Tricks – Afvallen in 3 dagen

Tricks – Afvallen in 3 dagen

Hier zijn een paar trucs om gewicht te verliezen in 3 dagen. Wilt u niet te gaan door de lange pijnlijke dieet of lichaamsbeweging route voor gewichtsverlies? Ok, hier zijn enkele SHORTCUTS.

Afvallen in 3 dagen

1. Ronddraaien

Nee, dit heeft niets te maken met het spinnen op een stationaire fiets te hebben. Dat soort ‘spinnen’ is OK voor gewichtsverlies. Wat ik het over heb is dat je spinnen rond in een cirkel. Ja … overwegen me vreemd. Smile.

Maar hier is het ding. Dit soort spinnen gaat om de route van het probleem de meeste volkeren ‘als het gaat om gewicht te verliezen … hun hormonen. Je hormonen zijn messed up. Uw dieet en al het oefenen in de wereld zal niet in staat zijn om je hormonen te overwinnen en je helpen om gewicht te verliezen.

Dus je moet aan de hormonen probleem aan te pakken.

Spinnen in een cirkel met je armen uit als vliegtuigvleugels doet precies dat. Ik persoonlijk doe 20 spins want dit is wat krijgt me enigszins duizelig … maar ik heb deze al jaren. Het is veel beter voor u om uit te proberen 5-10 spins en zie hoe je lichaam reageert. Als u krijgt onmiddellijk een uitbarsting van energie, dan wil je het aantal spins je doet toenemen.

Ik persoonlijk doe 8-10 sets van 20 spins per dag. Het duurt slechts mijn 15 seconden elke keer dat ik ze. Als ik niet kan missen 2 EASY minuten voor mijn gezondheid, dan moet ik een beetje zou verdienen om zijn ongezond en overgewicht. Uw gezondheid is alles!

2. Eet babyvoeding

Ok, ik ben op een rol voor het krijgen van u om te denken dat ik echt vreemd, hè?

Hoe dan ook, babyvoeding zijn hogere kwaliteit snacks dan eigenlijk iets anders. De overheid vereist hogere normen voor babyvoeding. Omdat ze klein en hebben weinig calorieën, deze maken idee snacks.

Ik meestal stok met de banaan babyvoeding mezelf. Maar er zijn tal van mogelijkheden. Ik vraag je niet om al uw snacks babyvoeding maken … slechts geleidelijk in en eet 1-2 per dag. Probeer het voordat u deze korting.

Dit zijn 2 van de vele trucs over hoe om gewicht te verliezen in 3 dagen of minder.

Category: Uncategorized

Comments are closed.