Succesvol Afvallen Door het instellen jezelf een Target Date

Succesvol Afvallen Door het instellen jezelf een Target Date

Veel mensen zelf ontdekken dat het verliezen van gewicht kan een van de moeilijkste dingen om te doen. Inderdaad is het zeer zelden voor dat mensen om succesvol te verliezen een paar kilo bij de eerste keer te vragen. Echter wanneer u meerdere verdere pogingen, kan je veel meer succes hebben, en je bijna zeker wanneer je jezelf een streefdatum in de toekomst wanneer je hoopt dat je doelen te hebben geraakt.

Hiermee bedoel ik dat je een kijkje nemen op een kalender moeten hebben en een datum wanneer u absoluut moet uw gewenste mate van gewichtsverlies hebt bereikt, of het nu drie of vier pond, of zoveel als een steen in gewicht. Dit kan uw verjaardag, een jubileum datum of Valentijnsdag, bijvoorbeeld, dat nu slechts een paar weken weg zijn.

Als je jezelf een streefdatum, zult u over het algemeen vinden dat je zal een stuk meer gemotiveerd om een ​​paar kilo schuur en sloeg uw doelen. Het is zo veel makkelijker als je iets te streven naar, want je kunt dromen over hoe je eruit zal zien op deze grote dag te hebben, en hoe gelukkig je zal worden met je nieuwe uiterlijk.

Dit zorgt ervoor dat je gaat en dat je niet op te geven langs de weg. Door het gebruik van deze visualisatie, heb je alle motivatie die u nodig hebt om door te gaan naar de sportschool en houden gezond eten elke dag.

Het ergste wat je kunt doen is om te proberen en te verbranden wat vet, zonder enige vorm van plan in de plaats. Ik heb dit gedaan mezelf en het resultaat hiervan is dat je gewoon uiteindelijk meanderende langs van week tot week, zonder echte motivatie. Vervolgens vindt u dat u geen goud aan het einde van de regenboog te streven naar hebben, en niet te veel gewicht te verliezen helemaal.

Het grote ding over streefdata is dat je achteruit kunt werken en berekenen precies hoeveel kilo’s je nodig hebt om per week te verliezen, om succesvol op deze datum te zijn. Dus bijvoorbeeld als je hoopt tot vier kilo te verliezen door Valentijnsdag voor je grote date met je partner of echtgenoot, die op het moment van schrijven is in twee weken tijd, dan moet je natuurlijk tot twee pond per week te verliezen voor die tijd.

Dit soort doelstelling is perfect haalbaar, als zo veel andere gewichtsverlies plannen van dit type. Je hoeft alleen maar alles wat je kunt doen om dit doel te bereiken, of je moet een paar keer oefenen per week, eet veel saaie lage calorie voedsel of neem een ​​goede kwaliteit gewichtsverlies supplement.

Er zijn veel verschillende manieren om gewicht te verliezen vandaag de dag, maar het instellen van jezelf een streefdatum en het hebben van een echte doel om te streven naar, zal u helpen een geweldige deal.

Category: Uncategorized

Comments are closed.