Hoe om gewicht te verliezen zonder honger jezelf

Hoe om gewicht te verliezen zonder honger jezelf

De belangrijkste reden waarom mensen met overgewicht is dat ze consumeren meer calorieën dat hun lichaam nodig heeft. Nu is deze hetzij kan zijn omdat je te veel van de verkeerde soorten voedsel eten, of je bent gewoon te veel eten in het algemeen. Dit is waarom het zo moeilijk is om dieet om gewicht te verliezen, want je moet een stuk minder dan je gewend bent om te eten.

Dit kan zeer moeilijk zijn, gaande van het veel meer eten dan u zou mogen aan het eten een stuk minder dan je gewend bent, en toe te geven aan de honger wordt een van de grootste redenen dat mensen stoppen er diëten.

De grootste fout die mensen maken is het proberen om gewicht te verliezen door zich te verhongeren, en zoals we al gezegd dit is waar de honger of verlangen om te eten begint om problemen te veroorzaken. Deze crash diëten gewoon niet werken, ok dus je kunt wat snel gewichtsverlies in eerste instantie, maar dan moet je lichaam begint te beseffen dat het wordt uitgehongerd, en het schopt in met zijn honger reactie, hetzelfde als het zou als u was gestrand op een onbewoond eiland zonder eten!

Wanneer het voelt alsof het wordt uitgehongerd je lichaam reageert op een aantal manieren, allemaal ontworpen om overleving te verlengen, en zal al invloed op uw kansen op het verliezen van gewicht. Uw lichaam zal niet worden geleverd met de hoeveelheid energie die het nodig heeft uit je dieet dus het zal proberen om de energie het maakt zijn langer, dit gaat vertragen haar stofwisseling, dat is een ramp voor vet verlies. Je lichaam zal proberen vast te houden aan iets dat zij als belangrijk voor haar overleven, en ja je raadt het al, dat betekent dat je lichaam vet, die overigens is geweldig voor het houden van uw warme! Ook als er een gebrek aan energie (calorieën) dat wordt geleverd door externe bronnen, dwz uw dieet, zal het lichaam er als inwendige energie winkels die het kan aanboren. Helaas is dit testament gaat spierafbraak, zoals dat wordt gezien als een luxe geen noodzaak door het lichaam! Dit is de reden dat veel mensen kijken ongezond als ze gewicht te verliezen te snel, ze niet de spier hebben rond hun botten hen een gezonde goed uitziende vorm te geven.

Ik weet dat het klinkt erg moeilijk om daadwerkelijk gewicht te verliezen nu, maar maak je geen zorgen er is een geweldige manier om gewicht te verliezen, en zelfs beter het gaat niet om je honger jezelf en zal u niet verlaten honger de hele dag! De sleutel is om een ​​voedselrijk milieu, die daadwerkelijk zal stimuleren uw lichaam om gewicht te verliezen te creëren.

Dit wordt gedaan door ervoor te zorgen dat u het eten van een gezonde en evenwichtige voeding, het vermijden van verwerkt en junkfood. Dit betekent dat u het eten van een scala aan groenten en fruit, eet je een scala aan mager vlees en je eet genoeg goede vetten (ja ik zei goede vetten!), Uit bronnen zoals vis en zaden. Gewoon om u te laten weten de goede vetten zijn de essentiële vetzuren, en in kleinere hoeveelheden mono-onverzadigde vetten.

U krijgt hunkeren omdat je lichaam ontbreekt in een bepaalde voedingsstof, vitamine of mineraal. Als je kiest voor een gezonde voeding en gewoon eten dat je zal blijven hunkeren, waar alsof je het leveren van uw lichaam met alles wat het nodig heeft de onbedwingbare trek zal verdwijnen hebben!

Zorg ervoor dat je eet kleine porties vaker, het eten tot zes maaltijden per dag is zo groot, gewoon ervoor zorgen dat u zich in een licht calorie tekort, omdat dit is wanneer je lichaam zal verbranden overtollig vet. Door calorie tekort bedoel ik dat je eet minder calorieën dan je lichaam verbrandt elke dag.

De echte sleutel tot gewichtsverlies is om ervoor te zorgen dat u het eten van gezonde voedingsmiddelen die de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft, en de junkfood en verwerkte voedingsmiddelen die je lichaam eigenlijk vergiftigen en te voorkomen dat het functioneren ervan om zijn volledige potentieel uit te snijden. Wanneer uw lichaam in een voedselrijk milieu is het bloeiende zijn, zal het werken efficiënter, die in feite de snelheid van uw stofwisseling, dit zal uw vet verlies meer dan je zou denken te versnellen!

Category: Uncategorized

Comments are closed.