Tien tips voor Body Fat Reduction en Ideal figuur-gebouw

Tien tips voor Body Fat Reduction en Ideal figuur-gebouw

Dromen van een aardig cijfer, zwaarlijvige vrouwen nooit stoppen met het proberen van allerlei vermeende manieren beweerde te helpen gewicht, die bleek te zijn van hun gezondheid te schaden of zelfs op gewicht te wijten aan rebound verliezen. Wij raden nu 10 “magic” tips recongnized als de beste manieren om gewicht te verliezen door deskundigen. U zult zeker de strijd te winnen met overgewicht als je aanhouden. Laten we een gemiddelde dagelijkse inname van 2000 kcal als uitgangspunt.

1.Trim inname van calorieën
Voedingsdeskundigen geloofde dat wat je probeerde te controleren, eiwitten, koolhydraten of vet, je uiteindelijk daalde de inname van calorieën. Als je dagelijks gesneden 800 kcal, zult u £ 10 te laten vallen in 6 weken. Door het trimmen van 500 kcal per dag af, zet je £ 10 aan het einde van 2.5months. Niet het risico om gewicht te verliezen te snel. Je weet wel, de dagelijkse benodigde calorie-inname is minstens 1200kcal. Indien de voorziening calorie onvoldoende, je spiermassa verliezen, die essentieel is calorieverbruik en metabolisme promotie

2.Eat minder vlees, 10 kilo te verliezen in 2 maanden
Deskundigen wees erop dat 1 gram vet levert 9 kcal energie. Vergeleken met vet, elke gram koolhydraten of eiwitten verschaft minder calorieën, ongeveer 4 kcal. Daarom, zonder dieet, je kunt afvallen door het vervangen van vetrijk voedsel, bijv. ijs met verse groente, fruit en granen. Experts geloven dat je £ 10 kunt laten vallen in 2 maanden door intaking 20 – 40g vet per dag. Maar niet iedereen kan afvallen door trimmen vet. Krijg je op gewicht met overmatige consumptie van koolhydraten.

3.Decrease voedselinname
U hoeft niet te doen van uw favoriete eten als je probeert om gewicht te verliezen. dieet controle is cruciaal. Als u een voorkeur voor een bepaalde voeding en eten vaak te veel van het, moet u de hoeveelheid consumeren in een keer afnemen. Bijvoorbeeld, als je vlees eet 4 keer per week met slechts 100 g intead van 200g per keer, 1200 kcal kan worden gesneden en je kunt een hoop extra gewicht te laten vallen in ongeveer 7,5 maanden. U wordt voorgesteld om een ​​schaal hebben in de keuken met een notitie waarschuwen u over het gewicht van het voedsel dat je eet.

4.Take vloeistof voedsel elke dag, 10 kilo te verliezen in 5 weken
Normaal gesproken, is het handig om vloeibaar voedsel te maken. Als een van uw maaltijden is vloeibaar voedsel of drank per dag, kun je verliezen 10 pond in 8 maanden. Je moet verschillende vloeistof voedsel nemen om denutrition voorkomen. Onder begeleiding van een arts, kunt u zelfs twee vloeistoffen per dag in te nemen, dan kan je verliezen 10 pond in 5 weken. Maar je moet ervoor zorgen dat de vloeistof voedsel u neemt alle benodigde voedingsstoffen en eiwitten kunnen leveren en eet 3 maaltijden per dag.

5.Walking 45 minuten, 10 pond te verliezen een half jaar
Probeer tot 5 km lopen binnen 45 minuten een keer per dag, 5 dagen per week, kunt u £ 10 snijd in 6 maanden. Als je kunt lopen 6.5km binnen 45 minuten, kan dan meer gewicht worden gereduceerd. Je zou klagen dat je te druk om te gaan wandelen. Maar zoals het spreekwoord zegt “De tijd is als het water in de spons:. Als je squeze, kunt u altijd nog wat” Sinds cardiovasculaire artsen erop gewezen dat het verliezen van gewicht door te lopen kan de eetlust te verhogen, kunt u eten vetarm voedsel of vers fruit en water drinken voor of na het lopen om de watervoorziening te vullen tot het lichaam.

6.Take regelmatige lichaamsbeweging
Het nemen van regelmatige lichaamsbeweging 3 tot 5 keer per week is een goede manier te verminderen vet, gewicht te verliezen, groeien spieren en verfrissen. Lopen 45 minuten per keer met de snelheid van 170m/minute, kan 5 keer per week te helpen 10 pond te verliezen in 3 maanden. Dansen 1 uur per keer, 6 keer per week en zwemmen 4 uur per week zowel kan helpen 10 pond te verliezen in 4 maanden. Fietsen 1 uur per keer op de snelheid van 15km/hour, kan 4 keer per week te helpen 10 pond te verliezen in 5 maanden. Als u regelmatige lichaamsbeweging niet hebben genomen vóór, kunt u de duur verkorten om verwondingen te voorkomen. Je moet ook opmerken dat overmatige lichaamsbeweging eetlust zou toenemen, wat negatief is voor gewichtsverlies.

7.Strength Training
Je kunt spieren groeien door krachttraining. Stofwisseling zal sneller met meer spieren zijn. Met 45 minuten gewichtheffen een keer, 3 keer per week, kunt u verliezen 10 pond in 10 maanden. Om letsel te voorkomen, moet u kiezen voor het juiste gewicht en maak een haalbaar plan met de hulp van een coach. Vergeet niet om doen rekoefeningen voor gewichtheffen, die kunnen helpen flexibel te blijven. U kunt het opheffen gewicht en de frequentie stap voor stap te verhogen.

8.Trim calorie-inname en wandeling
U zult 150 kcal energie besparen door het drinken van frisdrank in plaats van Coca Cola. Als intussen je 5km loopt binnen 45 minuten per keer, 5 keer per week, kunt u £ 10 daalde in 3 maanden. U kunt zelfs drop10 kilo in 7 weken door trimmen meer calorie-inname met dezelfde oefening.

9.Trim vetinname en praktijk gewichtheffen
Trimmen vetinname en het beoefenen van gewichtheffen tegelijkertijd kan helpen overmatige vet, houden aardig cijfer, groeien spieren, versnellen de stofwisseling en bevorderen de cardiovasculaire gezondheid. Als je trimmen 20g vet per dag en praktijk 20 minuten gewichtheffen een keer, 3 keer per week, je zult jezelf kilo lichter na slechts 3,5 maanden vinden.

10.Best Keuze
Natuurlijke kruiden afslankproducten zal uw beste keuze zijn als je gewicht wilt verliezen, maar hebben geen tijd om te oefenen doen. De meest effectieve kruiden afslanken producten op de markt zijn Lida Daidaihua Capsule, Zisu Capsule en Basha Noten Slimming Capsule, die u zal helpen gewicht te verliezen snel en bouwen een ideaal figuur met geen schade aan de gezondheid.

Category: Uncategorized

Comments are closed.