Kan Red Wine helpen afvallen?

Kan Red Wine helpen afvallen?

Het antwoord is zowel ja als nee. Rode wijn is vol van lege calorieën, zoals frisdrank. Echter, het bevat ook een bescheiden hoeveelheid van de chemische stof resveratrol, die onderzoekers geloven kan een grote rol spelen bij het handhaven van een gezond dieet. Een universiteit in Engeland studies het effect van resveratrol op het menselijk lichaam en is tot het inzicht dat de chemische stof kan someday bu gebruikt als voedingssupplement. Resveratrol werkt samen met een gen in het menselijk lichaam dat helpt levensduur, waardoor goede gezondheid en de mogelijkheid om gewichtsverlies te bevorderen. Het chemisch product kan worden gevonden in hoge concentraties in rode wijn, maar zelfs als je drinkt elke dag hetzelfde, veilige hoeveelheid, de hoeveelheid resveratrol je neemt in is niet genoeg om u te helpen gewicht te behouden of te verliezen.

Het directe antwoord veel aanbod op dit raadsel is om meer wijn te drinken. Sorry, maar dat is het verkeerde antwoord. Hoe meer wijn je drinkt, hoe meer lege calorieën je verbruikt en de meer lange termijn schade die u doen om uw lever. Drinken meer wijn om meer resveratrol te krijgen is als het drinken van een liter kraanwater, omdat je meer zout nodig. Het werkt gewoon niet op die manier. Voedingswetenschappers en onderzoekers zal uiteindelijk een manier om resveratrol te isoleren om een ​​veiliger alternatief en een manier om aan haar gezonde voordelen te krijgen zonder te drinken enorm ongepast hoeveelheden wijn te bieden vinden.

Als u genieten van een glas of twee per dag, maak je geen zorgen, het is nog steeds goed voor u. Andere mythen die vaak worden verspreid over wijn onder het oude gezegde dat wijn helpt je voedsel af te breken en te verteren. Als een wijn drinker, heb je waarschijnlijk gehoord verschillende versies van deze. In feite is wijn niet helpt je spijsvertering op alle! Wijnconsumptie tijdens de maaltijd neemt eigenlijk voedingsstoffen uit het lichaam. Enzymen en zuren in je maag actief breken uw voedsel aan voedingsstoffen en vitamines te leveren aan de rest van je lichaam. Dit is een reden waarom slimme wijndrinkers vinden meestal hun wijn, of een cocktail, voor of na het diner.

De calorieën in wijn zijn bijna onbeduidend in vergelijking met andere cocktails. De gemiddelde glas rode wijn heeft ongeveer 70 tot 100 calorieën. Een zoete en romige cocktail of dessert drank kan overal hebben van 200 tot meer dan 400 calorieën. De occasionele Mudslide is slechts een van de vele guilty pleasures. In waarheid, terwijl de zoete cocktails zijn prachtig, ze moeten worden behandeld als elke andere “sweet” ding-als een traktatie. Een gezond dieet moet makkelijk gaan op de desserts en traktaties. In termen van consumptie van wijn, een glas per dag voor vrouwen en twee voor mannen wordt beschouwd als onderdeel van een gezonde voeding. Indien mogelijk, verander je drinkgewoonten te hebben van uw wijn een paar uur nadat je hebt gegeten, zodat je lichaam de voedingsstoffen die het nodig kan absorberen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.