Hoe om gewicht te verliezen en Gain gezondheidsvoordelen Gemakkelijk

Hoe om gewicht te verliezen en Gain gezondheidsvoordelen Gemakkelijk

Heeft een van de volgende uitspraken en / of opmerkingen heeft weerklank?

Ik wou dat ik had niet het gevoel te waarschuwen de hele tijd;

Ik moet wat gewicht te verliezen;

Ik wou dat ik had een idee van hoe je een gezond lichaam bezitten;

Ik wou dat ik niet zo oud en moe uitzien;

Is het mogelijk om mijn gezondheid te herwinnen en te voorkomen dat je ziek?

Nu, wat als ik je vertelde simpelweg het maken van een verandering in je routine en levensstijl zouden vele mogelijkheden te creëren met betrekking tot uw gezondheid? Voelen zich meer energie en kracht voor de gehele duur van de dag, werpen wat kilo’s, kijken en voelen jonger, reparatie van uw lichaam en produceren optimale gezondheid. Klinkt te mooi om waar doet het niet? Er is veel bewijs dat het maken van sap.

The Basics

Het maken van sap bestaat uit het extraheren van de voedingsstoffen in verse groenten en rauwe groenten. Deze voedingsstoffen, dwz vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, die door ons lichaam om adequaat te functioneren. Zijnde gebrekkig kunnen verschillende problemen zoals haaruitval, droge huid, zwak immuunsysteem, gebrek aan energie en depressie veroorzaken. Het menselijk lichaam nodig heeft om deze innemen voor de normale lichaamsfuncties, zoals de celgroei en regeneratie, visie, versterken het immuunsysteem en algemeen onderhoud gezondheid. Het is natuurlijk een noodzaak om deze voedingsstoffen consumeren. Juicing zorgt voor een verhoogde hoeveelheid vitaminen worden geabsorbeerd in het bloed als het sap geproduceerde sterk geconcentreerd met deze voedingsstoffen.

Uit de bovenstaande lijst van kwalen, is het duidelijk dat het eten van een dieet met een juiste balans van vitaminen is essentieel voor behoud van een goede gezondheid.

Waarom Juice?

Er zijn zo veel voordelen aan het maken van sap, dat het moeilijk is om allemaal te noemen in dit artikel, echter, zal ik een lijst van mijn top tien.

1. Bij het consumeren van vers sap neemt het lichaam deze voedingsstoffen vrij snel. Dit komt omdat het menselijk systeem besteedt veel minder tijd verwerken van de sap zou hele vruchten en fruit eten. Deze snelle absorptie zal je lichaam om bijna onmiddellijk voelen energiek en het is ook heel duurzaam.

2. Er is veel voedingswaarde gevangen in groenten en plantaardige vezels,. Daarom zijn de mogelijke voordelen van de vezel verloren als gevolg van het onvermogen van het spijsverteringsstelsel uit te pakken. Het maken van sap laat dit voedingswaarde worden vrijgegeven zodat we het voordeel genieten. Dit benadrukt ook het belang van het investeren in een kwaliteit sapcentrifuge, zoals de Breville Juicer of de Omega J8004.

3. Er zijn ook essentiële voedingsstoffen in de delen van de groenten en fruit die we niet eten (zoals de schil). Sap maken zal uitpakken deze voedingsstoffen, waardoor wij hen consumeren.

4. Het maken van sap is ook een geweldige maaltijd vervanger. Het geeft de voedingsstoffen die je nodig hebt en kunt u vullen.

5. Het maken van sap is bekend dat het detox, dwz sap reinigen, het menselijk lichaam. Naarmate je meer ontgift en sap gereinigd, zal zij in staat zijn om beter te benutten en de toegang herstellende en ondersteunen van voedingsstoffen, die energie zal increaseyour en kan eventueel de gezondheid uitdagingen te elimineren.

6. Het drinken van vers sap is ook bekend om het spijsverteringsstelsel functie efficiënter te helpen, helpen om constipatie te verlichten en verminderen het risico op darmkanker. Een betere spijsverteringskanaal zullen helpen voedingsstoffen uit voedsel beter en helpen de snelheid van de spijsvertering.

7. Het biedt ook een methode om spijsverteringsenzymen, die kenmerkend zijn opgesloten in de vezel van de vruchten en groenten.

8. Juice u vinden in supermarkten meestal niet over alle nodige vitaminen en mineralen die nodig zijn om een ​​optimale gezondheid te bezitten zijn. Ook vaak heeft suiker van een soort toegevoegd ..

9. Het drinken van vers sap helpt bij de aanneming van een gezondere levensstijl. Sprekend voor mijzelf, het drinken van sap is meer verleiden dan het eten van plantaardig voedsel .. Ik weet niet over u, maar in mijn ervaring is het veel makkelijker om deze combinatie te consumeren in een sap dan om al deze groenten en fruit zelfstandig eten. Heerlijk!.

10 We kunnen gewicht te verliezen en het verbeteren van onze gezondheid. Het consumeren van meer vitaminen stuurt ons in de richting van een gezondere levensstijl.

Verschillende Juicing machines

Er zijn een verscheidenheid van juicers op de markt, alsmede verschillende categorieën. Ze zijn als volgt:

Centrifugale De twee verschillende categorieën van dit type sap zijn hieronder opgesomd:. Non Ejection Type en uitwerpen Type

Niet uitwerpen Type: Dit ontwerp maakt gebruik van een shredder schijf. Er is een draaiende korf, waarin de pulp binnen slaat en het sap loopt door de gaten en gaat naar buiten door een tuit. De beperkingen van dit soort sapcentrifuge zijn dat het slechts ongeveer een kwart (iets minder dan een liter) kan maken voordat ze moeten pulp demonteren en verwijderen. Het beschikt ook over een langere clean-up tijd in vergelijking met de andere types. Het sap is van uitstekende kwaliteit. Een voorbeeld van dit type model is het Omega sapcentrifuge Model 9000.

Uitwerpen Type: Deze bijzondere stijl van de sapcentrifuge is gemakkelijker te bedienen en schoon te maken dan de hierboven genoemde sapcentrifuge. De pulp wordt van het sap en gestort in een houder aan de achterkant van de sapcentrifuge. Dit zorgt voor non-stop sap productie. Een voorbeeld is de Breville Elite.

Masticating

Maakt gebruik van een enkele versnelling aangedreven door een motor. De lage operationele RPM maalt de groenten en fruit geplaatst in de sapcentrifuge. Deze methode houdt meestal meer van de vezel uit de vruchten en groenten. Bijvoorbeeld, de Champion Household sapcentrifuge.

Single Auger Juicer

Deze nieuwere categorie sapcentrifuge werkt met behulp van een enkele vijzel die draait op lagere toeren per minuut (rpm). De groenten en fruit worden geperst en drukte ze vooruit. Hierdoor kan het sap te stromen in een houder en de pulp in een andere. Vanwege de lage snelheid van de juicers in deze categorie de voedingswaarde blijft in tact. Dit is te wijten aan een verminderde warmte. Een voorbeeld is de Omega 8003.

Triturating

Deze bestaat uit inter-meshing twin tandwielen om maximale sap. Het heeft een lagere snelheid dan de meeste zo de voedingswaarde hoog. Het duurt langer te reinigen en is het duurder type. Een voorbeeld is de Greenstar 3000.

In Conclusie

Het onderzoeken van veel van de voordelen sap te bieden Ik wou dat ik bezat deze kennis eerder heeft. Ik ben iemand die veel ziek werd, had weinig energie, niet goed eten of voor mezelf zorgen. Vroeger was ik veel pijn en pijn krijgen. In de korte tijd ik consumeren sap geweest voel ik mijn energie niveaus stijgen en gevoel minder ziek en waarschuwen beneden. Het heeft ook geholpen bij mijn geestelijke vermogens.

Ik adviseer de consumptie van vers sap aan iedereen die gezondheidsproblemen, lethargie bezit, het gevoel dat ze nodig hebben om wat gewicht te verliezen, willen optimale gezondheid, en lijden aan een depressie. Ik stel consumeren ten minste een portie van sap een day.I gemiddelde, die niet willen voelen en er jonger, wat gewicht verliest, verhoging van de energie niveaus, enz.

Category: Uncategorized

Comments are closed.