Think Of New Lifestyle Habits om gewicht te verliezen als een part time baan

Think Of New Lifestyle Habits om gewicht te verliezen als een part time baan

Veel mensen met overgewicht denken dat hun probleem is een korte termijn probleem en dat moeten ze gewoon een proces dat begint wanneer u wijzigingen aanbrengt in gewicht (zoals een dieet) en het einde verliezen wanneer je al het gewicht hebben verloren volgen.

Het probleem met deze is echter dat de redenen waarom je te zwaar geworden zijn er nog steeds en zijn niet gericht zodat je weer vechten uw gewicht voor de lange termijn. In plaats van het kijken naar je gewicht gaat op en neer op de weegschaal hier zijn enkele dingen die u kunt implementeren in uw levensstijl die zal verbranden dat overtollige vet in de tijd en helpen u om het overtollige gewicht af voor goed.

1) Je moet krachttraining worden – Gezond afgezwakt spierweefsel is wat drijft je stofwisseling. Als u hebt toegestaan ​​uw spieren te zwak en slap uit niet genoeg doen spieren opbouwen en onderhouden van oefening is dit de eerste plaats om te beginnen om uw metabolische motor brandende brandstof (calorieën) te krijgen tegen het tarief dat hoort te zijn.

Dit kan in feite de belangrijkste reden waarom je bent geworden dan vet. Je kan in feite onder-gespierd en in plaats van je eten wordt opgebrand voor de energie om die spieren brandstof het wordt opgeslagen als lichaamsvet die je uiterlijk verwent en ondermijnt je gezondheid.

2) Krijg je eten uitgezocht – Weg met zo veel verwerkt voedsel mogelijk en te vervangen door natuurlijke geheel voedsel gekookt vanaf nul. Eet 4-6 kleine maaltijden per dag met een deel van de kwaliteit eiwitten in elke maaltijd.

Het geheim van het eten op deze manier is om te plannen, te winkelen en voor te bereiden vooruit. Dus als u uw huis verlaat heb je je eten mee dus er is geen excuus om niet te eten van de juiste spullen. Ja, het vergt wel tijd om te eten voor vet verlies, maar het is elke seconde die u besteedt want dit is een van de wijzigingen die u moet maken om slank te blijven voor het leven de moeite waard. Je kan gewoon niet eten ‘wat als’ als je wilt om slank en gezond te blijven.

3) Houd een dagboek voedsel – Dit is een van de meest nuttige dingen die je kunt doen om uw voedingsgewoonten te herijken. Wat je meet u kunt beheren en door te schrijven het allemaal elke dag kunt u beter bepalen wat je eet. U mag alleen maar hoeft te doen voor een paar weken, maar het zal helpen problemen met uw eten te identificeren en helpen u het saldo van uw maaltijden beste voor vet verlies te krijgen. Macro-voedingsstoffen (eiwitten, koolhydraten en vetten) moet in de juiste verhoudingen te zijn voor de beste vet verlies succes.

Denken van deze tijd besteed aan zowel uw nieuwe eten en lichaamsbeweging als een part-time baan. Net zoals je zou tijd en moeite investeren in een hobby of sport denken van deze reis als dat. Je doet het voor een betere kwaliteit van leven voor de lange afstand en iets zo belangrijk als uw gezondheid en de manier waarop je kijkt en voelt Ik weet zeker dat je eens zult zijn de investering van tijd en moeite kon niet beter worden besteed.

Category: Uncategorized

Comments are closed.