Hoe om gewicht te verliezen zonder ooit weer op de loopband

Hoe om gewicht te verliezen zonder ooit weer op de loopband

Veel mensen die graag een paar kilo te verliezen dat de loopband speelt een absoluut essentiële rol in hun gewichtsverlies. Immers, als de dokter zegt dat je moet lopen voor 60 minuten per dag op de loopband, moet je niet naar hem luisteren? Nou ik ga je uitdagen om uit te gooien traditionele advies en sla de loopband en betere resultaten als je dit doet.

Een van de redenen dat de loopband wordt voorgeschreven door artsen is omdat elke activiteit is beter dan geen activiteit. En als je hop op de loopband, het maakt niet uit als je afgeleid bent een boek lezen of tv kijken, je bent nog steeds actief blijven.

Maar als je echt serieus over het verliezen van het gewicht, en wil om het te doen zo snel mogelijk, moet je in plaats daarvan richten op het verhogen van uw rust stofwisseling. Dit is de hoeveelheid calorieën die je lichaam verbrandt tijdens de dag terwijl je niets doet.

Als je niet wist dat je het kon maken, zodat je lichaam vet verbrandt op automatische piloot je bent in voor een traktatie!

Er zijn twee fundamentele manieren waarop je rust stofwisseling kan worden verhoogd. De eerste is gewoon door het hebben van meer spiermassa op je lichaam. Elke pond van spier op je frame zal een bepaald aantal calorieën te verbranden elke dag om zich te handhaven. Dus hoe meer hoe beter toch? (Nou ja .. misschien geen body-builder-status)

De tweede manier om uw rust stofwisseling te verhogen is door het uitoefenen krachtig. Als je hard trainen, zult u breken uw spierweefsel. Dan is je lichaam heeft te veel energie (in de vorm van calorieën) verbruiken om dat weefsel te herbouwen.

Door het uitwerken van hard je zult sterk verhogen van uw rust stofwisseling, waardoor het makkelijker voor u om vet te verbranden en het weg te houden voor goed.

Category: Uncategorized

Comments are closed.