging protocol. We weten niet hoe belangrijk deze variabelen kunnen zijn na de periode studie, die was 12 maanden, met betrekking tot de lange termijn gewichtsbeheersing. We weten ook niet hoe belangrijk ze ook zijn voor mannen of voor premenopauzale vrouwen.

Commentaar op gewichtsverlies resultaten

Degenen die dieetbeperkingen alleen verloren gemiddeld volgden ongeveer 9 procent (of £ 16) van hun gewicht te beginnen. Degenen die meegeleverd oefening met dieet beperkingen verloren een gemiddelde van 11 procent (of £ 20) van hun gewicht te beginnen.

Het bereik van gewichtsverlies, 16 tot 20 pond over 12 maanden, gemiddeld te zijn ongeveer 1,3 tot 1,7 £ per maand. Het goede nieuws is dat een voorgeschiedenis van jojo-dieet deze resultaten niet te ondermijnen. Dit is prachtig hoop voor anderen die al hebben doorgemaakt meerdere cycli van gewichtsverlies en herwinnen.

Het slechte nieuws is dat gemiddeld 1,7 £ per maand is veel trager dan het zou moeten zijn. Resultaten van het juiste dieet wijzigingen en de juiste trainingsprogramma’s routinematig bieden een 10-voudige sneller gewichtsverlies dan dat. De volgende stap voor de onderzoekers in de studie gemeld hier moeten zijn om uit te vinden hoe effectief gewichtsverlies ook kan zijn, voor niet-fietsers als voor matige tot ernstige fietsers, uit een meer substantiële protocol dan degene die ze gebruikt.

Category: Uncategorized

Comments are closed.