Hoe om gewicht te verliezen snel en veilig.

Als er een ding dat we allemaal willen, het is om gewicht te verliezen snel en veilig!

Nou, de meesten van ons willen snel gewicht te verliezen, maar “veilig” is niet iets dat we de zorg over te veel. Zolang we kunnen ontdoen van die extra kilo’s opknoping rond onze buik, billen en dijen, we zijn zo blij als een varken in een modder zak!

Maar hoeveel gewicht kan je verliest in een korte tijd, en hoeveel is veilig? Begrijpen hoe om gewicht te verliezen snel en veilig is belangrijk, want het zal ervoor zorgen dat je gezond blijft en toch vergieten die extra kilo’s.

Gewicht te verliezen snel en veilig: inzicht calorieën

voordat we kunnen krijgen in hoeveel gewicht je veilig kunt verliezen per dag of per week, moet je calorieën te begrijpen.

Calorieën zijn niet een apparaat dat meet hoeveel je eten weegt of hoeveel vet in je eten, maar het is een apparaat dat meet hoeveel energie er in je eten. De gemiddelde persoon heeft ongeveer 2000 calorieën per dag – te geven of een paar honderd. Als je eet 2000 calorieën per dag, bent u het leveren van uw lichaam met alle van de brandstof die het nodig heeft om uw organen lopen. Je hart heeft ongeveer 300 calorieën per dag, en je hersenen gebruikt ongeveer 10% van de energie die u verbruikt. Al uw andere organen hebben energie nodig, en je energie nodig hebt om je werk te doen, eet je eten, en leef je leven. Je dagelijkse calorie-verbruik zal ervoor zorgen dat je de energie die je nodig hebt voor alles, en consumeren precies de juiste hoeveelheid calorieën houden u in een gestaag gewicht.

Nu, laten we eens kijken naar hoe je kunt afvallen door het eten van het juiste aantal calorieën … gewicht te verliezen snel en veilig: calorieën en gewichtsverlies

wanneer je eet 2000 calorieën per dag, ga je om je gewicht te behouden. U zult niet verliezen, noch in gewicht, en je blijft waar je bent. Als je te mager, zal 2000 calorieën per dag dit probleem niet verhelpen. Als je te zwaar bent, zullen 2.000 calorieën per dag niet helpen gewicht te verliezen.

Als je wilt afvallen, moet je ofwel meer calorieën dan je eet branden, of moet je minder calorieën dan je verbrandt eten. Het klinkt verwarrend, maar het is eigenlijk heel simpel.

Als je eet een normaal 2.000 calorieën, maar je verbrandt 2500 via oefening en uw dagelijkse activiteiten, wordt u meer calorieën verbranden dan je eet.
Als je eet 1500 calorieën, maar je lichaam verbrandt 2000 per dag, eet je minder calorieën dan je verbrandt.

Nu, zoals je hierboven kunt zien, hebben we 500 calorieën van je dagelijkse calorie-inname in de voorbeelden. Waarom 500?

Deskundigen, zullen diëtisten, professionele trainers, en zowat iedereen die over gewichtsverlies weet het erover eens dat dit een veilige aantal calorieën om elke dag te branden. Of u uw voedselinname verminderen met 500 calorieën of het verhogen van uw niveau van activiteit tot 500 meer verbranden, moet je proberen en je beperken tot slechts 500 calorieën extra per dag.

Waarom is dit?

Studies hebben aangetoond dat het verbranden van teveel calorieën per dag daadwerkelijk kan ertoe leiden dat uw lichaam om te gaan in survival mode. Je lichaam is niet gewend om te worden beroofd van voedingsstoffen, dus het gaat in freak-out modus wanneer deze over onvoldoende meer dan 500 calorieën. Het zal stoppen met het verbranden van vet zo veel, zal je metabolisme vertragen en uw gewichtsverlies inspanningen zal mislukken. Door het houden van uw gewichtsverlies inspanningen tot 500 calorieën per dag, zul je veilig en snel worden verliezen van gewicht.
Gewicht te verliezen snel en veilig: hoeveel gewicht kan ik verliezen?

Met de formule hierboven gegeven, kunt u exact 1 pond te verliezen per week. Op 500 calorieën per dag, vermenigvuldigd met 7 dagen in een week, zal je 3500 calorieën te verbranden in een enkele week. Het is een bekend feit dat het verbranden 3500 calorieën extra resultaten in slechts 1 pond gewichtsverlies, dus verbranden 500 calorieën per dag zal het gewichtsverlies van £ 1 per week garanderen.

Dat klinkt niet als veel, maar laten we eens kijken naar het in de lange termijn. £ 1 per week is:

  • £ 4 in een maand
  • £ 24 in zes maanden
  • bijna 50 pond in een jaar

terwijl het een tijdje kan duren, de waarheid is dat het verliezen van £ 50 in een jaar is meer dan de meeste mensen kunnen beweren te hebben gedaan! Hoe kun je dit doen?

Minder eten – als je lichaam verbrandt 2000 calorieën per dag, eet alleen 1500 calorieën. Die 500 extra calorieën nodig is voor je lichaam zal hebben uit je vetreserves te worden getrokken, en je zult het pond gewicht per week verbranden.

Meer bewegen – als je verbrandt 2000 calorieën per dag, eet waarde van voedsel 2000 calorieën ‘en verbrandt 500 calorieën via oefening. Je zult gebruiken tot 500 calorieën van vet, en je zult nog steeds het pond te verliezen per week.

Combineer de twee – waarom niet de moeite waard van voedsel 1800 calorieën ‘eten en te verbranden 300 calorieën via uw oefening? De totale zal nog steeds 500 calorieën dat je lichaam moet verbranden van vet, en u zult uw gewenste kilo afvallen per week.

Het maakt niet uit als je een dokter, een personal trainer, een holistische gezondheid counselor, of een diëtist te vragen, zullen ze alles vertellen u precies hetzelfde: het branden van 500 calorieën per dag is de veiligste manier om gewicht te verliezen.

De waarheid is dat het gaat om een ​​veel hard werk om bij te houden van uw calorieën, doen oefening om gewicht te verliezen, en bij te houden met een dieet. Het gaat niet zo snel als je zou willen zijn, maar het zal zeker veilig zijn! U mag in staat zijn om uw gewichtsverlies te krijgen tot 2 pond per week met de hulp van een diëtist, maar u kunt 1 pond te verliezen een week al op eigen houtje door het volgen van de bovenstaande tips om gewicht te verliezen snel en veilig!

Category: Uncategorized

Comments are closed.