Top 5 meest voorkomende gewichtsverlies fouten

Top 5 meest voorkomende gewichtsverlies fouten

Mensen die proberen om gewicht te verliezen maken vaak bepaald verlies gewicht fouten, die daadwerkelijk leiden tot gewichtstoename. Hier zijn 5 top meest voorkomende gewichtsverlies fouten die moet worden vermeden ten koste van alles.

1. Hebzucht
Dit is misschien wel de meest voorkomende gewichtsverlies fout die mensen maken. Beschouwd als een van de meest dodelijke zonden, hebzucht leidt vaak tot overmatige gewichtstoename. Dus als je denkt dat je regelmatig kunt genieten van een deel van uw favoriete voedsel dat veel calorieën bevat wanneer u op dieet, ben je misschien wel het maken van een ernstige fout. Vraag Jane Kirby, die het boek Dieet voor Dummies is auteur. “Mensen op een low-carb dieet zou kunnen denken, ‘Ik kan alle ham eten en Zwitserse kaas rollups gedrenkt in mayonaise die ik wil. Nee, dat kan niet. Het is portie, portie, portie. “Daarom, vermijd het eten van te veel te vaak, zelfs als het betekent consumeren van voedingsmiddelen die minder koolhydraten bevatten, of vetvrije ingrediënten.

2. Niet zorgzaam genoeg om calorieën te tellen
Altijd onthouden wanneer je wilt afvallen, moet je nemen minder calorieën dan u kunt gebruiken. Daarom altijd rekenen de calorieën als je wilt blijven afvallen. Beschouw dit. Je ben net uit een fitnessruimte en terstond het hoofd te cafй. Weet u een schuimige milkshake of een gesuikerde sportdrank waarschijnlijk levert je meer calorieën dan je verbrand in de sportschool?

3. Het eten van minder voedsel
Het hebben van te weinig calorieën is ook zo slecht als het eten van te veel. Dit kan je bij een groter gezondheidsrisico gezet door het veroorzaken van vertraging van je stofwisseling. Metabolisme is een proces waarbij cellen verbranden voedsel dat je eet om energie te produceren.

4. Het vermijden van oefening
Vergeet niet, oefening helpt je calorieën te verbranden. Dus, is een regelmatige lichaamsbeweging gebonden om u te helpen verbeteren van de stofwisseling tarief en u helpen calorieën te verbranden sneller. Veel studies gedaan op dit gebied geven aan dat lichamelijk actieve mensen hebben meer kans om gewicht te verminderen en te onderhouden het gewicht dat ze hebben verloren.

5. Het stellen van hoge verwachtingen
De meesten van ons willen afvallen, en doe het snel. Sommige gestelde doel verlies van een aanzienlijke hoeveelheid gewicht binnen een week of twee, die hoog gegrepen voor hen zeggen diëtisten.

Hebben altijd gericht op het verliezen tot 10 procent van je lichaamsgewicht, en niet meer dan dat als je wilt afvallen en ook gezond uitzien

Category: Uncategorized

Comments are closed.