Voeg wat Spice aan uw dieet om gewicht te verliezen

Voeg wat Spice aan uw dieet om gewicht te verliezen

Als je kruiden toe te voegen aan je eten, het is gezegd om te helpen bij gewichtsverlies in een verscheidenheid van manieren. Ten eerste, de meeste mensen eten kleinere porties wanneer voedsel is pittig. Plus, zijn een aantal kruiden gemeld om te helpen de snelheid van uw stofwisseling. Andere soorten specerijen zijn bekend voor het beïnvloeden van het lichaam op verschillende manieren om gewicht te verliezen.
Hier is een lijst van enkele van de kruiden die beter bekend zijn voor het helpen boost gewichtsverlies en de redenen waarom ze kunnen werken voor u:

1. Kaneel

Onderzoek heeft aangetoond dat kaneel de bloedsuikerspiegel kan verlagen, evenals het helpen om te reguleren hoe je lichaam metaboliseert koolhydraten. Het kan ook nuttig zijn bij gende je cholesterol, dat zal aide mensen die willen afvallen.

2. Cayenne peper

Cayennepeper is een blazingly hete en kruidige rode peper die wordt gemeld om rev up van uw stofwisseling met maximaal 25 procent. Het verwarmt ook je mond, die het bedrag van uw porties kan verminderen. Cayenne, ook wel bekend als chili peper, is ook warm genoeg dat u zult willen veel van vloeistoffen te drinken met uw maaltijd, die ook zal helpen om voller te voelen.

3. Zwarte peper

Zwarte peper is niet echt exotisch sinds zowat ieders keuken tafel heeft een peppershaker. Echter, het heeft een chemische stof in het genoemd piperine dat wordt gezegd dat het zenuwstelsel stimuleren. Dit kan ook werken om rev up van de stofwisseling. Versgemalen peper heeft veel meer piperine dan oudere gemalen peper.

4. Kurkuma

Iedereen die kurkuma is gebruikt heeft gemerkt dat de gouden kleur geeft aan levensmiddelen. Kurkuma wordt gezegd dat de opname van vet remmen. Onderzoek met muizen heeft aangetoond dat een ingrediënt in kurkuma genoemd huidig ​​komijn, bijgedragen tot het afremmen van de groei van vetweefsel. Kurkuma wordt vaak vermengd met gember en komijn te maken “kerriepoeder.” Sommige deskundigen geloven dat de gewicht-verlies effect van kurkuma worden verbeterd wanneer het wordt gemengd met deze twee andere specerijen.

5. Gember

Gember is een dieet vriendelijke kruiden op zijn eigen ook. Er wordt gedacht aan zowel rev up van de stofwisseling en helpen u om voedsel te verteren. Sinds efficiënt gewichtsverlies en een goede spijsvertering samen gaan, probeer dan het toevoegen van een theelepel of twee van wat vers geraspte gember soep, of andere soorten voedsel voor een snellere gewichtsafname.

6. Mosterd

Wanneer je lijst voedingsmiddelen die weinig calorieën of zelfs geen calorieën dat nog vol van smaak zijn start, niets vergeleken met mosterd. Sommige soorten bereide mosterd hebben geen calorieën helemaal! Onderzoek heeft ons geleerd dat het ook kan helpen om rev up van uw stofwisseling. Mosterd heeft selenium in, die dacht te helpen reguleren bloedsuikerspiegel, evenals verbetering van het gewichtsverlies.

Het grote ding over deze lijst van kruiden is dat ze goed smaken. Dit is nuttig omdat ze kunnen smaak te laag vetgehalte of laag-calorieën voedsel toe te voegen. Plus omdat u toevoegt zowel kruiden en warmte, zal je meer dan waarschijnlijk minder eten van deze pittige en warme maaltijden.

Category: Uncategorized

Comments are closed.