Voedingsmiddelen die mij kunnen helpen gewicht en de top 7 gezondste Oranje fruit en groenten verliezen

Voedingsmiddelen die mij kunnen helpen gewicht en de top 7 gezondste Oranje fruit en groenten verliezen

Groenten en fruit zijn een waardevolle nietje in elk dieet. Terwijl een dieet met een verscheidenheid aan groenten en fruit is het beste, oranje is een van de gezondste kleuren die u kunt kijken voor.

Oranje fruit bevatten bèta-caroteen, een vorm van vitamine A, wat geweldig is voor het gezichtsvermogen en het elimineren van vrije radicalen is. De beta-caroteen geeft de groente zijn oranje kleur.

Sommige van de gezondste oranje groenten en fruit zijn zoete aardappelen, pompoen, pompoen, wortelen, mango’s, sinaasappels en papaya. Deze groenten en fruit zijn goede bronnen van voedingsstoffen en hebben meestal een zoete smaak, waardoor ze ideaal zijn voor het voldoen aan die hunkeren naar voor snoepjes.

Laten we eens kijken waarom deze top 7 oranje groenten en fruit zijn zo ongelooflijk gezond:

Zoete aardappelen zijn een van de mooiste oranje voedsel. Een deel van de wortel familie, ze hebben enorme hoeveelheden beta-caroteen, mangaan, koper, glasvezel, B6, kalium, ijzer en zowat alles wat je denkt dat je zou misschien verpakken in een kleine aardappel-achtige case.

Hier zijn enkele interessante feiten die u misschien niet weet over zoete aardappelen:

* Zoete aardappelen zijn bekend bij maagzweren en ontstoken aandoeningen van de dikke darm te helpen.

* Zoete aardappelen worden verondersteld om een ​​rol te spelen in het voorkomen van kanker in bepaalde organen en klieren vanwege het hoge gehalte aan vitamine A.

* Als gevolg van het hoge gehalte aan vitaminen A en C, zoete aardappelen helpen verwijderen van vrije radicalen die cellen beschadigen.

* Zoete aardappelen zijn geweldig voor mensen met diabetes, omdat ze helpen stabiliseren bloedsuikerspiegel.

Squash & Pumpkin. Deze twee voedingsmiddelen zijn nauw met elkaar verbonden, en eigenlijk afkomstig uit dezelfde familie van groenten, bekend als squash. Ze zijn vol met vezels, alsmede bèta-caroteen.

* De squash familie van groenten is groot bij het afweren van kanker, vooral longkanker, waardoor het risico van hart-en vaatziekten en helpen in de strijd tegen diabetes type-2.

* Pompoenen specifiek zijn geweldig voor urinewegen ondersteuning en hulp in de functie van de nieren. Jaar geleden, werd pompoenpittenolie zelfs gebruikt om brandwonden en wonden te behandelen.

Wortelen, een geweldig eten voor het gezichtsvermogen, zijn de rijkste plantaardige bron van beta-caroteen. Worteltjes verlaagt het cholesterolgehalte en het risico op hart-en vaatziekten, helpen voorkomen maculadegeneratie, en helpen bij het controleren insuline niveaus voor mensen met diabetes.

* Tijdens het koken voedsel usuallyy verwijdert een deel van de voedingsstoffen, dit is niet zo met wortelen. Zachtjes koken ze daadwerkelijk helpt om de carotenen, die anders zijn gevangen vrij te laten.

Sommige van uw favoriete vruchten zijn ook enkele van de gezondste die er zijn:

Mango’s zijn rijk aan ijzer en helpen strijd tegen bloedarmoede en verminderen nierproblemen, koorts en ademhalingsproblemen. Ze kunnen zelfs verlichten verstopte poriën van de huid.

Sinaasappelen, de typische oranje vrucht, is niet zo typisch als je een kijkje nemen.

* Omwille van de vitamines en antioxidanten in een oranje, hebben ze bewezen zijn om te helpen met astma, bronchitis, longontsteking, preventie van nierstenen, hoge bloeddruk, artritis en diabetes.

* Sinaasappelen gegeten in grotere hoeveelheden kan zelfs dalen een loopneus.

Papaya bevat spijsverteringsenzymen, die helpen afbreken enkele van de moeilijkere voedsel in onze maag, zoals bonen, zuivel, en zelfs vlees. Vanwege het hoge vezelgehalte, papaya helpt ook met constipatie en zelfs maagklachten.

* Het enige wat papaja is gekend voor de hele wereld is de mogelijkheid om misselijkheid, waaronder ‘s morgens en bewegingsziekte als ze in het sap vorm voorkomen.

Oranje vruchten en groenten zijn een geweldige manier om te vechten off ziekten en aandoeningen. Combineer ze met een paar porties van donkergroene groenten en je hebt jezelf een winnende combinatie.

Category: Uncategorized

Comments are closed.