Hoge Suiker dieet om gewicht te verliezen

Hoge Suiker dieet om gewicht te verliezen

Diëten sluiten vaak goodies zoals koekjes en cake. Nu, in een beetje een aarde schudden ontdekking, onderzoekers Tel Aviv University ontdekte dat dessert, wanneer genomen als onderdeel van een 600 calorie ontbijt dat beide eiwitten en koolhydraten bevat, daadwerkelijk kan helpen individuen worstelen met gewicht kilo’s te verliezen en bewaar het verloren gewicht weg op de lange termijn.

Volgens prof. Daniela Jakubowicz, dr. Julio Wainstein en dr. Mona Boaz van de Sackler Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Tel Aviv en de Diabetes Unit van de Wolfson Medisch Centrum, de beste tijd om te genieten van snoep zou zijn in de ochtend als deze is tijde het metabolisme van het lichaam het meest actief. Het lichaam is ook in staat het werk uit de overtollige calorieën tijdens de activiteiten door middel van de dag, zoals toegevoegd door Prof Oren Froy van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

Zoals nader toegelicht door Prof Jakubowicz, “Proberen snoep helemaal voorkomen kan een psychologische verslaving te creëren om deze hetzelfde voedsel op de lange termijn en door het toevoegen van dessert items om te ontbijten kan hunkeren naar controle in de rest van de dag.”

Na een tweeëndertig (32) week lang onderzoek werden de conclusies en zou worden gepubliceerd in het tijdschrift Steroids. De deelnemers die opgenomen dessert om hun ontbijt menu, zoals koekjes, cake of chocolade, verloren op een gemiddeld veertig (40) pond meer in vergelijking met de controlegroep.

Voegde ze eraan toe, “Wat meer is, ze bleven uit de pond meer.”

Het is bekend dat tijdens het ontbijt biedt veel van de energie voor de taken uitgevoerd tijdens het grootste deel van de dag. De maaltijd helpt ook in hersenfunctie en op gang het metabolisme van het lichaam. Dit is wat cruciaal is voor het gewichtsverlies en het onderhoud regimes dus erg belangrijk voor mensen met overgewicht is. Ontbijt is ook de maaltijd die ghreline, het hormoon dat hongergevoel verhoogt regelt. De studie wees uit dat de ghreline niveaus te verhogen voor elke maaltijd en raakt onderdrukt het meest na een stevig ontbijt.

De deelnemers waren 193 klinisch obese niet-diabetische volwassenen. De personen werden toegewezen aan een van twee groepen dieet met identieke calorie-inname, als mannen verbruikt 1.600 calorieën per dag, terwijl vrouwen geconsumeerd 1400. De eerste groep al werd gevoed met een koolhydraatarm dieet met een lage calorie ontbijt, tellen tot 300 calorieën. De tweede groep had een 600 calorie ontbijt dat rijk aan eiwitten en koolhydraten die een item dessert ofwel chocolade of een andere gebak inbegrepen.

Op zestien weken, hadden de deelnemers in beide groepen ongeveer £ 33 verloren elk maar de dramatische veranderingen zich hebben voorgedaan na de zestiende week. Op dit punt, de deelnemers aan de koolhydraatarme groep herwonnen gewicht op het gemiddelde van £ 22 per persoon, terwijl de andere groep nog steeds bewaard op het verliezen van gewicht, met een gemiddelde van elk £ 15. Door de tweeëndertigste week was de calorierijke ontbijt groep een gewichtsverlies van 40 £ per persoon in vergelijking met de andere groep gemiddeld.

De studie auteurs opgemerkt dat een van de grootste uitdagingen zou houden van het verloren gewicht weg permanent. Een van de belangrijkste elementen is bevredigend hunkeren zoals waargenomen dat de lage calorie groep vaak links ontevreden en na registratie van gewichtsverlies, zij hun controles verliezen uiteindelijk belanden herwinnen van het verloren gewicht.

Prof Jakubowicz toegevoegd, “Maar de groep die een groter ontbijt, inclusief dessert gegeten, ervaren weinig of geen verlangen naar deze voedingsmiddelen later op de dag.” Zij concludeert dat een dieet realistisch moet zijn om een ​​deel van de levensstijl die het terugdringen van hunkeren dat is een sleutel voor succes in vergelijking met ontbering voor de ultieme overwinning op gewicht omvat geworden.

Category: Uncategorized

Comments are closed.