Snel gewicht te verliezen – Sprinten Voor Beginners

Snel gewicht te verliezen – Sprinten Voor Beginners

Zonder twijfel een van de beste manieren om snel gewicht te verliezen is sprinten. Helaas voor velen van ons hebben we niet sprintte in zo lang hebben we vreselijke vorm en zijn gevoelig voor schade. Maar als je de tijd nemen om een ​​aantal van de basisprincipes van een goede vorm te leren en gemak in een sprinten routine kunt u profiteren van de aanzienlijke voordelen van deze vorm van oefening. Trouwens, hebben we niet allemaal bewonderden de pasvorm, strak, vetvrij harde-lichamen van track & field atleten. Deze mensen sprint (uiteraard), lift gewichten, doe plyometrics, stretch, en eet gezond om te kunnen concurreren op een hoog niveau. Als we een les uit hun workout regime u misschien niet het breken van een wereldrecords, maar je zou kunnen draaien hoofden voordat je het weet.

Eenvoudige tips over Vorm:

• Paslengte is van het grootste belang. Om de lengte van uw pas te verhogen moet je wegrijden je voet en blijven duwen totdat je been is recht achter je (niet steeds gebogen). Zorg ervoor dat uw voet wordt gewezen op als je contact maakt met de grond en raakte de grond in een handtastelijkheden beweging (alsof je slapping de grond met je voet).

• Paslengte komt van het vooruit rijden, niet uit te trekken jezelf door. Iets om in de gaten als je de praktijk van uw formulier.

• Op volle snelheid wordt u permanente lang, je armen pompen recht naar voren en weer terug (niet pomp uw arm over je lichaam). Snel aan de slag gaat over efficiëntie. Pomp je armen omhoog naar niveau en terug over je heupen geconfronteerd. Alle bewegingen moeten verplaatsen van uw vooruit. Pompen je armen over je lichaam is een verspilling van energie als deze motie niet helpt rijdt u rechtdoor.

• Houd je gezicht, handen en schouders ontspannen. Being relaxed is van cruciaal belang voor lopen snel. Krapte zal alleen je vertragen. Het hebben van een ontspannen gezicht, handen en schouders zal helpen om de rest van je lichaam ontspannen.

Krachttraining om te voorkomen dat de meest voorkomende verwondingen (Hamstring En Calve Pulls)

Krachttraining zal niet alleen kracht op te bouwen en blessures te voorkomen, zal het ook helpen om gewicht te verliezen snel. Als onderdeel van een goed afgeronde sterkte routine te gaan naast een sprinten routine omvatten de volgende oefeningen om kracht op te bouwen in de hamstrings:
• Leg Curls

• Stiff-legged Deadlifts

• Glute-Hamstring Raise (denk een ondersteunde versie totdat u de kracht hebt om deze uit te voeren zonder hulp)
Voor Kalveren doet u het volgende:
• Standing Calf Raises

• Seated Calf Raises

• Reverse Calf Raises

Doe 3 sets van 8 tot 12 herhalingen voor elke oefening.

De Need For Stretching:

U zult willen rekken voor en na uw sprinten routine. Warming-up voor een paar minuten met wat lichte joggen en strek je benen en kuiten voor 5 minuten voordat je routine. Na uw routine, weer strekken voor nog eens 5 minuten afkoelen.

Voor het daadwerkelijk sprinten routine kunt u sprints variërend overal 20-400 meter doen. Behandel ze zoals sets je doet voor krachttraining. Kies bijvoorbeeld een korte, middellange en lange afstanden en doe drie sets van elk nemen van een paar minuten pauze tussen elke set bv do 3 sprints op 40 meter, daarna 3 sprints op 100 meter, en tenslotte 3 sprints op 200 meter. Begin de routine met een paar sprinten boren zoals A Skips, B Skips, en Butt Kicks dan start je sprints.

Sprinten kan leuk en een geweldige manier om gewicht te verliezen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.