Kan ik willekeurig afvallen?

Kan ik willekeurig afvallen?

Hoeveel mensen zijn binnen het afgelopen jaar weet u dat dikker en in gewicht toenam, zelfs een pond of zo heeft gekregen? Hoeveel weet u in de afgelopen 5 jaar dat groter geworden? Bent u een van de pechvogels ook?

Zet hem nu rond en denk aan hoeveel mensen in de afgelopen 5 jaar of afgelopen jaar daadwerkelijk heeft verloren gewicht.

Ik zou bijna garanderen dat dit een veel kleiner aantal. Velen van jullie lezen van dit artikel waarschijnlijk niet eens een idee krijgen van een persoon die gewicht heeft verloren, laat staan ​​er een paar. Ik zou bijna wedden dat je weet meer mensen dat heeft opgedaan wat kilo’s dan die die hebben verloren.

Hier in de wereld van vandaag is het meer gebruikelijk voor mensen om te krijgen dan het is om gewicht te verliezen. Dus het verliezen van gewicht is zeer ongewoon. En als u een van degenen die wat buikvet kan werpen dan overwegen het een succes omdat niemand anders is.

Vele malen we niet bewust dat we zelfs het verkrijgen van gewicht. Eten tijdens de meeste tv-programma’s, maatschappelijke partijen, drie dagen weekends, feestdagen, vakanties en andere speciale gelegenheden zijn vaak een grote bijdrage aan onze overeten. En het vinden van de tijd om naar de sportschool en blijven toegewijd is een heel ander verhaal. Ik zeg dat alles om te zeggen dat je kunt zien zijn er vele redenen waarom mensen gewicht toeneemt.

Kunt u denken aan een keer dat mensen willekeurig zijn afgevallen? Er zijn niet al te veel reden omliggende willekeurig gewicht verliezen. Hoeveel kun je bedenken?

Hier zijn drie dacht ik.

1) Soms zijn mensen ziek worden, zoals de griep, en willen eten voor een paar dagen.
2) Mouth operatie die vereist drinkt alleen uit een rietje.
3) Depressie kan ook leiden tot een persoon niet willen eten.

Dat is het zo’n beetje althans geen kom meer naar mijn mening. Willekeurige gewichtsverlies meestal voelt niet goed en heeft een zeer misselijkmakend gevoel geassocieerd met het.

Ik weet dat voor mij persoonlijk, ik zou niet willen wachten op een van deze gebeurtenissen gebeuren om voor mij om gewicht te verliezen. In plaats van al het drama geassocieerd met aandoeningen zoals die hierboven vermeld, zou ik veel liever volg een het eten stijl zonder heel veel moeite om gewicht te verliezen.

Het is veel gemakkelijker om gewicht te verliezen als je niet het gevoel dat je hoeft te werken naar een doel dan het is wanneer het voelt als werk. De meeste diëten hebben zo veel dat gaat op dat het letterlijk voelt als een andere baan. Het trieste deel over dit soort situaties is dat u niet de stok met het.

Door alleen het veranderen van je eetpatroon kunt u uw gewichtsverlies op automatische. Je kunt eigenlijk je lichaam trainen om vet te verbranden bijna per ongeluk.

Category: Uncategorized

Comments are closed.