Lose Fat Dij Tips Inclusief binnenkant van de dijen

Lose Fat Dij Tips Inclusief binnenkant van de dijen

Dikke dijen zijn een van de belangrijkste probleem dat mensen hebben met betrekking tot hun lichaamsbouw, vooral vrouwen. Uiteraard ons lichaam de neiging om lichaamsvet te slaan in deze paar favoriete gebieden, zoals de triceps, billen, rug en natuurlijk de dijen. Hier zijn enkele tips die u kunt volgen om deze onrustige dijen en toon hen verminderen, zodat ze beachwear klaar voor de zomer of vakanties.

Verliezen dij vet tip 1

Er is niet zoiets als spot reductie. U moet krijgen op een gewichtsverlies programma dat bestaat uit geluid krachttraining, cardio training en een goed geplande dieet om uw totale lichaamsvet te verminderen.

Zorg ervoor dat u uw huidige lichaamsvet nu de omtrek grootte van uw dijen te meten en ook. Vervolgens stelt redelijke doelen en streven ernaar om 1 pond lichaamsvet te verliezen een week. Door het verminderen van je lichaamsvet om een ​​bereik van 20% tot 27% procent lichaamsvet, zal je dijen kleiner zijn als uw totale lichaamsvet naar beneden gaat.

Verliezen dij vet tip 2

Het is tijdens je cardio sessie die je lichaam verbrandt eigenlijk veel vet. Vergeet niet, je moet oefenen om gezond gewicht te verliezen. Probeer niet om jezelf uit te hongeren, daar alleen dit stel jezelf te mislukken.

De stepper is een uitstekende keuze om dij vet te verliezen. De stepper grijpt de kont spieren het meest en omdat de bilspieren is de grootste spiergroep in het lichaam, kan het verbranden de meeste calorieën in vergelijking met de andere cardio-apparaten.

De elliptische trainer is ook een uitstekende keuze, maar het enige is dat je hebt om het de omgekeerde manier te gebruiken. De meeste elliptische machines maakt bewegingen naar voren en naar achteren, en terug verplaatsen wards, u de functie hamstrings die de spieren aan de achterkant van je dijen plaats van de voorpoten die de quadriceps.

De hamstrings en de kont is de meest onrustige gebieden onder vrouwen en dij vet de neiging om daar op te slaan.

Verliezen dij vet tip 3

Terwijl het doen van cardio, vooral de beginners, probeer niet te veel uit te oefenen in de eerste paar maanden. Vasthouden aan een hartslag van 60-70% van je maximale hartslag. Waarom? Dit is omdat als je net begint te oefenen en je trein op een hoge intensiteit niveau, zal je lichaam de neiging om suiker en eiwit te gebruiken als zijn energiebronnen in plaats van vetten uit de vetcellen.

Alleen als je fitter, ongeveer na 3 maanden regelmatig oefenen, gaan allemaal uit en te oefenen op een hoge intensiteit niveau. Uw lichaam zal worden geconditioneerd door toen en zal gebruik maken van vetten uit de vetcellen.

Verliezen dij vet tip 4

Vermijd nooit krachttraining als je wilt een goed gestemde en gebeeldhouwde dijen. Het onderlichaam heeft de grootste spiergroepen en deze spieren wanneer ontwikkeld kunnen grote verhoogde stofwisseling voordelen dragen.

Met krachttraining en verhoogde spieren in de dijen, bent u in staat om meer calorieën te verbranden tijdens het lopen en hebben meer kracht om sneller en langer lopen. Op deze manier kunt u zoveel meer calorieën te verbranden in vergelijking met personen die hun benen niet trainen. Niet om de extra calorieën verbrand tijdens het rusten vanwege de verhoogde rust stofwisseling te vermelden.

Verliezen dij vet tip 5

In uw gewicht-opleiding, zorg ervoor dat u alle van de spieren in de dijen om spierblessures te wijten aan gespierde onbalans te voorkomen. Een algemene versterking programma in de dijen zal ook echt vorm van uw dijen voor die magere gebeeldhouwde look!

Voor quads, voeren barbell squats en leg-press. Finish van met leg extension machines.

Voor hamstrings, de spieren achter je dijen, uitvoeren hamstring krullen op de zittende leg curl machine of liggend been curl machine. Hier is een verdomd belangrijke tip, terwijl het doen hamstring krullen, wijzen je tenen naar beneden, op deze manier je volledig in te zetten uw hamstrings!

Voor de buitenkant van je dijen, voeren dij ontvoering met de zittende ontvoerder machine. Niet, ik herhaal niet te zwaar gaan op deze oefening.

Voor de binnenkant van de dijen, stevig de binnenkant van de dijen met zittende adductor machine of het uitvoeren van squats door het houden van een halter met beide handen in het midden-en voeten wijzen 45 graden naar buiten.

Te maken hoofden draaien op hoge hakken, voeren kalven raises. Staan op de rand van een platform of iets dat is verheven als een trap, en tip teen, het buigen van de kuit en ga helemaal naar beneden voor een goede rek. Voer 20 tot 25 herhalingen aan deze oefening.

Behalve voor de kalveren, voert 3 sets van elk en voltooien boven 12 herhalingen niet meer dan 20 herhalingen. Als je langs 20 herhalingen, voeg in meer gewicht omdat zijn niet gunstig meer. Maak je geen zorgen over te omvangrijk, voor vrouwen, kun je niet bulk-up te wijten aan de natuurlijke gebrek aan testosteron, maar voor de man, stok tot 20 herhalingen.

Vet verliezen tip 6

Alle cardio en oefeningen die je doet zal geen resultaten opleveren als je niet op een dieet om een ​​calorie tekort creëren. Je nodig hebt om 3500 calorieën te verbranden om 1 pond lichaamsvet dumpen. Hier krijg je een goed geschaafd dieet, zodat je niet je zelf van voedsel beroven en vasthouden aan het programma van het gewichtsverlies.

Er is alleen op dieet dat ik echt aanraden dat is het South Beach dieet. Ze hebben ook online ondersteuning, waarvan ik denk dat het absoluut cruciaal en effectief te helpen u te bereiken fitness doelen.

Verliezen dij vet tip 7

Probeer het gebruik van het gewichtsverlies supplementen zoals vetverbranders en natuurlijke supplementen van het gewichtsverlies te helpen verliezen dij vet. Ze zijn bewezen om u te helpen uw vet verlies versnellen. Deze supplementen helpen om je stofwisseling te verhogen en verminderen uw calorie-inname te maken van uw vet verlies inspanningen gemakkelijker.

Verliezen dij vet tip 8

Probeer het gebruik van vet verlies crèmes zoals transdermale gel. Deze vet verlies crèmes kunnen helpen meer vet in de dijen te verbranden door te assisteren bij het vrijkomen van vet onder de huid en worden verbrand. De grootste fout maakte mijn mensen is dat ze de neiging om te veel te gebruiken in een keer. Deze extra release van vet is niet in staat om te worden opgebruikt in een keer dus het vet zal terug worden gestort. Gebruik kleine hoeveelheid verspreidt zich over een palm grootte gebied.

Verliezen dij vet tip 9

Doen veel uitrekken! De meer bereik van de beweging je spieren kunt verplaatsen, hoe meer je kunt oefenen!

Verliezen dij vet tip 10

Heb vertrouwen! Oefenen en nooit opgeven. Degene die je gaf het op en verliest momentum in het uitoefenen, verlies je de oorlog! Blijven terugkomen voor meer tips en jezelf gemotiveerd door het te mengen met zeer gemotiveerde mensen die je trekt niet duw je naar beneden!

Daar ga je, 10 uitstekende tips om u te helpen de toon van je dijen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.