Hoe om gewicht veilig en snel te verliezen

Hoe om gewicht veilig en snel te verliezen

Werken aan gewichtsverlies? Dan wilt u waarschijnlijk resultaten – fast.Let ik u wat tijd besparen: sla de fad diëten. Hun resultaten niet duren. En je hebt gezondere opties die u kunt starten op – vandaag nog!

Hoe om snel gewicht te verliezen Als u 500 meer calorieën dan je eet elke dag te branden voor een week, moet je ongeveer 1-2 pounds.If je gewicht wilt verliezen sneller te verliezen, moet je minder eten en meer bewegen. Bijvoorbeeld, als je rekening in 1050 tot 1.200 calorieën per dag, en oefening voor een uur per dag, kon je 3-5 pond in de eerste week, of meer te verliezen als je weegt meer dan 250 kilo. Het is heel belangrijk om geen calorieën verder te snijden – dat is dangerous.Limiting zout en zetmeel kan ook betekenen dat het verliezen van meer gewicht op het eerste -. Maar dat is meestal vloeistoffen, niet vet “Als je natrium en gesneden zetmeel te verminderen, u vloeistoffen en vocht te verminderen retentie, wat kan resulteren in maximaal 5 kilo vochtverlies wanneer u aan de slag, “zegt Michael Dansinger, MD, van NBC’s The Biggest Loser tonen.

Diëten voor snel gewichtsverlies

Eet een dieet dat zetmeel minimaliseert, toegevoegde suikers, en dierlijk vet van vlees en zuivel. Voor een snelle gewichtsverlies, beveelt hij de nadruk op fruit, groenten, eiwit, soja producten, gevogelte zonder vel borsten, vis, schaaldieren, magere zuivel, en 95% mager vlees. Hier zijn meer tips: * Eet groenten om u te helpen een vol gevoel. Drink veel water.Get verleidelijk voedsel uit je home.Stay drukke – u niet wilt eten, alleen maar omdat je je verveelt. * Eet alleen uit een bord, zittend aan een tafel. Geen grazen voor de ‘fridge.Don’ t maaltijden overslaan. * Het bijhouden van een dagboek voedsel – het opschrijven van alles wat je eet – kan u ook helpen op koers te blijven. Zelfs als je schrijft het neer op een servet en uiteindelijk weg te gooien, de handeling van het schrijven van het naar beneden gaat over het afleggen van verantwoording aan jezelf en is een zeer effectief hulpmiddel om gewicht te verliezen. Was je boos, verdrietig of verveeld? We zozeer richten zich vaak op voedingsmiddelen en calorieën, maar onze emoties zijn een groot deel van ons eten habits.If zie je een duurzaam patroon in je emotionele eten, kunt u overwegen te praten met een vertrouwenspersoon over. Ze kunnen een grote hulp bij het vinden van andere manieren om je gevoelens te hanteren.

Oefenen voor Fast Weight Loss

Het is tijd om meer te bewegen! Afvallen vergt bijna een uur per dag aan matige lichaamsbeweging, een studie toont. Plan om cardio-en krachttraining doen. Cardio verbrandt het meest calorieën, dus het is ideaal voor een snelle gewichtsverlies, maar daarna moet je een paar uur per week van krachttraining omvatten. Om het meeste vet te verbranden, proberen om een ​​zweet te breken na de warming-up en houd zweten voor het hele uur, bent Dansinger says.If je nu niet oefenen, en je hebt een chronische aandoening of veel gewicht te verliezen, het is verstandig eerst in te checken met uw zorgverzekeraar. Ze zullen wroeten voor u! En ze zullen ervoor zorgen dat je klaar om te werken out.Pace jezelf bent. Niet te veel te doen, te snel – werk je weg te helpen letsel te voorkomen. Een manier om over te stappen van de intensiteit is te intervaltraining – korte uitbarstingen van hoge intensiteit, gevolgd door een meer mellow tempo, en het herhalen van dat patroon in uw hele workout.Interval training stelt mensen om harder te werken zonder de hele tijd te besteden op het hogere niveau, en in de tijd, hoe meer je het doet, hoe makkelijker het wordt om meer calorieën te verbranden.

Fad Diets en Crash diëten

Ik weet hoe verleidelijk dieet rages kan klinken, vooral als je veel gewicht te verliezen. U hoort over sterren die het gedaan heeft en kijk incredible.But vergeet niet, als een dieet plan te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk is.Also, sla dan alle programma’s die ontgifting pillen te bevorderen, laxeermiddelen, vasten, of drankjes, en alle die belofte gewichtsverlies sneller dan 2-3 pond per week.The waarheid is dat het snijden calorieën hieronder 1,050-1,200 per dag is contraproductief, want je moet sterke spieren om te kunnen effectively.When oefenen je eet te weinig calorieën, vet verlies je maar ook kostbare spier, dat is het ergste wat je kon doen omdat het vertraagt ​​je stofwisseling en maakt het moeilijker om de trainingsintensiteit en duur te verhogen. Fad diëten set u ook voor mislukking, doordat je van wat je wilt. Je kan niet eten als dat voor lang, en het is ook waarschijnlijk dat je rebelleren en uiteindelijk terug waar je begon. Je verdient beter dan dat! Dus met alle middelen, vallen je gewichtsverlies doel. Zet het op de fast track. Maar alsjeblieft, doe het rechts, zodat je jezelf te zetten voor blijvend succes.

Copyright (c) 2013 Nicole McDaniel

Category: Uncategorized

Comments are closed.