Keep It Simple – Gebruik lichaamsgewicht oefeningen tijdens het sporten om gewicht te verliezen

Keep It Simple – Gebruik lichaamsgewicht oefeningen tijdens het sporten om gewicht te verliezen

Het is het einde van de maand, die heeft het extra geld beschikbaar om te kunnen die sportschool lidgelden betalen. Het probleem is dat je het geld kan hebben, maar je gewoon niet de tijd hebben. Je lichaam vertelt je wel dat je nodig hebt om in vorm. Een ander ding, is je baan ravage Havic op je taille en je moet iets aan te doen.

Gebruik uw tijd wijselijk
Het toevoegen van een trainingsprogramma in je leven hoeft niet te tijdrovend zijn. U kunt krijgen in echt goede vorm in slechts 3 uur per week. De kracht van het lichaamsgewicht oefeningen is dat je een geweldige workout in zeer minimale tijd kan krijgen. Dus vraag jezelf af of je wilt worden oefenen om gewicht te verliezen. Als het antwoord ja is, zul je niet verkeerd gaan met bodyeight oefeningen.

Lichaamsgewicht oefeningen
Lichaamsgewicht oefeningen zijn gewoon krachttraining oefeningen die geen vrije gewichten vereisen. Je lichaam fungeert als uw “gewichten” voor elk van de oefeningen die je doet. Enkele van de meest voorkomende voorbeelden van lichaamsgewicht oefeningen (en om eerlijk te zijn degenen die je krijgt de beste resultaten), zijn Pull-ups, sit-ups en push-ups. Combineren van lichaamsgewicht oefeningen in een werk uit routine zijn zeer effectieve manieren om gewicht te verliezen.

Pull-ups – deze Execises wordt uitgevoerd met een staaf die is bevestigd aan de wand. Deze oefening begint bij jezelf bungelend onder de bar. U krijgt dan uw lichaam til naar de bar met alleen je armen. Op de top van de beweging die je wilt langzaam laat je weer naar beneden in een opknoping positie. Blijf dit herhalen tot je niet meer kan doen. Sommige mensen kunnen vinden dat ze niet kunnen trekken zich naar de bar. De eenvoudige oplossing is om een ​​stoel handig dat je kunt gebruiken met je benen te helpen duw jezelf naar boven te hebben. U zult merken dat in een mum van tijd alles wat sterk genoeg om zich te ontdoen van de stoel zal zijn.

Sit-Ups – deze oefening wordt gestart in liggende positie met je rug op de grond en beide opgetrokken knieën en gebogen. Met alleen je buikspieren, wilt u uw bovenlichaam te trekken tot je knieën (in een gewijzigde zitpositie). Wat omhoog komt moet omlaag komen. Nogmaals, met alleen je buikspieren, laat je zakken weer naar beneden op je rug.

Push-Ups – De beginpositie van deze oefening is handen op de grond, het lichaam in een rechte positie en uitgebreide wapens of verbogen. Houden van uw lichaam in een liggende positie, zou je duwt je lichaam naar boven, met alleen je armen en houden van uw rug recht en voeten (tenen) op de grond. Op de top van de oefening, zou u uw trage beweging start terug naar een gebogen elleboog positie. Een belangrijke opmerking hierbij is dat tijdens de volledige waaier van beweging, je buik mag nooit in contact komen met de grond. U kunt knie push-ups doen om de oefening te vereenvoudigen als je net begint. Het enige verschil met knie push-ups is dat het draaipunt nu zal rond je knieën en niet je voeten.

Combineer de bovengenoemde oefeningen in een workout en u zal worden gewaarborgd om te oefenen om gewicht te verliezen. Als je merkt dat de oefeningen steeds te makkelijk, kunt u het aantal herhalingen dat je doet wijzigen. Naast het verhogen van het aantal herhalingen, dan kunt u ook variëren je arm afstanden om de oefeningen te wijzigen. Markeer uw dag timers nu om u te helpen de kans op eventueel ontbrekende uw volgende training te voorkomen. Je bent het aan jezelf!

Category: Uncategorized

Comments are closed.