Laxeermiddelen om gewicht te verliezen – kan je echt gewicht te verliezen?

Het gebruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen is als het branden van het huis om zich te ontdoen van termieten.

De meesten van hen geloven sterk in het nemen van laxeermiddelen om gewicht te verliezen. Zij gaan ervan uit laxeermiddelen ontlast hen van wat ze wil zeggen geen absorptie, geen gewichtstoename hebt verbruikt. Logisch briljant, maar feitelijk dwaas; patiënten die lijden aan eetstoornissen, zoals boulimia of anorexia nervosa zijn wanhopig om gewicht en niet in staat om overgeven, laxeermiddelen gebruiken als een makkelijke uitweg los.

Het is te wijten aan hun eigen wanhoop dat ze gemakkelijk worden gevangen in de marketingstrategie van een wonder remedie voor obesitas dwz gebruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen. Zelfs opgeleide mensen beu of lastig gevallen met overgewicht issues & start met het gebruik van laxeermiddelen om weight.when een useslaxatives verliezen om gewicht te verliezen het effect is als een luchtspiegeling dwz u mag lijken afvallen in eerste instantie, maar eigenlijk is het niet.

De aanduiding van laxeermiddelen zijn in constipatie of verhaasten evacuatie voordat medische / diagnostische procedures;.. Nooit in een authentieke boeken zullen u een verwijzing van het gebruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen “elke uitvinding heeft zijn keerzijde”, het gebruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen is een dergelijke.

Indien u wenst om de feiten te kennen, is het noodzakelijk om de minimale basis van spijsvertering en laxeermiddelen, te verkennen, zodat alle misvattingen, zoals het gebruik van laxeermiddelen op gezette tijden aan het spijsverteringsstelsel of het gebruik van laxeermiddelen ontgiften om gewicht te verliezen of het gebruik van laxeermiddelen te krijgen ontdoen van wormen / parasieten, enz. Zal worden uitgezet.

Maag is min of meer een winkel huis en de spijsvertering begint in de twaalfvingerige darm, groot deel van absorptie vindt plaats in de dunne darm en dat water en elektrolyten worden geabsorbeerd in de dikke darm. Laxeermiddelen zijn geneesmiddelen die eliminatie proces bespoedigen door verschillende mechanismen, afhankelijk van de soort (bulk produceren van agenten / smeermiddelen / osmotische middelen / stimulerende of irriterende stoffen) die wordt gebruikt. Dikke darm is het doelorgaan van de meeste medicijnen [chemische of kruiden], de markt gebracht als laxeermiddelen om gewicht te verliezen en nu als je begrijpt dat verhaasten de eliminatie proces vooral zal leiden tot verlies van water en elektrolyten leiden tot uitdroging, wat natuurlijk resulteert in het verlies van gewicht, omdat ons lichaam is samengesteld uit 60 – 70% water, aangemoedigd door deze eerste reactie dat ze resoluut vasthouden aan het leidt tot verdere uitdroging, gebrek aan eetlust, misselijkheid, braken, krampen, verstoring van de elektrolytenbalans als onmiddellijke bijwerkingen en osteomalacie, colorectale aandoeningen, hartprobleem etc als bijwerkingen op lange termijn. In eerste instantie kunt u gewicht verliezen, maar op de lange termijn je gezondheid verliest. Daarom is het niet raadzaam om laxeermiddelen te gebruiken om gewicht te verliezen.

Eigenlijk, als men wil om gewicht te verliezen alles wat je nodig hebt is een voedingsdeskundige, fitness instructeur, en veel vastberadenheid. Men mag geen gebruik maken van shortcuts als het gebruik emetics of laxeermiddelen om gewicht te verliezen. Vergeet niet, geen pijn no gain. Na het lezen van dit artikel denk ik gebruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen maakt niet logisch voor iedereen, meer, hierna. In feite zou ik graag om het te schrijven als, misbruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen dan gebruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.