Hoe om gemotiveerd te raken om gewicht te verliezen.

Als je hebt geprobeerd om gewicht te verliezen voor enige tijd weet je hoe moeilijk het soms kan zijn om gewoon te gemotiveerd om gewicht te verliezen en nog belangrijker, om het weg te houden.

Ik ben er zelf ook geweest. Jarenlang heb ik geworsteld met “het proberen om gewicht te verliezen ‘en gebrek aan motivatie.

Ik wist dat ik nodig had om gewicht te verliezen. Ik wilde om gewicht te verliezen, maar na een lange dag ik wilde gewoon om te ontspannen op de bank en om een ​​aantal kun je uit eten.

Het krijgen van een of andere oefening of zelfs het hebben van een gezonde maaltijd was zo moeilijk om te doen. Ik zou dan schuldig en beschaamd over mezelf te voelen vanwege het ontbreken van enige motivatie of wilskracht.

Ik had moeite met hoe je gemotiveerd om gewicht te verliezen totdat ik ontdekte een paar eenvoudige manieren die ik kende die bank, die me stopte het eten van het verkeerde voedsel en kreeg ik de “eenvoudige dingen” ik moest doen om gewicht te verliezen doen en voorkomen dat deze terugkomen.

1. Ik heb duidelijk aangegeven “waarom” ik wilde om gewicht te verliezen in de eerste plaats.

Dus, om te volgen in mijn voetstappen vraag jezelf af “Waarom wil ik om gewicht te verliezen?” noteer de redenen “waarom” je gewicht wilt verliezen nog op een stuk papier of beter in een dagboek. Nu Go.do het. En is dit de eerste dag dat u absoluut uw gewichtsverlies te starten.

1. Wees zeer specifiek over uw redenen.

2. Praat erover in de “tegenwoordige tijd” zoals het is al aan het gebeuren.

De meer specifieke je krijgt, hoe meer echte zal het voor je. Relate uw redenen om uw huidige leven en niet in de verre toekomst. Wat wil je nu en precies waarom wil je het?

U moet in staat zijn om foto uw redenen “waarom?” visueel.

Bijvoorbeeld:

Ik ben het verliezen van gewicht, dus ik kan een slanker gezicht, heldere en stralende huid hebben.

Versus: Ik wil om gewicht te verliezen, dus ik kan er beter uitzien.

Mijn man of mijn vriend of mijn verliefdheid merken en aan te vullen me voor hoe geweldig ik eruit zie.

Versus: Ik wil dat mensen op te merken en aandacht te besteden aan mij.

Ik ben meer zelfvertrouwen als ik praat met mijn baas op het werk en ik kan zien hoe hij het grote werk dat ik doe waardeert.

Versus: ik kan meer vertrouwen over mezelf

zien wat er hier aan de hand?. De meer specifieke je krijgt om te “waarom?” je gewicht wilt en hoe meer je redenen betrekking hebben op uw huidige leven te verliezen, hoe meer je krijgt gemotiveerd om gewicht en eigenlijk het maken van het gebeuren op dit moment te verliezen.

2. Omring jezelf met de juiste mensen die ervoor zorgen dat je gemotiveerd om gewicht te verliezen.

Omdat het rond de juiste mensen de hele tijd is van cruciaal belang om het verkrijgen en blijven gemotiveerd om gewicht te verliezen.

Je weet dat er een gezegde dat gaat als .. “Zeg me wie je 5 beste vrienden zijn en ik vertel je wie je bent”

wie je tijd doorbrengen met en omring jezelf met maakt een enorm verschil in de acties die je neemt en de gewoonten die je vormen.

Gewoon rond te hangen met slanke mensen lang genoeg en je zult positief het verschil zien in jezelf.

Als je 5 beste vrienden zijn slank en fit en je jezelf omringen met slanke mensen, dan is er maar 1 van 2 dingen die kunnen gebeuren.

1. Ze ontwikkelen de gewoonten om op gewicht of 2. Je raakt beïnvloed om gewicht te verliezen en nog veel meer worden “zoals zij”.

Je zal onbewust doet de dingen die je nodig hebt om gewicht te verliezen met slechts je omringen met de juiste mensen.

Rond de positieve, versterkende mensen. Mensen die ondersteuning en opnieuw verzekeren. Blijf uit de buurt van negatieve mensen, zelfs als ze uw huidige beste vrienden en familie!

Negativiteit kan trekken je naar beneden. Maar positieve vibraties van positieve mensen zullen je een lift omhoog en houden u op koers en gemotiveerd te houden om gewicht te verliezen en gezond blijven.

Start vandaag door het te associëren jezelf met de juiste mensen online. Je Facebook-vrienden, youtube vrienden en zelfs gewichtsverlies steungroepen en gemeenschappen online zal u helpen met hoe om gemotiveerd te raken om gewicht te verliezen en gemotiveerd te blijven.

3. Het samenstellen van uw 2 “wat als? ..” bladen nu.

Wat als ik doe.? En wat als ik niet doen.? Op je wat als ik doe.? Blad opschrijven aan de bovenkant.

“Dit zijn grote veranderingen die gaan er met mij gebeuren vanaf 1) morgen, 2) binnen 2 maanden en 3) in 1 tot 2 jaar.”

noteer elke goede verandering die je kan me voorstellen dat zal je gebeuren in de directe, korte termijn en lange termijn termijnen .. als je begint nu actie om gewicht te verliezen.

Dus bijvoorbeeld:

op de wat als ik doe.? Blad dat u zou kunnen schrijven dingen als ..

– Morgen zal ik een goed gevoel over te hebben gestart om de acties te nemen om gewicht te verliezen. Ik zal stoppen met je schuldig te voelen. In plaats daarvan ben ik meer bevoegd, want ik ben op de goede weg.

– Morgen zal ik gewoon wakker gevoel beter en energieker omdat ik ga naar rechts vanavond te eten.

– Binnen 2 maanden na vandaag zal ik kwijt xxx (vul uw specifieke doel) pond of kilo.

– Binnen 2 maanden vanaf vandaag, zal mijn vriend / mijn man me te vertellen hoe ik gewicht te verliezen en zien er fantastisch!

– Binnen 1 jaar zal ik winkelen voor die nieuwe kleren die perfect passen bij mijn zandloper figuur te zijn.

– Binnen 1 jaar, zal ik het hebben over mijn eigen gewichtsverlies succesverhaal en inspirerende zovele anderen te volgen in mijn voetstappen.

– Binnen 1 jaar zal ik heb zo veel meer energie om te spelen met mijn kinderen, meer quality time doorbrengen met mijn man en doen dat nog veel meer leuke activiteiten.

Nu op uw 2de vel, schrijf alle dingen die je kan me voorstellen dat er zal gebeuren als je niet nu actie ondernemen om gewicht te verliezen.

Aan het einde van elke zin ook schrijven … Ik zal dit niet laten gebeuren.

Dus bijvoorbeeld:

op de wat als ik niet doen.? Blad dat u zou kunnen schrijven dingen als ..

– Morgen zal ik opnieuw schuldig voelen voor het niet iets te doen om te beginnen met het verliezen van gewicht. Ik zal niet een goed gevoel te weten dat ik niet op het juiste spoor. Ik zal dit niet laten gebeuren.

– Morgen zal ik wakker gevoel moe en lusteloos weer! Ik heb een harde tijd om uit bed en voel weinig energie. Ik zal dit niet laten gebeuren.

– In 2 maanden vanaf vandaag zal ik hetzelfde zijn. Erger nog, ik kon hebben meer gewicht. Ik zal bang zijn om op te staan ​​op de schaal en in verlegenheid gebracht met mezelf. Ik zal dit niet laten gebeuren.

– In 2 maanden vanaf vandaag mijn man nog steeds zie geen veranderingen in mij en ik zal hetzelfde gewicht en dezelfde instelling. Ik voel me alsof ik hem te laten zitten en zelf weer naar beneden. Ik zal dit niet laten gebeuren.

– In de tijd van 1 jaar zal ik nog steeds het dragen van kleding aan “proberen” om mijn gewicht te verbergen en verschijnen dun. Ik zal zelf bewust over te gaan in het openbaar en het ontmoeten van nieuwe mensen vanwege mijn gewicht. Ik zal dit niet laten gebeuren.

– In de tijd van 1 jaar mijn vriendje kan niet meer vinden me fysiek aantrekkelijk en kan me wilt verlaten. Misschien heb ik een harde tijd vinden van een “significante andere ‘dat denkt dat ik aantrekkelijk ben en wil zijn met mij. Ik zal dit niet laten gebeuren.

Nu u opgeschreven alle dingen die je je kunt voorstellen, heb je een levendige en heldere beeld voor het krijgen gemotiveerd om gewicht te verliezen. Wees je bewust van je 2 “wat als”. lijsten. Lees uw lijsten 3 keer per week.

Zie wat er gebeurt? Ja, je krijgt gemotiveerd om nu gewicht te verliezen, zelfs als je het lezen van uw lijsten.

Blijf dit doen en je zult merken dat je het nemen van maatregelen. Dan is uw gewoontes zijn snel aan het veranderen. Dan moet je beginnen met het zien resultaten.

Zodra je resultaten te zien, versterk je jouw acties en die op hun beurt motiveert je om meer actie. En dit is een krachtige positieve cyclus is om te vertoeven

Category: Uncategorized

Comments are closed.