Kefir granen om gewicht te verliezen en gezond te blijven

Kefir granen om gewicht te verliezen en gezond te blijven

Heb je gehoord van kefir? Of kefir korrels? Kefir korrels bestaan ​​uit een complexe structuur van bacteriën en gisten met eiwitten, lipiden en suikers. Op het eerste gezicht, kefir korrels lijken erg op bloemkool. Binnen kefir korrels zijn talloze goede bacteriën die goed zijn voor het lichaam zijn. Dit betekent dat binnen kefir er letterlijk triljoenen en triljoenen goede nuttige bacteriën. Eenmaal geconsumeerd en worden in het lichaam, zal deze goede probiotische bacteriën letterlijk schoon dat je omhoog. Het ruimt de meest cruciale en kritieke delen van het lichaam, zoals de maag. De maag is waar de ziekten van slechte bacteriën, virussen en andere zieke uitvoeren organismen vaak verspreid. Door het effectief schoonmaken en herstellen van uw maag en spijsvertering om zijn gezonde en levendige staat, zul je snel merken dat je hele lichaam voelt veel beter.

Kefir is een symbiose van vele heilzame bacteriën en gisten, die korrels die lijken op bloemkool-achtige structuren te vormen. Tijdens het gistingsproces de kefir korrels verandert normale melk in gezonde ‘levende’ pro-biotische voedsel. Het kan tussen 5 en 24 uur om een ​​eindproduct te produceren, afhankelijk van de temperatuur en de hoeveelheid melk. U mag koe, geit, of kokosmelk gebruiken om verse kefir dagelijks maken. Een prachtige pro-biotische drankje met vele malen de hoeveelheid verse gunstig culturen dan winkel gekocht yoghurt, kefir of pro-biotische in capsule vorm. Maar wat als je het hele proces zou kunnen doen in slechts 90 minuten en hebben nog steeds een perfecte kwaliteit Kefir?
.
.
Kefir korrels zijn ook gevonden om serum cholesterol niveaus in ratten verminderen maar proeven moeten nog worden op mensen. Kefir yoghurt is ook bekend om elementen die de bloeddruk verminderen. Kefir en Kampuchea thee drinken zijn ook bekend om te helpen bij de afbraak van melk bij mensen met lactose-intolerantie. Er is veel onderzoek om te suggereren dat ze verbeteren de goede / slechte cholesterol ratio in het lichaam en helpen bij het voorkomen van een aantal toekomstige ziekten (zoals darmkanker, en zelfs luchtweginfecties.

De kefir korrels worden beschouwd als een geschenk van god zijn. Onderzoek bleek dat kefir heeft meer dan 20 verschillende bacteriën en gisten. Kefir smaakt licht zuur, maar heeft ook een tintelend kwaliteit omdat zijn gisten natuurlijk carbonaat het.
Kefir granen zijn de beste kefir acne oplossing. Heb je gehoord van biotine? Het is ab vitamine, die helpt absorberen andere b vitaminen. Laten we zeggen dat je iets met vitamine b12 eten,
en vervolgens biotine maakt het makkelijker voor je lichaam om het te absorberen. Door het krijgen van genoeg B-vitamines, zal uw lichaam te reguleren je nieren en dan is uw kans op huidaandoeningen en acne te verminderen

Hoe om water te maken, rijst, melk, en kokos kefir granen. Kefir korrels zijn een vorm van bacteriën composiet gemaakt door gisting van water suiker oplossing, koe melk, rijst, melk of kokosmelk. Deze worden verzameld van zeven van de gefermenteerde melk fermenteren op een stuk van schone doek of een zeef. De deeltjes en nog in de zeven bekers worden vervolgens gewassen met schoon water en gedroogd. Kefir korrels variëren in grootte van wit naar geel bloemkool-achtige clusters zo klein als rijstkorrels. Kefir korrels worden gebruikt als entmateriaal voor het maken van traditionele yoghurt of dranken gisten. De meest populaire vorm van kefir is de Kaukasus kefir en een aantal die worden geïmporteerd uit Duitsland.

De korrels zijn een supercharged probiotische voedingsmiddelen. De enige reden kefir korrels vandaag bestaan ​​is omdat ze zijn gekoesterd en doorgegeven voor de generaties door degenen die het voordeel voor de spijsvertering te begrijpen. Kefir korrels hebben pas sinds kort beschikbaar in de VS. Nu dat je enigszins vertrouwd met Kefir, en de vele voordelen van het gebruik ervan, waarom ben je niet consumeren deze meest prachtige product? Als je net als de grote percentage mensen in onze wereld van vandaag kon je staan ​​om een ​​paar extra ongezonde kilo’s te verliezen. En net zo belangrijk dat we allemaal konden gebruik maken van de voordelen van een gezonder intern orgaan systeem. Als u meer wilt weten over Kefir te leren, en het is voordelen, kunt u naar de website die aan een aantal gratis video’s te bekijken. Dank u. En een goede gezondheid te All.

Category: Uncategorized

Comments are closed.