Instellen van The Foundations om u te helpen gewicht te verliezen de juiste manier.

Instellen van The Foundations om u te helpen gewicht te verliezen de juiste manier.

Het instellen van de fundamenten om u te helpen gewicht op de juiste manier te verliezen.

Het lijkt erop dat in tijden waarin we moeite hebben om door te gaan met onze doelen en vervolgens op zijn beurt we ze niet bereiken. Waarom denk je dat dit gebeurt?

Ik kan u vertellen waarom in twee woorden Pleasure and Pain. Deze twee woorden zijn de leidende kracht van je leven en met hen zul je doen en niet doen alles wat je doet en niet doet in je leven.

Nu zou je kunnen zeggen “, maar ik heb andere redenen die ik doe of niet dingen doen”, maar ik zal je vertellen dat de onderliggende reden is altijd plezier en pijn als je diep genoeg graaft.

Laten we zeggen dat je wilt zijn dun. U wilt al uw overtollig gewicht te verliezen en dun voor een speciale gebeurtenis zoals een bruiloft of gewoon omdat je ziek van altijd vet en worstelen met energie bent, wil je kunnen spelen met je kinderen, plezier hebben en de energie om bij hen na een volle dag op het werk.

Nu, wat is je doel? Nou als het goed is geschreven moet iets als dit als je 100kg woog en wilde wegen laten we zeggen 70 kg in een jaar tijd, dus je doel moet worden geschreven als volgt:

Het is nu 1 maart 2012 en ik weeg nu 70kg sta ik op mijn weegschaal in de badkamer en het voelt geweldig dat ik mijn droom gewicht hebben bereikt en ik kijk geweldig, ik heb nieuwe kleren die me fit en ik heb een kleinere taille. Ik voel me geweldig binnen en buiten, omdat ik wist dat ik het kon doen, dank u heelal voor uw hulp met mijn doel (ik vind het altijd leuk om te danken voor mijn doelen).

Dus dit is je doel, maar dan krijg je 2 weken in en op 15 maart 2011 kan niet worden gehinderd om uit bed niet meer uit te oefenen in de ochtend zoals je gepland had, maar je voelt als slapen inch Je vertelt jezelf dat ik het later zal doen of dubbel morgen. Nou wat denk je morgen nooit komt.

Dus wat betekent dit? Wat het betekent is je nog niet gevonden uw echte reden voor uw doel en vond de ultieme drijfveer of de pijn van het niet bereiken van je doel en het plezier van de verwezenlijking daarvan. Plaats het genoegen van een verblijf in bed groter dan de pijn van het uitoefenen vind je, het is heel simpel eigenlijk.

Dus wat heb je nodig om te doen en hoe bereik je je doel en blijf gemotiveerd en op het goede spoor?

Gemakkelijk gebruik maken van de Pleasure and Pain formule om uw resultaten te bereiken. Dit is over het vinden van de ultieme pijn van het niet bereiken van uw doelen en het plezier dat je krijgt van het bereiken van uw doelen en het verblijf daar. Zoals in ons voorbeeld vindt u de pijn van het zijn vet, geen energie, het missen van het leven, bespot, lage eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben en niet kunnen hebben van de energie te besteden of te spelen met uw kinderen en de lijst gaat maar door. Nu het plezier dat je krijgt is je voelt geweldig, ziet er geweldig uit, hebben tonnen meer energie, beter uitgerust om de wereld en het leven om je heen te behandelen, geeft je meer zelfvertrouwen hebt, beter werk en de productie op het werk betekent potentiële promotie betekent meer geld, meer energie om te spelen met de kinderen, meer vitaliteit en nog veel meer deze lijst kan gaan voor een tijdje.

Zodat u kunt dan zien hoe met behulp van de pijn van het niet doen en het plezier van je doet vinden jullie rijden of motiverende kracht. Dit heet uw Motiverende Actie Force dit zijn dingen die u zullen helpen houden u gemotiveerd en op het goede spoor wanneer u denkt aan stoppen of het opgeven van uw doelen.

Nu moet je naar mijn andere blogs te lezen om erachter te komen hoe om samen deze twee te gebruiken om u te helpen uw resultaten en te helpen gewicht te verliezen of wat ooit je doel is dat je kunt dit gebruiken voor alles wat je wilt.

Bedankt voor het lezen

Category: Uncategorized

Comments are closed.