South beach dieet

Vandaag de dag is het South Beach dieet op grote schaal gevolgd door veel lijners. Echter, heel anders dan andere populaire diëten, het South Beach dieet is noch een low-carb dieet, noch een vetarm dieet.

Mensen maken zich klaar voor de zomer, het verliezen van gewicht en het krijgen afgezwakt omhoog. Afvallen is een enorme uitdaging, en in de meeste gevallen helpt het om een ​​aantal dieet plan te volgen terwijl het proberen om gewicht te verliezen.

Kortom, het South Beach dieet leert lijners te eten van de juiste koolhydraten en de juiste vetten. Door het vermijden van ‘slechte’ voedingsmiddelen, dan kan men zijn gezond en fit. Het is echter opmerkelijk dat, ondanks zijn populariteit, het South Beach dieet is niet normaal volledig begrepen. Dus, wat is het South Beach dieet? Wat is er alles over – wat zijn de principes?

Het South Beach dieet is in feite ontwikkeld door Dr. Arthur Agatston na de waarheid dat een aantal van zijn patiënten werden weinig succes hebben door het gebruik van de genoemde conventionele low carb zijn – hoog vet dieet plannen, zoals het Atkins-dieet.

Dr Arthur Agatston, die vervolgens een cardioloog, besloten om een ​​dieet dat zal leiden tot een gezond hart te formuleren – en het South Beach dieet is gemaakt.

Op basis van de getuigenis van Dr. Agatston, sinds de invoering van het South Beach dieet, veel mensen die volgde op de South Beach dieet eigenlijk verloren een gemiddelde van 13,6 pond bijna de 7,5 kilo afgevallen door degenen die gebruik maken van de strikte “stap ii” van de American Heart Association (AHA) verdubbelen dieet.

Daarnaast werd ook vastgesteld dat het gebruik van het South Beach dieet mensen bleek grotere daling in hun taille-heup rantsoen en triglyceriden, en hun goed naar slecht cholesterol verhouding nog meer verbeterd.

Het South Beach dieet wordt niet beschouwd als een koolhydraatarm dieet. Dit komt omdat het idee achter het South Beach dieet is om gewicht te verliezen op een manier die gezond is en duurzaam voor degenen die volgen.

In het South Beach dieet, in tegenstelling tot de lage koolhydraten, dieet moeten kiezen tussen de goede en slechte carb voedingsmiddelen, maar veeleer dat voorkomen dat alle carb voedingsmiddelen. Als zodanig is de dieter nodig is om meer fruit en zelfs hele graan brood te eten wanneer het wordt gecontrasteerd met andere low carb dieet. Het South Beach dieet is dus beter beheersbaar en lijners zijn in staat aan de stok met het, en deze te integreren als hun nieuwe manier van eten en leven.

Het South Beach dieet bestaat uit het stoppen van uw eetbuien, het eten van voedingsmiddelen die goed zijn voor u en het behoud van de voeding en manier van eten voor het leven. Degenen die hebben gevolgd de South Beach dieet plan opmerking dat het dieet meer als een manier van leven in plaats van een dieet. Succesvolle lijners gaan naar de rest van hun leven als gevolg van de South Beach dieet beginselen na te leven.

Er zijn een heleboel van succesverhalen van lijners die hebben gevolgd dit dieet. Dit zijn een grote bron van inspiratie voor anderen die van plan zijn op het verliezen van gewicht en hebben een gezond leven. Met de zomer komen, krijgen op een dieet vandaag en look en feel great!