Hoeveel lopen is genoeg om gewicht te verliezen? Leer hoe je effectief doen en Word Skinny Fast!

Hoeveel lopen is genoeg om gewicht te verliezen? Leer hoe je effectief doen en Word Skinny Fast!

Of u nu van plan bent om gewicht te verliezen en mager snel, of gewoon om gezond te houden, kan het lopen doen u een plezier. Maar de methode van lopen die je doet zou anders zijn op basis van wat je doelen zijn.

Als je wilt afvallen door te lopen, hier is hoe je het doet.

Hier krijg je een stappenteller en start het houden telling van uw stappen.

Een typische werkdag op kantoor zou vereisen dat u ergens tussen de 3.000 tot 4.000 stappen per dag te maken. Als uw doel is om gezond te blijven, moet je minstens 10.000 stappen per dag te maken. Dit zou neerkomen op 30 minuten van fysieke activiteiten zijn. Maar als je wilt afvallen, moet je op zijn minst 15.000 tot 20.000 stappen per dag.

Een stappenteller is een nuttig te bedenken voor het bijhouden van uw doelen te houden. Hoewel een stappenteller is niet perfect fool proof, (bijvoorbeeld een hobbelige rit in een auto kan worden beschouwd als een stap) het is een vrij goede indicator. U kunt een fatsoenlijke stappenteller krijgen voor $ 25 tot $ 40 range. Het wordt aanbevolen dat je draagt ​​de stappenteller vanaf het moment dat u uw bed te verlaten. Draag het voor een week om uw gemiddelde stappen per dag.

Als uw gemiddelde stappen per dag derven de doelstelling, te beginnen ramping het op. Beginnen met het toevoegen ongeveer 2000 stappen per dag te beginnen. Je zult snel in staat zijn om je doelen te bereiken. Dat gezegd hebbende, gewoon doen de stappen omwille van het doel is niet toereikend zou zijn. Je nodig hebt om de intensiteit van uw wandeling beschouwen als goed. Dit komt omdat het intenser uw wandeling is, zal ie je armen zwaaien snel helpen om meer calorieën te verbranden. Lopen de trap is een andere goede manier om de intensiteit van je stappen te verhogen.

Dus de volgende keer dat je ergens loopt, laat het een gewichtsverlies sessie voor u zijn!

Category: Uncategorized

Comments are closed.