Hoe gewicht te verliezen op een laag budget

Hoe gewicht te verliezen op een laag budget

We zijn allemaal voelen de nood van de recessie en helaas onze wekelijkse budget is afgenomen. Samen met ons sociale leven, is het reizen en winkelen, het gezonde eten in Ierland ook te lijden. We willen allemaal weten hoe om gewicht te verliezen en handhaven van een gezonde levensstijl moeten we eiwitten op te bouwen en te onderhouden spieren, koolhydraten voor energie, groenten en fruit voor onze essentiële vitaminen, mineralen en vezels, wat gezonde vetten om vetverlies en water te helpen houden ons goed gehydrateerd. Dus, hebben we samen een aantal tips over hoe om gewicht te verliezen op een begroting te zetten:

1. Koop de hele voedsel: onbewerkte voedingsmiddelen zijn voedzamer en goedkoper dan verwerkt. Je hebt ook meer controle over wat je eet.
• Eiwitten: Gehakt, bevroren kippenborst, blikjes tonijn, kwark, yoghurt, eieren, melk, wei
• Koolhydraten. Bruine pasta, bruine rijst, haver, aardappelen, bonen, appels, rozijnen, broccoli, spinazie, kool
• Vetten. Olijfolie, visolie, lijnzaad, gemengde noten
2. Koop goedkope proteïnen: Uw lichaam heeft 1g eiwit per kilo per dag te bouwen en te onderhouden spieren. Een deel van de eiwitten bij elke maaltijd zal helpen vet verlies proberen, eieren, melk, tonijn, kalkoen, kwark.
3. Koop diepgevroren groenten & fruit: U bespaart geld en tijd proberen; diepgevroren spinazie, bonen en broccoli.
4. Eigen merk voedingsmiddelen: Er is meestal weinig verschil tussen merkproducten en merkloze voeding proberen, rijst, pasta, eieren, melk en groenten.
5. Koop supplementen: Dit zal ervoor zorgen dat u het verkrijgen van de juiste voedingsstoffen voor je lichaam
6. Bulk kopen: U profiteert van het kopen van uw voedsel in bulk terwijl op promoties. Probeer de aankoop van diepvriesproducten en conserven tijdens de verkoop en voorraadbeheer voor toekomstige maaltijden.
7. Koop scherp geprijsde vlees: slagers en supermarkten vaak korting vlees in de buurt van de vervaldatum. Koop deze producten en vries ze.
8. Slim te zijn met uw aankopen! Niet te laten meeslepen met de verkoop en promoties. Of, zou je uiteindelijk gooien verspild voedsel. Zorg ervoor dat u genieten van het eten van het voedsel dat je koopt, op die manier zul je het te eten.
Deze tips en adviezen zullen u op weg om meer te leren over hoe om gewicht te verliezen op een begroting.

Category: Uncategorized

Comments are closed.