How To Lose Weight Met Eieren Voor Ontbijt

How To Lose Weight Met Eieren Voor Ontbijt

Het goede nieuws over hoe om gewicht te verliezen

Een reeks studies zijn gepubliceerd in de afgelopen jaren over de voedingskundige voordelen van eieren. Helaas zijn veel te veel voedingsdeskundigen en artsen nog steeds het aanbieden van de vermoeide oude advies om te bezuinigen op eieren. Hier is wat je in plaats daarvan zou moeten weten.

Een van de beste studies is de volgende:

Vander Wal JS, Gupta A, Khosla P, Dhurandhar NV. Eiontbijt verbetert gewichtsverlies. Int J uittredingen met 2008 oktober; 32 (10) :1545-51.

Het doel van dit onderzoek was om erachter te komen of een ei ontbijt up zou overeenkomen met een bagel ontbijt met betrekking tot gewichtsverlies. Ik weet voor alles wat je langzaam carb dieet en low carb dieet fans die er zijn dat dit lijkt op zoek naar de voor de hand liggende. De opzet van de studie had een kleine draai, hoewel, dat maakt hun conclusies een beetje troebel.

Overgewicht of obesitas mannen en vrouwen (n = 152) in de leeftijd van 25-60 jaar werden verdeeld in vier groepen. Zij werden toegewezen aan een van de volgende dieet strategieën: 1) Twee eieren voor het ontbijt, zonder dagelijkse calorie-restrictie; 2) Twee eieren voor het ontbijt, met een totale dagelijkse energie-inname beperkt tot 1.000 calorieën; 3) Bagel voor het ontbijt, met de calorie-equivalente twee eieren, zonder dagelijks calorische beperking, 4) bagel voor het ontbijt, de calorische equivalent van twee eieren, en een totale dagelijkse energieopname beperkt tot 1000 calorieën.

Algemene resultaten na 8 weken:

Groepen 1 en 3, die geen dagelijkse calorische beperking hadden, toonde geen significante verschillen BMI, gewichtsverlies, tailleomtrek of lichaamsvetsamenstelling.

Groepen 2 en 4, de calorie-groepen, vertoonde de volgende wijzigingen voor die eieren voor ontbijt gegeten: 61% grotere vermindering van BMI, een 65% groter gewichtsverlies, een 34% grotere vermindering van tailleomtrek, en een 16% grotere vermindering van het percentage lichaamsvet. Alle veranderingen waren statistisch significant met uitzondering van de vermindering van lichaamsvet.

Een bonus voor deze groepen is dat de totale cholesterol, high-density lipoprotein cholesterol, low-density lipoprotein cholesterol en triglyceriden, verschilde niet tussen de groepen.

De conclusies van dit onderzoek waren: Ontbijt eieren verbeteren gewichtsverlies in combinatie met een calorie-arm dieet, maar niet wanneer calorie-inname is onbeperkt.

Wat is Missing?

Stel je voor wat de resultaten zouden zijn geweest als de onderzoekers een langzame carb dieet met eieren voor het ontbijt en zonder calorische restrictie had vergeleken. Dit zou echt een leuke kans om een ​​vijfde groep toe te wijzen aan dit dieet zijn geweest. Ach ja, een gemiste kans.

We kunnen slechts speculeren over de mogelijkheden op dit moment. Echter, de langzame carb dieet is al bekend onder haar beoefenaars een zeer effectieve aanpak om gewicht management. Ik wil wedden dat speculatie waarschijnlijk zou zijn nauwkeurig dat de vijfde (niet bestaande) groep zou hebben aangetoond een nog beter resultaat.

Bezorgd over cholesterol in eieren?

Het is hoog tijd dat we lag aan de mythe dat cholesterol in eieren is slecht voor iedereen rusten. Wat dat betreft, moeten we zulke onnozelheid uit te breiden tot alle cholesterol bevatten. Als u of uw medische mensen zijn nog steeds vasthouden aan de misplaatste opvatting dat het consumeren van cholesterol is een risico voor de gezondheid, neem een ​​kijkje op deze twee publicaties.

Harman NL, Leeds AR, Griffin BA. Verhoogd cholesterol niet verhoogt plasma low density lipoprotein indien vergezeld van een energie-beperkt dieet en gewichtsverlies. Eur J Nutr. 2008 Sep; 47 (6) :287-93.

Het overslaan van de conclusies van belang: Een verhoogde inname van cholesterol uit twee eieren per dag niet te verhogen totale plasma of LDL-cholesterol onder begeleiding van matig gewichtsverlies (7,5-9,5 kilo in 12 weken). Deze bevindingen suggereren dat cholesterol-rijk voedsel niet uit dieetadviezen moeten worden uitgesloten om gewicht te verliezen als gevolg van een ongunstige invloed op de plasma LDL-cholesterol.

(Nogmaals, het is jammer dat ze hadden om de kwestie te verwarren met een calorie beperkingen in plaats van types voedsel, zoals die aanbevolen op een langzame carb dieet.)

En meer recent:

Fernandez ML. Rethinking cholesterol.

Category: Uncategorized

Comments are closed.