vijf Welzijn Voordelen van Warme douches

vijf Welzijn Voordelen van Warme douches

“Waarom wil ik de voordelen van warme douches weten?” Ik luister naar je huilen.

“Gewoon omdat je nodig hebt om te weten hoe je eigen lichaam werkt in evenwicht worden gebracht!” ik antwoord!

A veel mensen nu te verkrijgen over hun eigen navraag of ze echt moeten verwerven ongelooflijk warm , koud , of een mengsel van beide vormen van douches verbeteringen aanbrengen in hun welzijn.

Onderaan zijn de verklaringen voor het nemen van zeer warme douches maar als je wilt weten waarom een ​​individu, dus noten om kille douches verwerven zou zijn dan zeker onderzoeken uit “tien beloningen van Chilly Douches “.

1. Cleaner poriën – Cleaner Skin

In de loop van onze dag, lijken we over duizenden toxines , irriterende , en vuildeeltjes dat lodge zelf onder onze huid en er nestelen zich. Ze verstoppen de poriën en deze effecten in tal van verschrikkelijke zaken als acne, mee-eters, en whiteheads.

Bij blootstelling aan veel meer warmte dan gewone, de natuurlijke reactie van de huid is openstellen van haar poriën (kleine gaatjes in de huid), zodat veel meer warmte het lichaam kan ontsnappen. Dit helpt voorkomen dat uw systeem tegen oververhitting op werkdag een hete zomer of zelfs al heb je toevallig in de douche.

Gelukkig, dit geeft ook de poriën een mogelijkheid te hebben van de smurrie dat we verzameld over de hele werkdag aan weg schoon te maken met de werkende warm wate r. Dit zal verbeteringen te maken aan uw teint en geef uw ervaring een schoner oogopslag. Wist u dat we kunnen natuurlijk het verschil tussen een goed schoon gezicht gebied te vertellen en slechts een ingediend met grime?

verkrijgen warme douches zullen u en uw poriën ervaring achterlaten nieuw en reinigen , en dat is slechts range een

twee. HSP’s – AA veel veerkrachtiger gehele lichaam

Heat Angst Eiwitten (HSP’s) zijn als de beschermers van onze cellen! versus alle factoren veeleisende . Ze ontstaan ​​in prachtige nummers direct na ons lichaam elke vorm van zorg die niet heeft geleid tot de dodelijke slachtoffers hebben meegemaakt! Dit is zo dat na tijd, zullen de cellen beter goed voorbereid voor die persoon spanning een groot deel verbeterd dan de eerste keer. Wat zou hen niet vernietigen neigt eigenlijk om ze sterker te maken!

Hun belangrijkste stimulans resterende (dus ook de titel) warmte, houdt in dat het gebruik van warme douches elke dag zal uitkomst in de productie en routine-onderhoud van deze extra waardevolle kleine eiwitten!

Om het belang van deze eiwitten onder de aandacht, het is echt van cruciaal belang om nota te nemen dat de exploratie heeft en nog steeds worden ingevuld op hoe grootst om deze eiwitten te gebruiken om astronauten te helpen blijven voedzaam te zijn (bescherming tegen spieratrofie) in lagere zwaartekracht problemen! Ze zijn ook nu blijven geacht in gewichtheffen regimes

Je zou terecht afvragen:. “Dus waarom nooit onze cellen gewoon groeien enorm robuust te zijn in de uitgangspositie?” en de respons is zeker vooral omdat het vereist een ton veel meer methoden (dwz eiwitten) in het voedsel plan beheren deze veel veerkrachtiger cellen. Evolutionaire, probeerden we al onze activa te behouden als gevolg van het feit dat we gewoon niet weten wanneer we nog eens zouden consumeren!

Met deze super-eiwitten alleen komen wanneer gewenst, het menselijk lichaam zal alleen maar toenemen veel beter zijn als het moet, als gevolg van de behoefte voor een stimulans.

In de hedendaagse leeftijd zelfs zo, er zijn verschillende mensen vandaag de dag die snel kunnen veroorloven om voldoende voedsel te verkrijgen om de controle een toegenomen routine-onderhoud , maar veel gezonder lichaam . Met een beetje geluk, dit ben jij! Ervaar de voordelen die onze Ouden kon niet!

3. Het ontspant u!

Langdurige werkdag om uit te voeren? Jongeren blijven moeilijk? Benadrukt met de universiteit het werk doen?

Waarom niet tien minuten uit je drukke tijdschema onder een geweldig , troostende stroom van te staan lauw water …

Lijkt fantastisch? Van de opleiding het doet! En niet alleen te wijten aan het feit van mijn gebruik van goede adjectieven zowel

Het klinkt geweldig vooral omdat we allemaal kunnen genieten van de troost van warm drinkwater op onze rug snel na een vermoeiende werkdag.

Dit is een bijzonder van de cruciale beslissers voor mensen die het probleem van de aanpak zijn “koude of warme douches?” Een koude douche is gewoon (op dat moment) niet een ontspannende ervaring!

vier. Het verlichten van spierpijn en versnelt het herstel

Spoedig na een marathon, sportieve activiteiten niveau van de concurrentie, of gewoon verlengd werkdag beheren rond van hier naar daar, onze spierweefsel bellen voor een kans om dienst te repareren op hun bezitten! Zo goed slapen, de software van warmte aan gescheurd en vermoeid spierweefsels is cruciaal voor de therapeutische procedure.

Dit is omdat warmte is cruciaal voor alle metabolische reacties (alle chemische processen) in ons lichaam te materialiseren op een eerlijk genoeg veel te doen zo ongeveer alles bruikbaar! Als vuistregel, het uitbreiden van de hoeveelheid warmte zal het honorarium van een chemische reactie te verhogen, dus het verhogen van de temperatuur van uw spierweefsel voor een ook al met een warme douche zal hen helpen herstellen veel sneller veel te!

5. Het bouwt een grotere System!

Element van het vrijgeven van grote hoeveelheden warmte Tension Protein (HSP) betekent meestal dat onze cellen zal groeien veel beter geschikt om de stress van het uitoefenen van te zijn! Vanwege het feit zinderende douches klaar ons lichaam voor training op deze manier, het suggereert dat de up komende tijd dat we de training net na een verzengende douche, onze cellen zijn veel meer helemaal klaar om er maar een straf te nemen. Dit betekent een grotere algemene prestaties in de gezondheids-en fitnesscentrum, universitaire medewerkers, of functie sportactiviteiten niveau van de concurrentie!

Het maakt niet uit of dit te wijten is aan de werkelijkheid dat oefening genereert enorme hoeveelheden van warmte ( en stimuleert de aanmaak van HSP), die kunnen dan schade cellen of niet is geïdentificeerd.

Wat is erkend voor vertrouwen, ook al is dat HSP zeker worden gegenereerd door hitte en doen zonder een

twijfel hulp metabole vergoedingen en de generatie spiermassa massa

In een tekst uitgevoerd op muizen (sorry muizen! ), personen die werden blootgesteld aan warmte voor een uur per werkdag, had twintig% veel meer spiermassa dan al degenen die werden niet!

Al met al

Alle p in ik hoop dat ik je verlicht over enkele van de veel minder erkend positieve aspecten van zeer warme douches! Niettemin Dat verklaarde de extra erkende prijs van een rustgevende verzengende douches lijken de soorten stoppen van mensen uit te schakelen op koude douches, die lijken te zijn om een ​​flink aantal verbeterde extra voordelen.

geven als een samenvatting te zijn, de extra voordelen van zeer hete douches te nemen:

  1. Cleaner poriën
  2. Een veerkrachtiger menselijk lichaam (allround)
  3. Leisure
  4. Het verlichten van spierpijn en het versnellen van het herstel
  5. Bouwt een veel betere lichaamsbouw

Category: Uncategorized

Comments are closed.