Oefeningen om gewicht te verliezen

Oefeningen om gewicht te verliezen

Ik heb gedaan veel onderzoek met betrekking tot oefeningen om gewicht te verliezen. Om die reden wil ik enkele van mijn bevindingen met u delen. Volgens mijn persoonlijke studie, is het raadzaam dat u zich concentreren op oefeningen die vraagt ​​om je eigen gehele lichaam of de grootste spieren aan het werk. Hieronder vindt u een lijst van een paar bijzonder effectieve fysieke oefeningen.

Kettlebell swing

Met behulp van een kettlebell is zeer efficiënt. Een kettlebell is gewoon een soort van zware bal, die een handvat op het heeft. Het gewicht lading kan variëren van heel eenvoudig tot zwaar, met de minst zware meestal voor een enkele hand oefeningen, terwijl de zwaardere zijn over het algemeen voor oefeningen in het gebruik van beide handen. Een van de meest effectieve oefeningen is de kettlebell swing. In het, sta je stevig op je voeten en draai de kettlebell van tussen je benen om in de voorkant van je hoofd. Uw houding zou moeten zijn een beetje breed – je voeten moeten iets breder dan je schouders zijn. Dan grijpen de kettlebell gebruik te maken van beide handen, je lichaam gebruikt u om te swingen die bal hoog. Het doel is altijd om het op niveau met uw ogen te brengen. Nadat de kettlebell is gestegen tot dat niveau, je het te verlagen naar het begin positie en draai de bal weer. Het is echt zo eenvoudig!

Kraakpanden of misschien lucht squats

Kraakpanden zijn over het algemeen grote oefeningen om overtollig gewicht te verliezen. De belangrijkste reden is omdat je gebruik maken van je hele onderlichaam. Kraakpanden activeren vooral je benen evenals hamstrings en dat is geweldig voor degenen lichaam. Goed getrainde benen bieden u een gezonde look evenals toelaten om jezelf te kleden in mooiere kleren. Om kraakpanden te voeren, moet je een soort van gewicht op je rug, bij voorkeur in de buurt om je schouderbladen, waarna met behulp van je benen je je lichaam te verlagen in een beheerde manier voor het verhogen van het terug tot een staande up positie. In plaats van een bezoek aan het gezondheids-en fitnesscentrum om te trainen, is het ook mogelijk om uw jonge kinderen als een gewicht weerstand gebruiken! Gewoon vragen een om te klimmen op de rug, waarna de training te beginnen. Uiteraard kunt u fantasierijk zijn en werken met iets anders, zoals een back zak gevuld met handboeken als een gewicht. Een bijzonder alternatief is altijd aan de lucht squats zo goed presteren. Air kraakpanden zijn regelmatig squats zonder enige vorm van extra gewicht als een weerstand. Dit kan een slimme manier aan de slag op de opleiding in het geval u niet echt in voldoende conditie om extra gewicht te gebruiken.

Hardlopen of joggen

Dit is niet een echte workout, maar ook een effectieve methode voor het vergieten pond. Op tal van plaatsen is het raadzaam om cardiovasculaire oefening te doen om gewicht te verliezen. De makkelijkste optie te doen is lopen of misschien joggen. Hardlopen is fantastisch, omdat het niet nodig dat u veel geld te investeren. Alles wat nodig is is een redelijke set van lopende schoeisel evenals sommige kleren die u toelaat om vrij te bewegen. Lopen drie keer per week, gedurende minstens een half uur voor elke gelegenheid is genoeg. Als u nog niet gelopen eerder, in het begin zul je waarschijnlijk een beetje moeite, maar als je bereid bent om de inspanning zul je snel gezet, in slechts twee of drie weken bent, erkennen de ontwikkeling in uw algemene prestaties en beginnen met het verhogen van uw eigen loopsnelheid, samen met de lengte. Geloof me, het is zeer de moeite waard en het stimuleren van de ontwikkeling te zien!

Deze zijn over het algemeen een aantal mooie eenvoudige oefeningen om overgewicht schuur. Houd in gedachten, heb je niet nodig om dingen voor niets ingewikkeld maken. Meestal eenvoudige antwoorden hebben de neiging om geweldig zijn en ook leveren geweldige resultaten. Je hoeft alleen maar bereid zijn om het harde werk te zetten, evenals genoeg om door te zetten na de eerste strijd worden bepaald. Vergeet niet dat de winnaars nooit stoppen!

Category: Uncategorized

Comments are closed.