Waarom zou ik het gebruiken NLP om gewicht in plaats van dieet te verliezen?

Waarom zou ik het gebruiken NLP om gewicht in plaats van dieet te verliezen?

Als u zich zorgen maakt over je gewicht, de eerste instinct is om te gaan op een dieet. “Easy” je denkt, “Ik zal gewoon beginnen met gezond eten, knip al het slechte eten en ik zal dun zijn binnen een maand, toch? ‘. Nou misschien niet …. wat mensen vergeten is dat de dingen niet altijd zo zwart-wit, en wanneer andere dingen in je leven te beginnen mis te gaan, is het gemakkelijk om terug te keren naar het denkproces van “ach, het doesn ‘ niet uit “.
Terwijl diëten kijken naar wat je eet, wanneer je eet en hoeveel het je verbruikt, NLP neemt een andere benadering om u te helpen om gewicht te verliezen – het ziet er naar waarom je eet, je gedachten processen met betrekking tot het eten en de gewoonten die je hebt opgepikt door de jaren heen.

Het doel van NLP is het herprogrammeren je hersenen om de manier waarop u denkt over eten te veranderen. Voedsel wordt gezien als een troost deken door veel mensen, en dit kan leiden tot gewichtstoename. Dit kan gemakkelijk worden naar andere factoren, maar als het gewicht begint een probleem te worden en het voedsel wordt gegeten als comfort. Deze gedachte patronen zijn weer herhaald en dit leidt tot een zeer destructieve cyclus die moeilijk te veranderen zijn.

NLP training beoefenaars helpen om deze cyclus te doorbreken door te kijken naar de oorzaak van de onbedwingbare trek in de eerste plaats, en waarom het comfort vereist is. Het wordt gedaan door het maken van je vraagt ​​waarom precies je de behoefte voelen om te eten, en dan omgaan met die kant van je leven in plaats van alleen te eten om het te maskeren.

Category: Uncategorized

Comments are closed.