Snel en eenvoudig Workout Routines om gewicht te verliezen

Snel en eenvoudig Workout Routines om gewicht te verliezen

Als je weet dat je nodig hebt om gewicht, vooral het vet rond je buik te verliezen, maar je bent niet in staat om de tijd om te oefenen te vinden, zijn er manieren om de training tijdens je drukke dag. Misschien bent u te druk om naar de sportschool of gewoon niet graag naar de sportschool en zou liever training thuis.

Een goede eenvoudige workout routine duurt slechts een paar minuten per keer, meerdere malen in de loop van elke dag, 5 dagen per week. Als u werkt in een typische kantoor baan, bent u duidelijk te hebben om niet zelf bewust over het doen van een paar oefeningen in uw kantoor met het oog op uw werk colleauges. Het kan zijn dat sommigen zullen willen meedoen!

Natuurlijk, als je een persoonlijk kantoor, of zelfs toegang tot een eigen kantoorruimte dan hoef je je geen zorgen te maken over iemand te zien. Als u vanuit huis werkt, of een verblijf thuis moeder, kunt u deze oefeningen passen in uw hele dag.

Als u werkt een standaard 09:00-17:00 kantoor dag, is het raadzaam dat u 2 minuten workout routines keer per uur, met uitzondering van de lunch, dus dat betekent 6 tot 7 sessies per dag.

Snelle workouts om gewicht te verliezen zijn onder meer:

* Lichaamsgewicht kraakpanden (en variaties).

* Pushups (en variaties).

* Vooruit, achteruit, of wandelen lunges.

* Up & down een trap als die beschikbaar is.

* Vloerplanken (houdt de plank positie van de onderarmen en voeten).

* Vloer abs oefeningen zoals liegen been stoten, ab fietsen, etc.

Er zijn andere oefeningen die je kunt doen, maar de bovenstaande lijst zijn degenen die zijn relatief eenvoudig. Uiteraard, met al deze oefeningen moet je het aantal reps omhoog of omlaag aan te passen op basis van uw eigen capaciteiten.

Enkele ideeën voor een lijst 2 minuten workout routine thuis of op kantoor zou zijn als volgt. Begin met 2 sets van 10 push-ups en 15 lichaamsgewicht kraakpanden. Dan, voor uw volgende 2 minuten workout probeer 2 sets van 6 vooruit lunges op elk been en 6 reverse lunges op elk been. Een derde idee is een plank hold, waar je houd de planken voor zo lang als je kunt, het nemen van korte rustpauzes, voor een totaal van 3 minuten.

Het idee is om een ​​andere routine voor elk van uw mini-sessies hebben, zodat je een full body workout over de gehele dag. Als u niet wilt aan de slag op de grond voor enige oefeningen, kunt u zich aan squats, lunges en push-ups en nog steeds goede resultaten.

Om vooruitgang te boeken op deze trainingen, kan je ofwel voeg 1 of 2 herhalingen aan elke set per week, of je kan om moeilijkere versies van elke oefening voortgang per week (bijvoorbeeld dicht grip pushups, een been omhoog pushups, squats met armen naar voren recht over het hoofd, enz.). Don ‘t zorgen als u het erg druk op bepaalde dagen en kan alleen het beheer van een paar van deze 2-minuten workouts in uw dag, maar proberen zo veel elke dag gedaan als je kunt krijgen.

Het goede ding over deze snelle workout routines is dat je genoeg te doen in 2-3 minuten om uw bloed pompen, hartslag een beetje, een groot deel van de spieren van uw lichaam werkte, en de lichaamstemperatuur verhoogd. Ook is het meestal niet genoeg om te zweten in slechts 2 of 3 minuten, zodat u niet hoeft te maken over zweten op kantoor of waar u ook bent. Bij de meeste, misschien krijg je alleen maar een beetje vochtig op de huid.

Een ander voordeel van deze stijl van de opleiding is dat nu hoeft u niet aan een tijd vóór of na het werk om naar de sportschool te wijden, omdat je al je trainingen beetje bij beetje de hele dag door. Je heb nu wat extra vrije tijd op uw handen!

Category: Uncategorized

Comments are closed.