Thee zal helpen om gewicht te verliezen

Thee zal helpen om gewicht te verliezen

Het is een vaststaand feit dat gewone thee kan helpen om gewicht te verliezen. Echt je kunt thee drinken voor het plezier en de unieke smaak, maar ook voor gewichtsverlies. Er zijn vele soorten van deze eeuwenoude drank. Laten we eens kijken welke kwaliteiten een aantal soorten thee hebben.

Groene thee. Groene thee maakt vet uitwisseling beter. Eigenlijk groene thee helpt om voedsel vetten splitsen. Deze aromatische niet-gefermenteerde drank is het ideale einde van een maaltijd. Neem 1 theelepel thee bladeren voor 1 kopje. Giet het met kokend water en trekken gedurende 5 minuten. Algemeen groene thee verbetert de stemming, tonen omhoog en kan de plaats van ‘s ochtends koffie te nemen.

Zwarte thee met citroen. Zwarte thee met citroen brandwonden vetten. Ik weet zeker dat je drinkt zwarte thee per dag. Maar we moeten niet onderschatten de klassieke soort thee. Bedanken haar looistoffen, zwarte thee invloeden op de maag werk positief, vooral tijdens vakantie diner en verbetert de spijsvertering. Vitamine C, opgenomen in citroen, verhoogt het positieve effect van thee. Giet 1 theelepel thee met heet water en houd gedurende 3-5 minuten. Voeg dan een citroen segment.

Mint met kardemom. Een dergelijke vorm van thee joints het gevoel honger. Als je je zorgen over je taille en benen, drink gekookte mint. Muntthee neemt honger gevoel weg en helpt bij de stofwisseling. Voeg kardemom en je zal toenemen effect van munt. Deze oostelijke spice heeft maakt de stofwisseling beter ook. Kneed 10 zaden van kardemom en kook in 1 liter water gedurende 3 minuten. Voeg vervolgens 20 gram muntblaadjes en houden infusie gedurende 5 minuten.

Brandnetel thee met gember. Deze ongewone vorm van thee helpt bij reiniging en ontgifting van het organisme. Natuurlijk moet je worden gebruikt om speciale smaak van brandnetel. Geloof me, het is de moeite waard van het. Brandnetel maakt het proces van vet verbranden meer actief. Ook het reinigt het bloed en alle lichaamsdelen. Brandnetel geeft om ideaal figuur en over schone huid ook. Etherische oliën, met daarin in het gingery wortel, helpt het lichaam ontgiften en warm in de koude winter. Om deze prachtige drankje te maken dient u 1 eetlepel brandnetelbladeren giet met 1 liter kokend water en houd gedurende 10 minuten. Rasp gingery wortel in beker met thee.

Rooibos thee met kruidnagel. Deze zoete drank verhoogt het proces van de spijsvertering. Bedanken zijn natuurlijke zoetheid, kan deze thee helpen om uw dorst te lessen van snoep. Het verbetert de stofwisseling en het zenuwstelsel. Rooibos thee geen cafeïne en andere stimulerende middelen in tegenstelling tot zwarte of groene thee bevatten. Dat is waarom dit soort thee kan nuttig zijn, zelfs voor kleine kinderen. Thee heeft het grote therapeutisch effect. Kneed 2 teentjes en kook in 1 liter kokend water. Voeg dan 1 eetlepel rooibos thee.

Lapacho thee met anijs. Het zal helpen om de spijsvertering te verbeteren. Deze drank, gemaakt van schors van Zuid-Amerikaanse boom Lapacho, heeft een zeer aangename smaak. En ook heeft het grote aantal mineralen zaken-en micro-elementen, het versterken van het immuunsysteem. Combinatie van lapacho met anijs bevordert gewichtsverlies. Kneed 1 theelepel anijszaad en giet met 1 liter kokend water, vervolgens filter. Giet 2 theelepels lapacho met anijs afkooksel en trekken gedurende 5 minuten.

Category: Uncategorized

Comments are closed.