Snelle manieren om gewicht te verliezen met The Law Of Attraction

Snelle manieren om gewicht te verliezen met The Law Of Attraction

Wat is de wet van aantrekking, en hoe kan het u helpen gewicht te verliezen snel en gemakkelijk? Simpel gezegd, de wet van aantrekking is de theorie dat gedachten invloed kans! Dit betekent dat u geen resultaat kan bereiken door het veranderen van je gedachten. Dus uiteraard kunnen we gewichtsverlies te bereiken door het veranderen van onze gedachten. Ik heb het niet over wat voodoo of zwarte magie hier. Ik heb het rauwe wetenschap. Het is mogelijk om de prestaties van uw lichaam verhogen door je gedachten concentreren op het doel. Het wordt gedaan door de volgende stappen:

Eerste belangrijke stap is: Visualiseer je doelen
Door het visualiseren van je doelen Ik ben van plan om u te laten denken over hoe slim je wilt krijgen. Het zou kunnen krijgen in uw favoriete blouse weer of het kopen van een nieuwe jurk je wilt. Probeer jezelf te visualiseren in die jurk. Wanneer u dit doet consequent genoeg, je geest zal imprint de visualisatie en dan zul je merken dat je veel meer gemotiveerd om gewicht te verliezen.

Visualiseren van je doelen ook helpen bij het plannen. Maak een lijst van je doelen en ze in volgorde te visualiseren. Weeg de voors en tegens en je vindt het veel gemakkelijker om te komen tot besluitvorming.
Probeer te denken over hoe je je zult voelen wanneer je gewicht verliezen. Zult u meer energiek, extravert, vrolijke en meestal vol goede humor? Stel je voor hoe je vrienden en familie zullen reageren op uw gewichtsverlies. Uiteraard zullen ze blij mee. Op deze manier, door visualisatie van doelen, kun je je geest te trainen om te kijken naar de positieve punten en dus gewicht te verliezen snel en gemakkelijk.

Tweede stap is: Plan Your Goals
Gewoon visualiseren van je doelen is niet van plan om u daar. Je hebt ook te lopen in de richting van je doelen en dit zal een pad of van plan vereisen. Dus ga zitten en maak een plan voor jezelf. Je hoeft niet om uw gezinsleven of vrijetijdsbesteding te straffen op het altaar van het gewichtsverlies, zodat uw plan moet uitvoerbaar zijn. Denk aan een tijd in de dag om te oefenen en te plakken. Het zou kunnen zijn in de ochtend of in de avond nadat u klaar werk. Als je kunt lid worden van een sportschool, zal het goed zijn, want het zal de toegang tot trainers en diëtisten bieden. Maak een routine uit uw training. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat je niet lag.
Het is ook een goed idee om een ​​logboek van uw oefeningen te houden. Dit zal u helpen de balans opmaken van uw prestaties op een latere datum en zal een klaar referentie voor de verdere planning te bieden.

Je moet ook het plannen van uw dieet. Terwijl het kopen van je boodschappen, gaan zitten en te elimineren alle verwerkte voedingsmiddelen uit je lijst. Maak ook een lijst van alle goede voedingsmiddelen en maak een recept bank zodat u variatie om uit te kiezen. Maak ook een lijst van activiteiten die betrokken zijn bij het koken, die het hele proces van het verliezen van gewicht snel en eenvoudig maakt.

Tot slot, beloon jezelf!
Belonen is de beste manier om je te motiveren. Stel jezelf een doel en als je eenmaal je doel te bereiken dan kan je jezelf belonen. Laten we zeggen dat je de nieuwste schoenen voor een lange tijd hebben gewild. Streven tot 2 pond te verliezen een week, en als je eenmaal hebt dit bereikt, koop jezelf de nieuwe schoenen. Dit zal je motiveren om verder te excelleren.
Door het volgen van de bovenstaande methoden kunt u uw geest af te stemmen op uw doelen te bereiken in een aangename en duurzame manier, en gewicht te verliezen snel en eenvoudig!

Category: Uncategorized

Comments are closed.