Koolhydraatarm dieet

Als u van plan bent om te gaan op een dieet, zou je hebben ondervonden van de term “laag-koolhydraat dieet”, en je misschien al afgevraagd wat er precies een koolhydraatarm dieet menu zou bevatten. Koolhydraatarm dieet of low-carb dieet, zoals de naam al impliceert, is een dieet dat gericht is op de eerste plaats vermindering van de hoeveelheid koolhydraten en deze te vervangen door vetten en eiwitten. Er zijn een heleboel van diëten beschikbaar die dit principe streeft.

Een van de eerste gedocumenteerde diëten waarin wordt voorgesteld het verminderen van de inname van koolhydraten is in 1863 door een Engels begrafenisondernemer de naam William Banting. Banting schreef een dieet gids die volgelingen opdraagt ​​om suiker, melk, brood, bier en aardappelen te elimineren onder andere, uit hun dieet. De term Banting werd vroeger gebruikt voor de handeling die we nu noemen dieet.

Maar de meest populaire dieet plan dat dit dieet beginsel steunt is het Atkins-dieet. Het Atkins-dieet werd geïntroduceerd in de jaren 1990 en is een van de meest populaire dieet programma’s nu. In dit programma wordt een dieet menu voorzien. Dit programma van het gewichtsverlies van mening dat het eten van een combinatie van de vermelde levensmiddelen in de juiste proporties zal verbeteren van een persoon stofwisseling. Dit op zijn beurt zal leiden tot gewichtsverlies. Dieters worden aangemoedigd om zich aan de vermelde levensmiddelen in het menu van het dieet is.

<h2>Maar is een low carb dieet echt werken?</h2>

Om te beslissen, laten we eens kijken naar hoe deze diëten te bereiken gewichtsverlies.

Er zijn veel theorieën over hoe dit dieet werkt. Maar in wezen, zij richten zich op de rol van insuline. Insuline is een natuurlijk hormoon dat door het lichaam geproduceerd in reactie op een hoge bloedsuikerspiegel. Het eten van voeding rijk aan koolhydraten stimuleert de productie van insuline. Verhoogde insuline voorkomt dat vet wordt gebruikt, wat leidt tot obesitas.

Het eten van een dieet met weinig koolhydraten leidt tot een lagere insuline niveau. Insuline is ook verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Critici van low-carb dieet beweren dat het grootste deel van het gewichtsverlies bereikt in low carb dieet is te wijten aan vochtverlies. Dit effect is zeer tijdelijk.

Ook koolhydraten zijn het lichaam de belangrijkste bron van energie. Een persoon het eten van een dieet met weinig koolhydraten voelt zich vaak moe en zwak. Hij kan waarschijnlijk niet geneigd zijn om een ​​oefening programma voort te zetten om zijn gewichtsverlies strategie aan te vullen.

De meeste groenten en fruit, die zijn belangrijke bronnen van vitaminen en mineralen, hebben een hoog gehalte aan koolhydraten. Het wegwerken van deze uit onze voeding kan leiden tot een tekort aan een aantal van deze belangrijke voedingsstoffen. Inderdaad, de meeste koolhydraatarme dieet plannen raden aan te vullen met vitaminen en mineralen.

Tot slot, de meeste mensen vinden het vasthouden aan een koolhydraatarm dieet menu is erg moeilijk. De meeste van onze gebruikelijke voeding rijk zijn aan koolhydraten. Aanhangers van low-carb dieet meestal in te geven aan hun verlangens voor pizza, hamburgers, en pasta. Onze fastfood cultuur maakt het ook lastig om te eten die past in dit type van dieet plan te vinden. Dit zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom dit soort dieet plan mislukt.

<h2>10 voedingsmiddelen om te kopen op lage koolhydraten dieet.</h2>

Foods te kopen op lage koolhydraten dieet zijn niet zo eenvoudig als het lijkt te zijn. Dieet is vaak een eng woord, want het betekent meestal intrekking van bepaalde voedingsmiddelen. Maar er is een gezonder en makkelijker alternatief dat u helpt om te eten voedsel dat je liefde, ja, de lage koolhydraten dieet. Het enige dieet dat raakt aan de werkelijke oorzaak van obesitas, hoge cholesterol, hoge bloeddruk en type 2 diabetes is de lage koolhydraten manier van leven. Plus, er zijn tal van koolhydraatarme alternatieven die smaken net als voedingsmiddelen die u niet mag eten. Dus, nu kun je alles eten niets!

Nu, heb je uit je geest en enthousiast om het voedsel weten te kopen op lage koolhydraten dieet. Nou ja, op zoek naar alle natuurlijke koolhydraatarme voeding is als zoeken naar frisse lucht in deze vervuilde wereld. Veel van de producten zijn niet natuurlijk, dus hier is een lijst van verse natuurlijke voedingsmiddelen die je kunt ervaren voor de algehele gezondheid en fitness.

(1) laat beginnen met winkelen, in de eerste plaats als je wilt eten van niet-vegetarisch voedsel te kopen vlees, gevogelte, eieren, vis en schaaldieren de meeste als ze bevat bijna geen koolhydraten. Vermijd verwerkt vlees zoals ze vaak worden genezen met suiker. Probeer vlees en visproducten genezen met nitraten, die bekend staan ​​als kankerverwekkend te voorkomen.

(2) sla, spinazie, champignons, komkommer, paprika, selderij en andere bladgroenten zijn de beste in mijn lijst, omdat ze bieden een aantal van de hoogste kwaliteit voeding voor een meer natuurlijke dieet met weinig koolhydraten. Deze groene bladgroenten zijn rijk aan fytonutriënten en vormen een goede bron van vezels.

(3) groene bonen behoren tot de goede voedingsmiddelen te kopen op lage koolhydraten dieet. Terwijl zwarte bonen, rode bonen en lima bonen pak bijna 30 gram koolhydraten in een portie, groene bonen weegt slechts 5 gram koolhydraten.

(4) brood, pasta en andere zetmeelrijke voedingsmiddelen gemaakt met witte bloem zijn verboden op een koolhydraatarm dieet. Maar toch kan je een stukje van een lage koolhydraten Atkins brood of overdadige brood joseph’s en geniet van de smaak van brood. Deze broden zijn gezond met geen cholesterol en bevatten drie gezonde ingrediënten; vlas, haverzemelen en volkoren die kunnen helpen beschermen je hart, terwijl het verliezen van gewicht.

(5) broccoli en tomaten zijn andere gezonde leden van mijn natuurlijke, laag koolhydraat voeding lijst. Zowel tomaten en broccoli zijn zeer bekend om hun kanker vechten kwaliteiten. Voeg toe aan dat broccoli spruiten kunnen snijden het risico op beroerte, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten.

(6) groene erwten, peultjes en sugar snaps zijn relatief laag in koolhydraten met zo veel smaken. U kunt genieten van erwten en verblijf in uw dieet plan met slechts 10 gram koolhydraten per portie, plus het bevat vezels die ook belangrijk is.

(7) iedereen houdt ervan om te eten kaas, dus je kunt consumeren 3 tot 4 gram per dag van hard, zacht en semi soft oude kazen waaronder cheddar, mozzarella, Zwitsers, gouda, en koe, schapen-en geitenkaas. Imitatie kaasproducten zijn niet toegestaan, dus niet kopen deze kaasproducten. Een van mijn favoriete gerechten is een gerookte zalm gevuld met brie en plakjes komkommer.

(8) wees niet verbaasd als ik u vragen om kokosolie te kopen zoals het is bewezen dat kokosolie wanneer het wordt gebruikt op een dagelijkse basis kan versnellen de stofwisseling en kan een verschil in gewichtsverlies succes te maken. Maar je kunt olijfolie of andere goede plantaardige olie te kopen adviseer ik u om kokosolie te kopen want het zal u profiteren op vele manieren.

(9) voedsel te kopen op lage koolhydraten dieet moet een lage glycemische index voedingsmiddelen zoals vezelrijke granen en de meeste groenten en fruit. Deze voedingsmiddelen houden je bloedsuikerspiegel en insuline niveaus stabiel en kan helpen mensen die proberen om hun gewicht te beheersen, omdat gestage bloedsuikerspiegel kan vertragen honger.

(10) kunt u niet vergeten om tauge kopen zoals ze zijn perfect voor salades in Chinees eten. Zelfs een koolhydraatarm dieet zal u toelaten om tauge te eten omdat ze vitaminen a, b, c en e, alsmede ijzer, calcium en fosfor.

Nou, dit zijn de 10 voedingsmiddelen te kopen op lage koolhydraten dieet. Iedereen kan succesvol zijn door het eten van deze voedingsmiddelen en het mooiste van alles is dat je niet verplicht om te oefenen. Veel mensen schakelen naar een koolhydraatarm dieet simpelweg omdat ze niet genoeg tijd om te oefenen. Toch adviseer ik u om een ​​aantal eenvoudige activiteiten toe te voegen, zoals wandelen, zwemmen, enz. Heb vertrouwen in me, je staat op het punt een positieve verandering in je leven te maken.