vijf Voedingsmiddelen die leiden tot acne

vijf Voedingsmiddelen die leiden tot acne

Voor kristalhelder en stralende huid weg te houden van deze vijf zits triggering food items.

Initial Ik wil positioneren er zijn geen voedingsmiddelen die direct leiden tot puistjes. Iedereen vertelt je dat echt niet weten wat ze aan het chatten over.

Acne is ingegeven door bloedsuiker uitdagingen (insulineresistentie), voortdurende zwelling en oxidatieve spanning. Veel maaltijden verergeren deze kwalen en kan dus verergeren of zelfs leiden tot acne. Maar wat je eet is niet het enige punt dat deze aandoeningen beïnvloedt. Voor geval, gebrek aan rust, ademen vervuilde lucht en zorgen kunt de exacte doen.

Ook moet je nooit het gevoel dat je kunt puistjes genezen alleen door het verminderen van deze ‘voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat acne ‘uit uw dieet programma. Je zojuist vastgesteld jezelf te mislukken. Er zijn veel factoren voor bloedsuiker problemen, langdurige irritatie en oxidatieve angst. Dieet is 1 en het wegnemen van deze maaltijden uit je voedsel plan is een grote fase in de richting van zeer heldere huid.

voeden met veel te veel vet kan leiden tot acne

hebben veel te veel ongewenst vet is waarschijnlijk het belangrijkste doel aan de achterzijde van de bloedsuikerspiegel problemen. Met bloedsuiker problemen impliceren ik uw bloedsuikerspiegel ‘swing’ veel te sterk. Ze verhogen veel te groot en vallen veel te minimaal. Dit ‘swingende’ triggers een trapsgewijze hormonale reactie dat de vooruitzichten gekwalificeerd om: meer talg productie en verstopte poriën. Gewoon klik hier vermeld voor extra grondige rationalisatie van hoe bloedsuiker problemen leiden tot puistjes.

Ongewenst vet heeft nog een nare invloed. Veel te hoofdzaak in de bloedstroom vertraagt ​​voedingsstoffen en zuurstof transport naar cellen. In uitkomst zal je cellen niet waarschijnlijk krijgen de vitaminen en zuurstof die ze moeten hebben wanneer u probeert om veel te substantieel overtollig vet te eten. Dit kan ook irriteren acne

Voedingsmiddelen die leiden tot acne. Zuivel artikelen

Dairy oplossingen zijn misschien wel de slechtste voedsel u kunt nemen in als je zits.

Allereerste, zuivel merchandise zijn vaak hoger-overtollig vet geloven kaas en ijs-product. Als je ontdekt veel te sterk ongewenst vet kan leiden tot puistjes.

Ten tweede, de melk bijna normaal zal komen van verwacht koeien. De melk van koeien verwacht heeft hormonen. Helaas is uw huid klieren bevatten enzymen die deze hormonen omzetten in DHT (dihydrotestosteron) hormoon. DHT verhoogt talg creatie in de poriën en de huid klier. Dus de hormonen in melk indirect versterken talg genereren, wat natuurlijk leidt tot puistjes

Eindelijk meeste mensen allergisch is voor melk -. Ongeacht of we verkrijgen merkbare symptomen of niet. Het menselijk spijsverteringsstelsel eenheden mist de enzymen te kunnen verteren melk van andere dieren.

Spijsvertering gewoon impliceert levensmiddel wordt ‘afgebroken’ in persoon voedingsstoffen. Als de spijsvertering niet vol is betekent dit meestal de lichaamsbouw absorbeert grotere moleculen (in plaats van enkelvoudige voedingsstoffen). Het probleem met dit is dat het lichaam niet achterhalen deze. Als alternatief kan de immuun proces behandelt hen als ‘indringers’ en hen aanvalt. De gezondheidsgerelateerde definitie voor is”.

Digestive leukocytose leukocytose ontwikkelen gewoonlijk direct na inname van voedsel. http://www.biology-on de internet.org / woordenboek / Digestive_leukocytosis

Leukocytose Een abnormale verhoging van het aantal witte bloedcellen in het bloed als gevolg van een infectie (zoals bij leukemie). http://www.biology-online.org/dictionary/Leukocytosis

En immuunsysteem (witte bloedcellen) respons betekent veel meer irritatie en oxidatieve spanning. Die elk kunnen leiden tot acne.

Voor veel meer informatie over puistjes en zuivel koppeling moet u dit rapport te bekijken door Dr William Danby.

Zits en melk, de voeding fantasie, en boven (PDF-bestand)

Voor meer schadelijke informatie over melk vergeet niet om deze videoclip te zien:

Veel meer acne creëren van voedingsmiddelen: geraffineerde koolhydraten

p Dit is meestal ongeveer granen en geraffineerde suikers. Vruchten, wanneer gegeten vol, zijn niet een probleem omdat de vezels in hen vertraagt ​​de vertering van suikers.

Eerste moeilijkheden met geraffineerde koolhydraten en suikers is dat ze leiden tot bloedsuikerspiegel problemen. Geraffineerde suikers in de bloedbaan snel en spike de bloedsuikerspiegel graden. Het consumeren ook aanzienlijk vet extra verergert het dilemma.

2, er levensmiddel worden verfijnd om de plaats waar ze bevatten bijna geen voeding. Om deze suikers en granen verteren van het systeem verlangt vitaminen, enzymen en mineralen en het heeft om ze uit haar reserves. Boven de tijd kan dit leiden tot tekorten die kunnen goed begeleiden tot acne en andere uitdagingen. Compleet korrels zijn superieur in dit gevoel.

Derde, zoals melk, mensen zijn niet in staat om granen te verteren. We hebben niet de enzymen volledig verteren korrels. Het betekent dat het eten van granen voortdurend triggers allergische reactie (of we zien de indicaties of niet). Allergie symptomen normaal betekenen extra irritatie en oxidatieve spanning -.> Meer zits

Volle granen of geraffineerd, is niet van plan om uit te geven. Particulieren kunnen niet verteren zowel

Voor meer gegevens over problemen met korrels zie dit bericht:.?

Waarom zijn granen en peulvruchten zo ongezond

Maar dat verslag heeft een superieure informatie over de risico’s van korrels de lagere koolhydraten dieet beveelt het is een recept voor hart-aanval, cardiovasculaire problemen en de meeste vormen van kanker (zoals Dr Atkins bewezen door sterven aan hart-aanval).

Cafeïne voor puistjes

Cafeïne is een andere verbinding die u nodig hebt om uit de buurt van uw dieet programma te wissen. Belangrijke bronnen van cafeïne zijn koffie, thee (zwart en milieuvriendelijk), chocolade, frisdrank, elektrische energie drankjes en een aantal pijn moordenaars.

Cafeïne brengt twee grote problemen. Initial het verhoogt het startsein voor de adrenaline klieren om stresshormonen, waardoor je druk stadia verhoogt los. Naast een hoop stress is negatief voor uw welzijn en de huid. Er zijn wetenschappelijke tests koppelen angst om zits en bijna elke gezondheid en fitness situatie.

2, cafeïne verstoort je slaap. Zelfs als je net na het gebruik van cafeïne in slaap vallen het voorkomt dat het hele lichaam om de diepste fase van de slaap in te voeren. Dit diepste rest is bijzonder kritisch, omdat in deze periode de lichaamsbouw doet fysieke onderhoud en ontgiften. Als het menselijk lichaam niet kan herstellen van de stress van de werkdag kunt u verwachten dat uw welzijn te laten vallen en puistjes erger worden.

Doorgaan naar technieken uit verwerkte voedingsmiddelen zijn Vuistregel h2> geen voedsel spullen die vanaf de fabriek is slecht voor je huid. Mensen evolueerden voeden op totaal, ongeraffineerde maaltijden in hun all-natuurlijke punt uit. U moet de exacte hetzelfde te doen.

Bewerkte levensmiddelen zijn vaak zeer verfijnd, die de neiging heeft hen onmogelijk om goed te verteren te maken. Zoals u weet dit verkoopkansen om allergische reactie, ontsteking en uiteindelijk zits.

Vanwege het feit verwerkt voedingsmiddel zijn echt verfijnd ze kleine smaak nog steeds links. Om ze verteerbaar leveranciers levensmiddel bevatten smaakstoffen, additieven en andere chemische verbindingen te ‘truc’ uw smaak knoppen. Deze stoffen meestal rechtstreeks naar allergische reactie.

Bewerkte voedingsmiddelen hebben over het algemeen veel vet en geraffineerde suikers. Zeg hallo daar bloedsuiker en gekoppeld (dit soort als Candida) problemen. Dit heeft ook de neiging om ze enorm mesten maken. Overtollig buik overtollig vet recht potentiële klanten om insulineresistentie (bloedsuiker problemen) en zwelling (ongewenste vetcellen maken inflammatoire hormonen).

sturen duidelijk van deze vijf voedingsmiddelen die leiden tot puistjes is een enorme stap in de richting van duidelijke huid

Voor de hand liggende poriën en de huid ik raad het verminderen van out of aanmerkelijk reduceren van deze 5 zits maken van voedingsmiddelen uit uw dieet. Dit kan mogelijk niet voldoende op de behandeling significante en aanhoudende zits zijn, maar het is echt een belangrijke fase om de juiste koers.

Over de maker

Seppo Puusa is de schrijver van de beste marketing acne gids Obvious voor Lifetime:. manier van leven voor de algehele gezondheid, vreugde en duidelijke huid

Hij werd gekweld door puistjes voor vrijwel twintig jaren. Na 8 jaren van het ontdekken over biologische algehele gezondheid en genezing hij de eenvoudige en duidelijke oplossing voor zits blootgelegd. Ooit omdat hij heeft zich gericht op het delen van zijn werkervaring met andere zits slachtoffers. U kunt bladeren Zeer duidelijk voor Lifetime voor-gratis bij http://www.crystal duidelijk-voor-lifestyle.com

Category: Uncategorized

Comments are closed.