Hoe gewicht te verliezen op gezicht snel en gemakkelijk

Hoe gewicht te verliezen op gezicht snel en gemakkelijk

Heb je wel eens teleurgesteld toen genoemd “Chipmunk Cheeks”? Ben je gebrek aan vertrouwen met die dikke kin? Als u niet een passend antwoord op de vraag “Hoe om gewicht te verliezen op het gezicht” krijgen dan zijn hier enkele tips die u zullen helpen om dat vet te verliezen van je gezicht.

Voordat we overgaan tot die eerste erkennen dat spot reductie van vet, door oefening of dieet is niet mogelijk. Dit betekent dat als u denkt dat door alle pillen of gadget zul je je wangen naar beneden, zul je teleurgesteld worden.

Dat doesn `t betekenen de situatie hopeloos is. Hier ben ik enkele van de manieren om zich te ontdoen van vet gezicht aan uw wangen naar beneden suggereren je.

1.reduce totale lichaamsvet

Wanneer u gewicht verliezen door oefeningen en diëten dan de totale lichaamsgewicht zal afnemen, dit resulteert in het verliezen van gewicht van het gezicht ook. Dus als je te zwaar bent ga dan voor regelmatige krachttraining en dieet.

2.Proper voeding en vermindering van de inname van koolhydraten

Goede voeding grafiek is vereist als u zich afvraagt ​​hoe om gewicht te verliezen op het gezicht. Overmatige consumptie van geraffineerde suiker en koolhydraten kan leiden tot het vasthouden van water in je gezicht. Ga voor een goede voeding met minder verbruik van koolhydraten en drop die extra kilo’s snel en permanent.

3.Reduce uw zoutinname

Zout veroorzaakt het vasthouden van water op je gezicht. Als je voedsel eet dat rijk is aan natriumgehalte, zal je dorst voelt en je gezicht zal bloat de volgende dag. Dus vermijd de junk food, die is hoog in natrium. Vermijd pizza, hamburgers, junk food, chips. Controle van de inname van zout in je normale voeding ook.

4.Drink meer water

Drink veel water in een dag, ongeveer negen-ounce glazen water per dag. Meer drinken om gehydrateerd te blijven. Het ding is dat ons lichaam heeft natuurlijke beschermende systeem, als we niet genoeg water drinken, zal het lichaam zo veel water op te slaan als het kan houden je leeft en dan krijg je opgeblazen. Maar als je genoeg water drinkt dan het lichaam spoelen extra water uit het lichaam, omdat het weet dat het lichaam genoeg water hebben. Een ding moet in gedachten worden gehouden dat altijd vasthouden aan het gewoon water, vermijd frisdrank en gesuikerde drank die water vast te houden.

5.Reduce de inname van alcohol

Geen alcohol drinken wijn, brandewijn, bier zal leiden tot een goede hoeveelheid van opgeblazen gevoel in het lichaam. Een gram alcohol bevat ongeveer zeven calorieën, dit is bijna als het drinken van vet. Dus beperken de inname van alcohol als je wilt om vet te verwijderen uit je wangen.

6.Do enkele reguliere oefeningen voor wangen

Zuigen in je wangen en ze houden terwijl gedurende 8 seconden. Ontspan en Herhaal minstens tien keer. Een andere oefening voor je wangen is gewoon om te lachen zo breed als je kunt sluiten je lippen gesloten. Dit zal vet uit je wangen te verminderen en zal ook helpen in je zoektocht over hoe om gewicht te verliezen op het gezicht.

7.Go voor regelmatige krachttraining

Je moet regelmatig krachttraining doen als het verhoogt mager spierweefsel. Met meer spieren verpakt je lichaam zal automatisch helpen bij het verbranden van vet. y regelmatige krachttraining zal je zeker gewicht, alsmede vet uit het gezicht te verliezen en er mager omdat het water onder je huid wordt verminderd.

Dus volg deze tips voor hoe om gewicht te verliezen op het gezicht en nog wat van je wangen naar beneden. Maar het feit over dit is als je je lichaamsvet onder controle dan je gezicht zal veel slanker en dunner lijken.

Category: Uncategorized

Comments are closed.