Hoe vrouwen kunnen Boost Hun metabolisme en gewicht te verliezen

Hoe vrouwen kunnen Boost Hun metabolisme en gewicht te verliezen

Met betrekking tot gewichtsvermindering, mannen hebben doorgaans veel minder moeite met het verliezen van gewicht dan vrouwen. Begrijpen waarom dit gebeurt kan het gewichtsverlies te maken voor vrouwen en mannen veel gemakkelijker. Er zijn verschillende goede redenen om deze ongelijkheid te verklaren in snelheid en het gemak van gewichtsvermindering bij mannen en vrouwen, zelfs van de identieke leeftijd en het lichaamsgewicht.

Vrouwen minder goed in staat om honger te onderdrukken dan mannen.
Geconfronteerd met hun favoriete voedsel, vrouwen van alle leeftijden zijn minder in staat dan bij volwassen mannen om hun honger, een ontwikkeling die kan helpen verklaren de hogere obesitas voor women.Investigators poging om de mechanismen van de hersenen te begrijpen voor het regelen van de voedselinname uitgevoerd hersenscans onderdrukken op honger volwassen mannen en vrouwen. De hersenscans toonden grote verschillen in de activering van de honger centra in de meeste vrouwen in vergelijking met volwassen mannen. “Er is iets gaande is in de vrouw,” Dr Wang, de belangrijkste wetenschapper zei in een telefonisch interview, “het signaal is zo anders.” Sommige onderzoekers hebben gevoeld zou het onderscheid in hoe de vrouwelijke en mannelijke hormonen werken aan de honger van de hersenen.

Oestrogeen, is erkend om drang naar voedsel, eten en waar het overtollig voedsel eindigt uiteindelijk op het lichaam beïnvloeden. Vrouwen bezitten verhoudingsgewijs meer lichaamsvet dan mannen eventueel klaar ze voor het zwanger zijn.
Volwassen mannen hebben een snellere vetverbranding vermogen

Men hogere bedragen spierweefsel dan de meeste vrouwen. Zijn de hoeveelheid spiermassa die sterk bepaalt de snelheid van basaal metabolisme process.This leidt hen te gebruiken-up meer calorieën, zelfs in slaap, zodat het uiteindelijke effect is een veel snellere vetreductie. Op de gemiddelde mannen sloeg de vrouwen in metabolisme door meer dan 10%, gezien de identieke lengte en gewicht. Het probleem is dan veel mannen weegt veel meer dan de normale vrouwen, zodat al zet de cijfers hoger.

Mannen veel actiever
In een recent onderzoek werd ontdekt dat mannen, gemiddeld, verbranden 20% meer calorieën dan vrouwen. Een deel van dit kan heel goed zijn beroep verbonden, terwijl andere delen zijn verbonden met genderverschillen.
Dames worden onderworpen aan meer Foods:
Dit kan eventueel een van de sleutels om de variatie te verduidelijken naar aanleiding van diëten tussen mannen en vrouwen. Vrouwen meestal winkelen voor het eten, bereiden het eten en zet de restjes away.That eindigt het geven van de vrouwen beduidend grotere kans op het maken van fouten.

Al deze kwesties toe te voegen tot grotere problemen met gewichtsbeheersing bij vrouwen dan bij volwassen mannen. Dit alles betekent niet dat dan vrouwen niet lichaamsgewicht kan verliezen, zou het betekenen dat ze moeten werken een beetje harder dan mannen en vermijd vergelijken van hun gewicht te verliezen om het gewichtsverlies van het andere geslacht.

Category: Uncategorized

Comments are closed.