Top 5 Kruiden om u te helpen gewicht te verliezen

Top 5 Kruiden om u te helpen gewicht te verliezen

Bent u oefenen en goed eten, maar het zien niet gewichtsverlies resultaten? Je kan een natuurlijke boost met kruiden nodig!

Honger de hele tijd en hebben een onverzadigbare honger zijn twee van de grootste uitdagingen voor het verliezen van gewicht. Als dit klinkt alsof je, heb je geluk. Kruiden voor gewichtsverlies zijn eetlustremmers omdat ze te verleiden het lichaam in het denken zijn volledige [1]. Andere kruiden helpen het lichaam proces voedsel efficiënt, wat resulteert in meer energie om meer calorieën te verbranden. Met deze twee kruiden-effecten, wordt u instellen jezelf voor de beste manier om overtollig vet te verbranden.

Indeling van Kruiden – Hoe ze helpen verbranden overtollig vet
Kruiden, dat gewichtsverlies verbeteren, herstellen het lichaam om zijn meest natuurlijke staat. Deze kruiden werken door het verwijderen van toxinen uw lichaam die langzaam naar beneden vet verbranden. Ze helpen je ook minder verbruiken, zodat het lichaam niet hoeft te werken zo hard aan vitaminen en voedingsstoffen verwerken van wat voedsel dat je eet. De volgende zijn de vier classificaties van kruiden voor gewichtsverlies [2]:

Diuretica – Deze soorten kruiden helpen het overtollige water dat je lichaam niet nodig uitscheiden. Tijdens deze uitscheiding, je je lichaam ontdoen van gifstoffen die vertraagt ​​lichamelijke functies.

Cathartics – Herstelt maag-balans. Regelmatige stoelgang helpen je verbruikt minder calorieën omdat je lichaam is beter in staat om het voedsel dat je eet te verteren.

Stimulerende middelen – Vermoeidheid kan je vertragen fysiek binnen-en buitenkant van je lichaam. Een gebrek aan energie houdt je uit te oefenen en vertraagt ​​lichamelijke functies, die beide resulteren in minder calorieën verbranden. Stimulerende kruiden stimuleren van de energie te versnellen lichamelijke functies, waardoor u meer motivatie om te trainen en meer calorieën verbranden.

Eetlustremmers – Dit kruid helpt emotionele eters, cravers en onverzadigbare eetlust door:

 Het stimuleren van stemming
 Toenemende tevredenheid
 Uit te breiden in de maag om minder ruimte voor voedsel te verlaten

Bereik uw gewichtsverlies doel met deze kruiden
Groene thee
Groene thee verhoogt de stofwisseling en verhoogt de vetverbranding, volgens Dr Abdul Dulloo, van de Universiteit van Genève in Zwitserland [3]. Een van zijn studies bleek dat groene thee-extract met cafeïne produceerde meer energie dan alleen cafeïne. Wat betekent dit voor u? Groene thee kan helpen je lichaam te gebruiken vet efficiënt door het verhogen van uw stofwisseling te geven u genoeg energie om het te maken door middel van de dag of oefening (om nog meer vet te verbranden).

Guargom
Guargom helpt u sneller een vol gevoel en vermindert de honger. Het is ook een laxeermiddel, dus wat je eet zal worden gebruikt door je lichaam en dan zodra je lichaam wordt gedaan met het uitgescheiden.

Lijnzaad
Als u op zoek bent naar een kruid met vitaminen, fytonutriënten, eiwitten en vezels, heb je het gevonden! Dit is geweldig kruidenmiddel voor onbedwingbare trek en eetlust onder controle. Wanneer ze worden ingenomen, zal dit kruid zo veel als vijf keer uit te breiden. Dat betekent dat, als je het 30 minuten voordat u eet, zult u al op uw weg naar het gevoel vol.

Gymnema Sylvestre
Oproep aan alle suiker verslaafden! Dit zal uw sleutel tot gewichtsverlies door het stoppen van uw snoep hunkeren. Dit kruid is zeer geschikt voor pancreas gezondheid en functioneren. Het helpt je lichaam te onderhouden bloedsuikerspiegel, zodat u niet drastische niveau veranderingen, die hunkeren kan veroorzaken.

Venkel
Als u op zoek bent naar een diureticum dat verdrijft water gewicht, en verbetert ook de energie en vermindert de eetlust, venkel is je kruid. Je kunt het in pilvorm of als thee, gewoon voorzichtig zijn om het te nemen zoals voorgeschreven, als het giftig kan zijn.

Neem contact op met uw medische arts
Terwijl kruiden zijn relatief veilig, het is belangrijk om uw arts te raadplegen om te bespreken starten van een kruiden-regime. Kruiden kunnen ernstige bijwerkingen hebben en kunnen interacties met andere kruiden en geneesmiddelen op recept te hebben.

Category: Uncategorized

Comments are closed.